Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bende de aynısı var bak buna cok sevindim aysum, bu durum anormalse bile, yalniz diilmisim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 insan bir yerde kaybolsa bile 2 kişiyse hiç telaşlanmaz Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ko ko reç koko koko kokkoreç sensiz olmaz.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 SEFARAD seni ne çok sevdigimi şimdi hangi rüyadasın,neredesin kim bilir seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir hiçbir zaman görmesem bile bildiğini bilmesem de seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir bu aşk hiçbir zaman bitmez o bakışlar silinmez seni ne çok sevdiğimi hiç kimseler bilemez seni hep düşündüğümde öptüğüm aklıma gelir seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir bana dokunduğun günü kalbime konduğun o günü sanki bugünmüş gibi hatırlarım sevgilim seni ne çok sevdiğimi anlatamam sevgilim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Ayyyy avatarımın ve benimmm sarkım calıyooo SARI LALELER Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım,çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Ayyyy avatarımın ve benimmm sarkım calıyooo SARI LALELER Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım,çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından şunu yazmaya üşenmıyonmu gııı dur getıremde benım karnelerı doldurr yaw karne demişken yatmam lasımm,3 saat sonra okulda olmam lasımm kendıme hıpnoz yapayım uyuuu uyuuuu,müdür kızcak uyuuuuu Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Ne yaptığını bilmiyorsan Bana zaman ayırmıyorsan Maça benle gitmiyorsana Attım gitti seni... Benim için giyinmiyorsan Gözün saatte beklemiyorsan Artık bi çiçek getirmiyorsan Attım gitti seni... Yapma!!! Yapma değil avrupa Zorla değil zorlama Zaten halim istan ayyy Distortion yapma bana Herşey batıyor bana Bende dahil buna Zaten halim istan ayyyy Öfff dedirme bana :w00t: anladığım kısımm bu kadar vallaha Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Öyle bir hayat yaşadım ki Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı en önden Kendime bir sahne buldum oynadım Öyle bir rol vermişler ki Okudum okudum anlamadım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki Söz ver kendine"" Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yanlızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadım ki Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan anladım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki ""Söz ver kendine"" Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yanlızca hayatı seyredersin Söz-Müzik: Şebnem Ferah Çok güzel sözler Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Ay düşmüş dünya durmuş umrumda değil Saçları sırma sırma,gözleri nehir Sanki cennetten gelmiş dünyadan değil Sevmek bal şerbet elbet,ayrılmak zehir... Azlar başında gördüm Gördüm gönülden sevdim Bodrum ah cennet bodrum Aşkı ölümden içtim Gözlerimin önünde bir rüya Sensin bir ömür sürecek sevda Adını duysun tüm dünya Allegria... bunlarda güzel beaaa Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 esmerın adı oya benzer gunese aya bır kuser bır naz eder opturmez doya doya Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Sevgi anlaşmak değildir Nedensiz de sevilir Bazen küçük bir an için Ömür bile verilir Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Sevgi anlaşmak değildirNedensiz de sevilir Bazen küçük bir an için Ömür bile verilir cidden,anlamadım bı daha anlatt Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 cidden,anlamadım bı daha anlatt Anlayışsız şey.. Kalbim aşk meskenim oldu Ahtım var bir ömre yar sneinle Bilemem kimlere yar oldun Adın var gönlümün sahilinde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Anlayışsız şey.. Kalbim aşk meskenim oldu Ahtım var bir ömre yar sneinle Bilemem kimlere yar oldun Adın var gönlümün sahilinde bu değildi be başkaydıı,şimdi hiç anlamadımm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 elemit kara çamluk,kar yağarda tutturur,bu gaybana sevdaluk ölümü unutturur,salini saliniyi aşağıda bir duman gözümi kapaturum öper beni anlumdan... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Millet bu şarkıyı ben bugun ilk defa dinledim. Acaba daha onceden vardı da ben mi duymamıştım yoksa bu şarkı yeni bi şarkı mı merak ettim valla şimdi yalnızzzzzzz cokkkkkkk guzelllllll kesinlikle dinlemelisiniz dinlemediyseniz Pinhani'den: BENİ AL bugünüm yarın olsa , ya da hep yeni baştan yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan geriye ne kalırdı yaşananları atsan seni bir daha yaşamak isterim aslında beni al kucağına , elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına , elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al biraz önce uyurken seni koynuma aldım dudağından öperken uykudan uyandım sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanına gelebilsem bir daha dönmezdim beni al kucağına , elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına , elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al beni al kucağına , üşürüm sabaha kadar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Millet bu şarkıyı ben bugun ilk defa dinledim. Acaba daha onceden vardı da ben mi duymamıştım yoksa bu şarkı yeni bi şarkı mı merak ettim valla şimdi yalnızzzzzzz cokkkkkkk guzelllllll kesinlikle dinlemelisiniz dinlemediyseniz Pinhani'den: BENİ AL bugünüm yarın olsa , ya da hep yeni baştan yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan geriye ne kalırdı yaşananları atsan seni bir daha yaşamak isterim aslında beni al kucağına , elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına , elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al biraz önce uyurken seni koynuma aldım dudağından öperken uykudan uyandım sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanına gelebilsem bir daha dönmezdim beni al kucağına , elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına , elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al beni al kucağına , üşürüm sabaha kadar dinlemiş kadar olduk dıycemde müziği gelmıor. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 dinlemiş kadar olduk dıycemde müziği gelmıor. İstediğin müziği olsun be Sedoş'um.Ailenizin müzisyeni burda.. bugünüm yarın olsa , ya da hep yeni baştan yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan geriye ne kalırdı yaşananları atsan seni bir daha yaşamak isterim aslında beni al kucağına , elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına , elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al biraz önce uyurken seni koynuma aldım dudağından öperken uykudan uyandım sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanına gelebilsem bir daha dönmezdim beni al kucağına , elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına , elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al beni al kucağına , üşürüm sabaha kadar Tamam mı.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kandırıkçıııı hoparloru açtımm ses gelmediii Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 SEDOOOŞ;İŞİTME CİHAZINI TAAAAK.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 SEDOOOŞ;İŞİTME CİHAZINI TAAAAK.. duymuom dedım ama körüm dimedim abe,abe ne buyuk harflen yazıon abe,abe ileti buyuk yasaktır be abe senı banlaycam be Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Öğrenirmi er yada geç gülmesini yüreğim sağa sola savrulur yaralanırım zor bu hayat dediğin bir yanı demirden kor bir yanı aklı selim böylemidir böylemi aşk kaç yüzü var bileyim Kıraç bir İstanbul masalı dizisinin müziği aklımdan bu geçiyor dur dinleyeyim bari Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Beni yak kendini yak herşeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Dört yanımda uçurumlar paramparça bir hayat çıldırtan yalnızlıklar ve melankoli...... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 gözüm ayni göz, ruhum eski sözüm ayni söz, susmam yeni günüm ayni gün, geceler eski tenim ayni ten, üsüyorum simdi Candan Ercetin--- her ask bitermis Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.