Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Ah kavaklar,ah kavaklar.. Bedenim usur,yuregim sizlar. Beni hoyrat bir makasla, Ah eski bir fotograftan oydular.. Ah kavaklar,ah kavaklar.. Aci dustu pesime.. Ah kavaklar,ah kavaklar.. Ardimdan islik calar. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Yaşamın en acı en uzun gecesi Konuşabileceğim ne bir dost ne bir sevgilim var Birtanem Elimde yalnızca bir kağıt var. Bu gece seni anlatıp seni yazacağım Birtanem Önce o güzel gözlerini hayalime getirip saatlerce gözlerine bakacağım . Her gecenin bir sabahı, her kışın bir yazı, sonsuz denen göklerin sonu varsa Sensiz geçen günlerinde sonu gelecek. Karanlık gecelerime kilit vuracağım. Ellerin ellerimden , gözlerin gözlerimden kopmasın diye zincir vuracağım. Konuşmamı tüm dünyaya ve sana haykıracağım . Ne diyeceğim biliyormusun Birtanem Yüzlerce kez, Binlerce kez hatta ve hatta bir ömür boyu Seni Seviyorum, Seni seni seviyorum diyeceğim Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Yıllar sonra da bir hazan sabahında Sessizce uyanırsam yüreğimde olacaksın İşte o an nerelerden duyacaksın Vakit çok geç bitmiş olacak Beni nerden bulacaksın Bir defa kaybedersem Belki bir daha bulamam Seni şimdi istiyorum Yıllar sonra duyamam Nerdesin sen sabahım En yürekten dualarım Biliyorum doğacaksın Umudusun sen bahtımın Ortasında kalbimin Bir yer açtım senin için İstersen sonsuza kadar Gelme yine ben beklerim Yıllar geçti, yollar geçti Herşey geçti ömrümden Bir sen geçmedin Bir senden geçemedim Ve bugün hala tepiniyorsa Şuranda yüreciğin Daha da yolun var demektir Koş yeni yıllara, yeni yollara Ben seni hep beklerim Kadınım Nice yıllara... Ve yıllar sonra da uyanırsam Bir hazan sabahında Bir şarkı daha yazacağım sana pek nakarat olmadı ama şarkıyı bölmek istemedim:) Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Kaderim beklemek oldu yar Geçiyor zamanım doldu yar Gel barışalım hayatla Rüzgarım ol gel sabahıma Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 evet bilmiyorum sana sormam lazım ne koymam lazım Üstteki uygun galiba.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 biliyorum sana giden biliyorum sana giden yollar kapalı üstelik sen de hiç bir zaman sevmedin beni ne kadar yakından ve arada uçurum; insanlar,evler,aramızda duvarlar gibi uyandım uyandım, hep seni düşündüm yanlız seni, yanlız senin gözlerini sen bayan nihayet, sen ölümüm kalımım ben artık adam olmam bu derde düşeli Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Nev-Efkarlıyım Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar Zor günümde nice seni andım Muhabbet yetmezmiş bilmedim Dün bugün dedim gönlüm avuttum Yarın yetmezmiş bilmedim Dert bir yandan sevda bir yandan Derman yetmezmiş bilmedim Sitem ne çare Şu dünyanın haline kandım Ben yalnızmışım bilmedim Gönül için için yanarda Sabır yetmezmiş bilmedim Sitem ne çare Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Aslında yok gibi bazen ama var fazlasıyla Gerçek sandığın birçok şey de yalan aslında Aslında bütün bu olanlar bi şaşırtmaca Gerçek sandığın birçok şey de yalan aslında Aslındaa aslındaa Bu dünya sensiz de döner,döner unutma.