Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 bana seni seven bir kalp bile bırakmadın senden bu acının hesabını hiç sormadım eğer senin için bir intikam peşindeysem tanrım beni cehennemde cayır cayır yaksın..... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Hani erken inerdi karanlık Hani yağmur yağardı inceden Hani okuldan, işten dönerken Işıklar yanardı evlerde Hani ay herkese gülümserken Mevsimler kimseyi dinlemezken Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken Şimdi ay usul, yıldızlar eski Hatıralar gökyüzü gibi Gitmiyor üzerimizden Geçen geçti Hadi geceyi söndür kalbim Şimdi uykusuzluk vakti Gençlik de geceler gibi eskidendi Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Kimse bize ihanet etmemiş Biz kimseyi aldatmamışken Hani biz kimseye küsmemiş Hani hiç kimse ölmemişken Eskidendi, çok eskiden Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Hani çerçeveler boş Hani körkütük sarhoş gençliğimizden Hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken Eskidendi, eskidendi, ah eskiden Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Allah'ına kurban yarim Al bu canım senin olsun Yollarına durmam yarim Beklesem de dönmüyorsun.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 mademkı son sarkının kırık bır guftesıydım nıcın yarım bıraktın neden bırakıp gıttın bır yangının kulunu yenıden yakıp gectın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Sen varken düşlerimde Sen varken özlemimde Yaralı Yaralı bıraktın beni sen Ah.. Ağladım Kırıldı kanadım Kalbim yaralı Gönlüm yaralı En güzel yarınlarla ah.. Sen açtın aramı Senin yokluğunda ne acılar çektim ben Gözlerimde çiğ damlası Gözlerimde umut haresi Hani bir gün sende gelirde seversin diye Bırakıp gittiğin günden beri Yaralı kalbimle Öylesine seni beklemekteyim Hani birgün sende gelirde Bir gün olur seversin diye Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Kölem ol gel desen gelmem mi yar Uğrumda öl desen ölmem mi yar Bir anlasan bir dinlesen Kalbim senin için çarpıyor yar.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 bak yıldızlar altında gözlerimin içine Duy rüzgarların bize anlattığı birşey var Bir fısıltı gibi bazen o en büyük çığlıklar Bilmezler mi gelir geçer en büyük fırtınalar Biz aşkı meleklerden çaldık birbirimize sımsıkı bağlandık... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Sensiz sabah olmuyor Uyanıyorum ansızın Sensiz gün doğmuyor Ah yalnızım cok yalnızım.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 bana kaderimin bir oyunu mu bu aldı sevdiğimi verdi zulümü......yürü be orhan baba kim tutar seni..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 bana kaderimin bir oyunu mu bu aldı sevdiğimi verdi zulümü......yürü be orhan baba kim tutar seni..... Bugün bu şarkı benim de dilimdeydi Dünyaya doymadan göçüp gidecegim Yoksa yaşamanın kanunu mu buu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 ay akşamdan ışıktırr...yaylalar yaylalar...yüküm şimşir kaşıktır dilo dilo yaylalar....eskerlik günlerim aklıma geldi.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 anlatacak hikayelerim bitmedi henüz anlaşacak dostlarım tükenmedi yorgunluk kırgınlık hepsi gelir geçer herşeye rağmen yaşamak güzel... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 yıllar geçtikçe sıradan mı olacaksın yoksa yenilmeyip zamana sevdiğim gibi mi kalacaksın? merak ediyorum çoooook merak ediyorum... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ne gülmüş ne konuşmuşum seninlan,işin yoktur uğraşursun benimlan,benim için söylersin türlü yalan,benim için yalan söyler demişsin kime nettum sana ne yalan dedum,seni yaratana kurban olayım yaratmış gözüne çekmiş sürmeler,üstüne de vermiş dağ gibi dertler,benum için eşkıyadur söylemişsun kimi vurdum kimi dağa kaldurdum....felek sana ufaktan sevdalanmış,yar edecek seni kara toprağa gücüm yetmez seni ondan almaya benim için gönül kuşi demişsun nerden uçtum kimin gönlüne ******....oyyyy oyyy Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 When ı was just a little girl I ask my mother what will ı be will I be pretty will I be rich I tell them tenderly cay sera sera Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Ben senin ne yarin ne de canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Ben snein belki umrunda değilim ama Sen benim sen benim Nefesimsin.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 yine yeşillendi finduk dalları aman yeşillendi finduk dalları ebida yeşillendi finduk dalları yem yeşil oldu finduk dalları Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü ve toprak uyurken Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken ya da güneş batarken Belki kuşlar geçer üstümüzden Kanatlanır senin ellerinden..... Ellerinden Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 çok parçalandım... parçalandıkça çoğaldım diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bir gün daha bitti... ama yarın yeni birgün diye inanmazsam, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim... hiçbirşey boşuna yaşanmamıştır diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım uyuyordum... gözüm açıldı uyandım diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim... Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Farkına varamadım bu orantının bende ki sen sendeki bana ağır geliyor Bana daha fazla sen ver ver diyemem ki Bunu senden isteyemem gururum varmıyor.. Sen ve ben ayrılıyor birbirinden Bir ben kalıyorum kelimelerden.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 malımı al mülkümü al olsa gel samur kürkümü al yerimi, yurdumu, uykumu tende en kuytumu al ah sezen be ölüyürum ben bu kadına kapısında yatarım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 olayıdım olayıdım okur yazar olayıdım denız mahkemeye dusmus avukatı ben olaydım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Bu gece başımdan geçenlere değil Kafamdan geçenlere içtim Aklıma esen şeytana uymak Yine sen olacaksın sebebim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 armut budaklanırmı,dalları saklanırmı,anasının yanında kızı kucakanırmı,çıktım armuda çıktım salladım dallarıni,gece sabaha kadar bekledim yollarini... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Bu kız deli ediyor beni Ağırdan satıyor çok kendini İçimden bir ses hep diyorki Sen yürü kim tutar seni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.