Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Dinlemesini ögren, bazi firsatlar kapiyi sessiz çalar...

Gönderi tarihi:
Aha buda topic katili.. :angry::P:D

Al aynı filmden bir söz daha:

Herkesin bir 15 dakikası olacaktır hayatta.Kimi 15 dakikalar silinmez izler bırakacaktır,kimileri tüm izleri silecek..

peki bi sorum olcek,ya 14 dk.59 sn ise genede geçerlimi,yani gene siler mi izleri,peki durulamadan ve kurulamadan mı siliyor :w00t::wassat::P

Gönderi tarihi:

Kendimi nokta kadar küçük hissettiğim zaman bakıyorum ki, anlamlı bir cümlenin sonundayım....

Gönderi tarihi:

Her insanın bir yıldızı varsa gözümün önünden kayıp gidişini görmeden benim yıldızım sönsün..Taurus

Gönderi tarihi:

Eğer gerçekten melekler ışıktan yaratılmışsa her gülüşünde melekler doluyor dünyama..Taurus

Gönderi tarihi:

Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz... :P:P

Gönderi tarihi:

bir de ben yazayım.... :)

güneş battı doğmamaya yemin ederek....

ve ben güneşimi kaybettim...

ve ben güneşim kadar güzel seni kaybettim...

ben güneşimle güzel olan sevgimizi kaybettim..

hadi doğ artık güneş...getir özlemlerimi...dün doğan güneş doğ hadi yeniden..

çaresiz elim ayağım doğ yeniden güneş...ama sevdamla doğ..!TATLI CADI...

Gönderi tarihi:

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla. -_-

Gönderi tarihi:

Bu hikayeyi paylaşmak istedim sizlerle, çünkü ben zor anlarımda hep bu hikayeyi düşünürüm ve sonrasında da kesinlikle yalnız olmadığımı, çünkü tanrı benimledir... :clover:

Adamın biri bir gece rüya görmüş...

Upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş... Onlar yürürken tam karşısındaki gökyüzunden bir film şeridi gibi adamın hayatından sahneler geçiyormuş.

Kumsal adamın hayat yolu imiş sanki...

Adam kumda iki çift ayak izi kaldığına dikkat etmiş... Bir çifti kendisinin bir çifti Tanrı'nın. Hayatının son sahneside gökyüzünden geçtikten sonra adam, kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş.

Hayat yolunun pek çok bölümünde kumda sadece bir çift ayak izi görüyormuş.

Adam dehşet içinde farketmiş ki, ayak izleri teke, hayatının en kötü en acı anında iniyor. Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş ve Tanrı'ya sormaya karar vermiş...

Tanrım... Eğer sana inanırsam senin yolunda gidersem her zaman yanımda olacağının, her zaman yanıbaşımda yürüyeceğini söylemiştin. Oysa hayat yoluma bakıyorum. En zor, en kötü, en acılı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum kumda... Anlamıyorum Tanrım, anlamıyorum...

Hayatın kolay günlerinde yanımda yürüyorsun da sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terkediyorsun?

Tanrı gülümseyerek cevap vermiş:

Sevgili, çok sevgili kulum... Ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim. Hayat yolundaki o zorlu sınav günlerinde yani en acılı, en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün.

Dikkat et ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor... Çünkü o sıralar,

BEN, SENİ KUCAĞIMDA TAŞIYORUM...

Gönderi tarihi:

Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

-_--_-

Gönderi tarihi:

Bu hikayeyi paylaşmak istedim sizlerle, çünkü ben zor anlarımda hep bu hikayeyi düşünürüm ve sonrasında da kesinlikle yalnız olmadığımı, çünkü tanrı benimledir... :clover:

Adamın biri bir gece rüya görmüş...

Upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş... Onlar yürürken tam karşısındaki gökyüzunden bir film şeridi gibi adamın hayatından sahneler geçiyormuş.

Kumsal adamın hayat yolu imiş sanki...

Adam kumda iki çift ayak izi kaldığına dikkat etmiş... Bir çifti kendisinin bir çifti Tanrı'nın. Hayatının son sahneside gökyüzünden geçtikten sonra adam, kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş.

Hayat yolunun pek çok bölümünde kumda sadece bir çift ayak izi görüyormuş.

Adam dehşet içinde farketmiş ki, ayak izleri teke, hayatının en kötü en acı anında iniyor. Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş ve Tanrı'ya sormaya karar vermiş...

Tanrım... Eğer sana inanırsam senin yolunda gidersem her zaman yanımda olacağının, her zaman yanıbaşımda yürüyeceğini söylemiştin. Oysa hayat yoluma bakıyorum. En zor, en kötü, en acılı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum kumda... Anlamıyorum Tanrım, anlamıyorum...

Hayatın kolay günlerinde yanımda yürüyorsun da sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terkediyorsun?

Tanrı gülümseyerek cevap vermiş:

Sevgili, çok sevgili kulum... Ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim. Hayat yolundaki o zorlu sınav günlerinde yani en acılı, en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün.

Dikkat et ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor... Çünkü o sıralar,

BEN, SENİ KUCAĞIMDA TAŞIYORUM...

Töbe töööbeee,sümme haşa..:w00t::D

Şaka bir yana,teolojik inancıma ters düşmüş olsa da güzel bir hikaye,teşekkür ederim arkadaşım..:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.