Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 insanlar habersiz her nefesde öldüğünden... gülüp eğlenmekteler gelir gibi düğünden... Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Dinlemesini ögren, bazi firsatlar kapiyi sessiz çalar... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Aha buda topic katili.. Al aynı filmden bir söz daha: Herkesin bir 15 dakikası olacaktır hayatta.Kimi 15 dakikalar silinmez izler bırakacaktır,kimileri tüm izleri silecek.. peki bi sorum olcek,ya 14 dk.59 sn ise genede geçerlimi,yani gene siler mi izleri,peki durulamadan ve kurulamadan mı siliyor Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım. (Necip Fazıl Kısakürek) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Bircok insan mutlulugu burnunun ustunde unutugu gozluk gibi etrafta arar. Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Firavun piramitin tepesindeyken herkesi küçük görür,taki aralarına inip onlardan farkının olmadığını anlayıncaya kadar.(Anubis) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Bazen sesini duyurabilmen icin susman gerekir Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Kendimi nokta kadar küçük hissettiğim zaman bakıyorum ki, anlamlı bir cümlenin sonundayım.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Her insanın bir yıldızı varsa gözümün önünden kayıp gidişini görmeden benim yıldızım sönsün..Taurus Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Eğer gerçekten melekler ışıktan yaratılmışsa her gülüşünde melekler doluyor dünyama..Taurus Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 bir de ben yazayım.... güneş battı doğmamaya yemin ederek.... ve ben güneşimi kaybettim... ve ben güneşim kadar güzel seni kaybettim... ben güneşimle güzel olan sevgimizi kaybettim.. hadi doğ artık güneş...getir özlemlerimi...dün doğan güneş doğ hadi yeniden.. çaresiz elim ayağım doğ yeniden güneş...ama sevdamla doğ..!TATLI CADI... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bakıpta İbret Al Yere Düşen Yaprağa...Bir Zamanlar Oda Bakar İdi Yükseklerden Toprağa... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Baskalarini korkutanin kendisi de korku icindedir. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bu hikayeyi paylaşmak istedim sizlerle, çünkü ben zor anlarımda hep bu hikayeyi düşünürüm ve sonrasında da kesinlikle yalnız olmadığımı, çünkü tanrı benimledir... Adamın biri bir gece rüya görmüş... Upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş... Onlar yürürken tam karşısındaki gökyüzunden bir film şeridi gibi adamın hayatından sahneler geçiyormuş. Kumsal adamın hayat yolu imiş sanki... Adam kumda iki çift ayak izi kaldığına dikkat etmiş... Bir çifti kendisinin bir çifti Tanrı'nın. Hayatının son sahneside gökyüzünden geçtikten sonra adam, kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş. Hayat yolunun pek çok bölümünde kumda sadece bir çift ayak izi görüyormuş. Adam dehşet içinde farketmiş ki, ayak izleri teke, hayatının en kötü en acı anında iniyor. Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş ve Tanrı'ya sormaya karar vermiş... Tanrım... Eğer sana inanırsam senin yolunda gidersem her zaman yanımda olacağının, her zaman yanıbaşımda yürüyeceğini söylemiştin. Oysa hayat yoluma bakıyorum. En zor, en kötü, en acılı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum kumda... Anlamıyorum Tanrım, anlamıyorum... Hayatın kolay günlerinde yanımda yürüyorsun da sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terkediyorsun? Tanrı gülümseyerek cevap vermiş: Sevgili, çok sevgili kulum... Ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim. Hayat yolundaki o zorlu sınav günlerinde yani en acılı, en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün. Dikkat et ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor... Çünkü o sıralar, BEN, SENİ KUCAĞIMDA TAŞIYORUM... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bu hikayeyi paylaşmak istedim sizlerle, çünkü ben zor anlarımda hep bu hikayeyi düşünürüm ve sonrasında da kesinlikle yalnız olmadığımı, çünkü tanrı benimledir... Adamın biri bir gece rüya görmüş... Upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş... Onlar yürürken tam karşısındaki gökyüzunden bir film şeridi gibi adamın hayatından sahneler geçiyormuş. Kumsal adamın hayat yolu imiş sanki... Adam kumda iki çift ayak izi kaldığına dikkat etmiş... Bir çifti kendisinin bir çifti Tanrı'nın. Hayatının son sahneside gökyüzünden geçtikten sonra adam, kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş. Hayat yolunun pek çok bölümünde kumda sadece bir çift ayak izi görüyormuş. Adam dehşet içinde farketmiş ki, ayak izleri teke, hayatının en kötü en acı anında iniyor. Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş ve Tanrı'ya sormaya karar vermiş... Tanrım... Eğer sana inanırsam senin yolunda gidersem her zaman yanımda olacağının, her zaman yanıbaşımda yürüyeceğini söylemiştin. Oysa hayat yoluma bakıyorum. En zor, en kötü, en acılı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum kumda... Anlamıyorum Tanrım, anlamıyorum... Hayatın kolay günlerinde yanımda yürüyorsun da sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terkediyorsun? Tanrı gülümseyerek cevap vermiş: Sevgili, çok sevgili kulum... Ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim. Hayat yolundaki o zorlu sınav günlerinde yani en acılı, en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün. Dikkat et ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor... Çünkü o sıralar, BEN, SENİ KUCAĞIMDA TAŞIYORUM... Töbe töööbeee,sümme haşa.. Şaka bir yana,teolojik inancıma ters düşmüş olsa da güzel bir hikaye,teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 dünü unutt... yarını düşünme.... bugünü yaşa..! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 İY İ___OLAN___KAZANSIN.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 GALATASARAY kazansın tabiki Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Yenileceginden korkan daima yenilir. YILDIRIM BAYEZIT Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 2-0 oldu.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 top yuvarlak, maç doksan dakika.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.