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Bu..gun..bay..ram! Erken kalkin cocuklar Giyelim en guzel giysileri.. Elimizde taze kir cicekleri, Uzmeyelim bugun annemizi.. Baris Manco Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 SEVİYORUM SENİ Gitmekten ötede en acı olandı kalmak. Saçma sapan düşencelerin koynunda Dalıp gitmekti aklındaki karışıklığa inat Düzenli aralıklarla. Sevdiğine "dur" diyemeden kaybetmekti savaşı Ya da iki şehir arasında mekik dokumaktı Belki de yeni bir savaş Mesafelere inat. Gözlerinin içine bakmak, Teninde sabahı kucaklamak için Uykusuzluklara katlanmaktı sevgi Otobüs koltuklarında. Aslında ona kavuşmanın hayallerinde Yolları ezip geçmekti karanlığa inat. Sonu belli belirsiz ilişki içinde Kaybolmak değildi bizimkisi. Biraz büyümeye fırsat tanımaktı İş güç meselesi kılıfıydı hasrete inat. Kabullenmek ve destek olmak gelecek için Karşı tarafa hibe sayılırdı kendinden. Ondan istediğin bir sıcak kelimeydi Uzaklıkları öldüren Yalnızlığa inat... "Seni seviyorum" desen Özlemlere inat... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa insanlar elele tutuşsa birlik olsa uzansak sonsuza ---------------------------------------------- bugün bayram erken kalkın çocuklar giyelim en güzel giysileri elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün HİÇ KİMSEYİ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 hayatım karanlık yerlerde geçer, yüreğim kırılmış kadehe benzer, yüzüme nefretle bakmayın yeter, kötüysem düşkünsem kimene bundan... değiştir... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 seven ağlar aglayan yas tutar her ağladıgımda göz yaşım içime akar kan damlası misali .............kaaan Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 herkes seçer kendi yolunu.... bilmezki mutsuzlukmu sonu... şu günlük güneşlik dünyada bulur en zorunu.... benim yolumda sana doğru ,dolandı durdu.. çıkmaz bir sokakmış meğer dönülmez oldu... dik yokuşlar,uçurumlar..anlaşmazlıklarr pusu kurmuşş önümde... kurtar desemde..sen vazgeçsende..dönüp gitsende..sevgim mahkumm elinde.. Bizi güçlükler ayırsada..umudum var hala yarından.. ben severim aşkın zorunu..kimi gider kolayına.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 ağlamak neye yarar kader varsa bu yolda çıkmaz sokagın ardında bir yanımda dogru var ,bir yanımda sen şu yalan dünyada ne doğru var karşı koymak neye yarar seven hep ağlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Alev alev yandığım doğru Küllerimden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktugum yerdeyim Sendeyim Al beni ne yaparsan yap Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 ölüm varmı bu dünyada ölmüm hayat varmı ,yaşamın başlangıcında o zaman sen bu hayatta yaşamıyorsun sevmek nedir bilmeyen yaşamak nedir anlamayn bu dünyada ölüm varmı ölüm ..... kaaan Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 sevemedim kara gozlum seni doyuncaaaa hep kiskandim seni seni elden yillar boyunca kuslar gibi ikimiz bi yuva kuralim ayrimmasin Allah bizi omur boyuncaaa Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Aynı nakarat hep aynı aynı yarısı bayat olmasa aşk anlat anlat Bu parça çıktığın küçücük bir çocuktum listelerden düşmüyordu karşı komşu caddenin sonundaki evde oturan kıza aşıkdı bunu çalıp sesinini sonuna kadar açardı kız duysun diye banada olanları izlemek düşüyorudu çocuk olarak çok uzattım herhalde Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 kader: beyaz kağıda yazılmış , beyaz yazı gel beyazdan sıyırabilirsen ,beyazı... Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bazen şeytan diyorki git yanaş şuna anlat içinden geçenleri tut yüreğinden sıkıca ak hayatına ama nerde bende o yüssüz yürek bizde varsa yoksa gururdan yelek^_^ Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Sen hayati oldugu gibi kabul et çünkü hayat seni oldugu gibi kabul ediyor. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 hiç kimse hiç bi yok özlenmedi senin kadar ben elde sen bende gece gözlüm neye yarar Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 aşk bir çaydır sevgi ise şeker bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.