Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl Her sedefte inci yoktur.Gözünü aç da her birinin gönlüne, içine bak.. mevlana
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl Vatan sağ olsun, benim şehidim son olsun. (Şehit piyade er Hasan Güreşen'in babası Nuri Güreşen)
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl kadınların kalbine giden yol kelimelerden geçer... Kürşat Başar
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl Şarkıyı değil, ancak şarkıcıyı kafese koyabilirsiniz. ~ Franklin D.Roosevelt ~
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl hoşgeldın nıkının anlamı nedir ,bu arada gunun sözünü anlamadım
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl nickim bi oyun ismi günün sözünü bende anlamadım sendemı anlamadın e nıye yazdın
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl Sevgi bir inanç eylemidir. Kimin biraz inancı varsa onun aynı zamanda sevgisi de vardır.
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl iki şey sonsuzdur bir insanoğlunun aptallığı iki kainat ama ikincisinden okadar emin değilim ^^ Einstein^^ Yüzyılın sözü Aşmış bu adam
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl iki şey sonsuzdur bir insanoğlunun aptallığı iki kainat ama ikincisinden okadar emin değilim ^^ Einstein^^ Yüzyılın sözü Aşmış bu adam kesinlikle katılıyorum sana..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 18 yıl Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!.
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 18 yıl Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!. güzeldii... .. Can çıkar huy çıkmaz....
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 18 yıl DÜNYADA TÜKENMEZ MURAD VAR İMİŞ Dünyada tükenmez murad var imiş Ne alanı gördüm ne murad gördüm Meşakkatin adın Murad koymuşlar Dünyada ne lezzet ne tad gördüm Ölüm var dünyada yok imiş murad Günbegün artıyor türlü meşakkat Kalmamış dünyada ehli kanaat İnsanlar içinde çok fesat gördüm Nusverani Adil nerede tahtı Süleyman mührünü kimse bıraktı Resulü Ekrem'in kanunu haktı Her ömrün sonunda bir feryat gördüm Var mıdır dünyaya gelip de kalan Gülüp baştan başa muradın alan Muradı maksudu hepsi yalan Ölümü dünyada hakikat gördüm Dönüyor bir dolap çarkı belirsiz Çağlayan bir su var arkı belirsiz Veysel neler satar narkı belirsiz Ne müşteri gördüm ne hesap gördüm.. Aşık Veysel..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl İnsanlar papatyalara koşarken ezdikleri kır çiçeklerinin farkına varmazlar
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl Dost gerçekleri, Düşman işine geleni,deli ağzına geleni, AŞIK İÇİNDEN GEÇENİ Söylermiş....
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar. John Steinbeck
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.