Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 fırtınada gemim,aldanmışım yıkılıp savrulan dünyalarmışım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 burda herşey sahte dostum sewmeler bile............. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 burda herşey sahte dostum sewmeler bile............. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Bir aşk nasıl biterse öyle bitti bu aşk da Yürümeyi yeniden öğrenen felçli bir çocuk gibi Sokağa çıkmalıyım şimdi ve çoktandır İhmal ettiğim dostlara yeni bir adres bırakmalıyım Pencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyim Belki bir yağmur yağar akşama doğru Yarıda bıraktığım şiirleri tamamlarım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Living in this place Staring into space we find We might share the corners of our lives Infinity runs deep Eternity that we can keep Melting through the frozen wastes of time So we go and we'll not return To navigate the seas of the sun Our children will go on and on To navigate the seas of the sun So we go and we'll not return We'll navigate the seas of the sun Our children will go on and on To navigate the seas of the sun Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 bir şarkın olsun dudaklarında yitirme sakın yürekliliğini güneşin olsun gönlünde ve herşey iyi olacak... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 sen benim herşeyim hayalimdeki resim aşkı anlatan sesimsin hiç batmayan güneşimm bitmeyen hasretim ...... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 dusundurdu benı yıne gozlerın her bakısın ıcımde ates olur benı benden alır senın sozlerın bırı bıter otekısı dert olur Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ömür nedir ki senin yoluna bir ESTERGON bir KANİJE bir de SEN... VATAN sensin, BAYRAK sensin, TURAN sen... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 karşıya sıra çamlar sakızı yere damlar,sevip alamayanun yüreğinden kan damlar,nazlii yar yüreğinden kan damlar.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ölme dıyorsan sarıl sımsıkı tenım ol beni bırakma haydı gel tut ellerimi benımle yan benımle meydan oku her çaresızlığe benımle uyu benımle uyan bırlıkte varalım 13.aylara ben bır eylul sen bır hazıran Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 sustukça sözlerimi dinletemedim hayatta bir tek sana hükmedemedim nasıl bir kalbin var ki anlamıyorsun kimin aşkını kimden yasaklıyorsun (çok damar oldu be ) Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Ne sende asi Hatta siyasi Bu ulvi husus Kendine mahsus Zaten doluyum Kurban oluyum Kabul edersen buyum Deli doluyum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Bülbülüm gelde dile Söyle benimle bile Sesini duyur ele Çile bülbülüm çile.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 A canım sende vazgecilmez değilmişsin Be canım benden önce hiç sevilmemişsin Herkes kendi kaderini yaşar yarim Dünyadan sonra bir hayat daha olsa Bu mevzu ikimizi de aşar yarim İsyanlar cıksa aşıklar ayaklansa... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 sensiz olmuyor,yerine konmuyor,kimselerin eli senin gibi dokunmuyor,karlara inat yürürüm yollarına adını camlara yazdım okunmuyor................ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Çay elinden o yane Gidelum yali yali.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 gece geldum kapina sen uyurdun uyurdun çağırdum uyanmadun beni ele duyurdun,rizeye mantalina gel salina salina baluklama atladum karyolanın altına,oy ALLAH'um ALLAH'um oy dereler dereler karyolanun altında yedi beni pireler.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Divane gibi dolaşurum dağlarda Kız senin sebebune kaldım istanbul'larda Al şallıım yeşil şallım da dünyayı dolaşalım Sen yağmur ol ben bulut Maçka'da buluşalım... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 dilimden düşmüyor kolaysa gelde al içimden söküp aşkını çektiysen kahrımı helal et hakkını zorlu sevdam hoşçakal..................................... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ********* biliyorum ama super starrrrrrr Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 giyun kuşan ayşem gel geç bizim köylerden, bakacağum peşine utanurum ellerden, atun beni ateşe cayır cayır yanayım,koyun beni mezara ayşemlen uyuyayım........................off ulan offf Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Bende şarkına eşlik etsem sadece,çok içli söylemişsin yaw.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 erbay arkadaşım canum hemşerum , naptın böle yaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.