Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Aşkı ellerinde tutabilirmisin Sevgiyi yüreğinde taşıyabilirmisin Bıraktığın boşluğu Gelip doldurabilirmisin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Açılır sonsuz kere yoluna güllerim Koparıp açsan da solmaz gönlüm nafile Yokluğun soğuk tenine susadı tenim Üşüdüm yorgan misali seril üstüme Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin Sakınıp sakla güneşim ol ısıt beni Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım * Sar beni ben sana kendimi feda etmişim Sev beni ugruna bu canı heba etmişim Sevgilim, herşeyim.. Gönlüme taht kuran dilberim.. Sevdalar aşka doymak için vuslatlar sana kanmak için Denedim gitmiyor dertlerim bitmiyor bu sızı dinmiyor Ne doyarım ne kanarım ben sana dilberim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim Bilsen nasıl çarpıyor Yüreğimde ellerim Sevgilim bitti bu aşk Hoşçakal diyorsun olsun Dağ gibi çeker giderim Üzüntü yaratma Ömrümü verdim yollarına serdim diye Hiç önemi yok rica ederim ... ... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 sana nasıl muhtacım anlatsam gelirmisin? anlatayım bir dinle.... yinede sen bilirsin... şöyle bir düşün sevgilim... senin için ben neyim? benim için herşeysin... yinede sen bilirsin..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Sen ister al ister yere vur Sana hasret gönül sana kul Bak haykırışlarım hiç bitmiyor Sen olmasan da sensiz olmuyor.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 duy sesimi her yerden duy gör yüzümü her yerden gör dön sebebi halim başka kalp kırık dökük yenik aşka dön sebebim olma gayrı dön dünleri burda öldür göm geçmişi sildim çoktan yar adın emir gibi haktan o yosun gözlerin düşer gecelerime ilkbahar gelir kokunu werir her yanı sarar aşk büyüsü sewgilin gülün dile gelir gücenmediysen kırılmadıysan darılmadıysan dön nasip olurda seni bulursam hesapsorarsan sor gülüm mü dersin ölümmü dersin yeter ki ses gelsin bilirim senin için yaralı .... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 mustafaali in ağacın tepesinden.. ürkütme kargayı yesin ağzındaki yemi.. demedim mi sana sular akmaz bu gün.. doldurmamışın bidonları boyun devrilsin emi.. mustafaali hadi çık sokağın içinden.. unut geçmişi, zelişi,ağaçtaki yemişi.. yarın doğar güneş o kel tepeden.. hadi gül mustafaali yine içecez şişeden.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 alev alev yandığım doğru küllerimden doğermıyım sana doğru kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim SENDEYİM.... al beni ne yaparsaan yaapp Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 kolay olmayacak elbet üzüleceğim mutlaka bi iz bırakacak belkide çocuk gibi sana küseceğim seneler sonra utanarak.. seni sewdiğimi unut sewişmelerimiz yalan unut benide her yalan gibi unut o sewgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman ayrıldığımızı unut yalnızlıklar zaten yalan UNUT BENİDE HER YALAN GİBİ UNUT.... Alıntı
Φ arzum Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 dinle uzaktan çalan çarşı hicazdan yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan dinle uzaktan küllerin arasından madem herşey biter yine başlar yeni baştan bana nolur ellerini wer gideceksin ama yine gel döneceksin diye söz wer.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Canııııııım caaanımmmm Ömrüm senin aşkım senin Canıııım caaaaanımmmmm Bir sana varsın tüm yollarım Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 şurup gibiyim şurup turp gibiym turp turp ben ateş sen barut mmmmm öptüm seni şap şup çikita musssssss :lol: Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 ben seni unutmak için sevmedim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 havada aşk kokusu var , içimde 4 nala kalplerin koşusu var fazla bişey istemem sewgilim yanımda uyusun birazda ruhum doysun Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 hu hu kıs naber yaa , döndünüzmü yoksaa ?? Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 slm.yok dönmedik daha.bu ayın sonunda ordayız.senden ne haber Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 bende idare eder acayip yoğun çalışıyorum daha bugün bi baktım foruma bayadır uğramıyodum bende , özledim kısım sizi gelin artık , sedoşumuda çok selam söle , bekliyorum 4 gözle Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 ok söylerim.gelecez canım.ben kaçtım byyy Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 gitme sana muhtacım gözümde nursun başımda tacım muhtacım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Umduğum dağlara karlarmı yağdı İçinde bu kadar öfke mi vardı Ben demiştim demeyi Ezberledim gitmeyi İnsan sevdiğine böyle yaparmı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Did I hurt you? Are you okay? Can I buy you a drink? Ohhh what's the world coming to? You came out of nowhere Man you really freak me out I'm so afraid of you And when I lose my cool I don't know what to do I know you don't mean no harm Your just doing your thing But man you really freak me out Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem..... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.