Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Bundan 20 yıl sonra, yaptıkların değil, yapamadıkların için üzüleceksin. Dolayısıyla halatları çöz. Güvenli limandan uzaklara yelken aç. Rüzgarı yakala, araştır, düşle, keşfet. Düşün, onları seyredecek birileri olmasaydı, kaç kişi Mercedes otomobil alırdı. Bilimde ve güzel sanatlarda en üstün başarılar, tek başlarına çalışan kişiler tarafından elde edilmiştir. Hiçbir parkta bir kurul için dikilmiş bir anıt yoktur. Yapabileceğin kadar söz ver. Sonra söz verdiğinden daha fazlasını yap. Oturarak başarıya ulasan tek yaratık bir tavuktur. Dertlerini gözyaşlarında boğmak isteyenlere dertlerin yüzme bildiğini söyle. Dalın ucuna gitmekten korkma. Meyve oradadır. Büyük adam büyüklüğünü küçük adama davranışıyla gösterir. Şans bukalemun gibidir. Biraz zaman tanı, mutlaka değişecektir. Günün sonunda kendini bir sokak köpeği kadar yorgun hissediyorsan, bu belki bütün gün hırladığın içindir. Başlamak için en uygun zamanı beklersen hiç başlamayabilirsin. Simdi başla! Şu anda bulunduğun yerden, elindekilerle başla. Gülümsediğinde güzelleşmeyen bir yüz hiç görmedim. Kimi zaman içindeki o sessiz sese uzmanlardan daha fazla güven. Aerodinamik yasalarına göre o tombul ve tüylü arının hiç uçmaması gerekiyordu. Herhalde bunu ona hiç kimse söylemedi ki, uçuyor. Zamanlarının büyük bir kısmini para kazanmak ve saklamakla geçiren insanlar, sonunda, en çok istediklerinin satın alınamayacak şeyler olduğunu anlarlar. Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir. Hayatta ya tozu dumana katarsın, ya da tozu dumanı yutarsın. İyi çalışan, sık gülen ve çok seven başarıyı elde eder. İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır: Kendisi. Aldous Huxley Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 "ŞAŞIRMAMIZ GEREKEN TEK ŞEY HALA ŞAŞIRABİLMEMİZDİR." SOKRATES Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Ne zaman seni düşünsem,bir ceylan su içmeye iner,çayırları büyürken görürüm her sabah... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 İnsanın insandan üstünlüğü aklının alabildiğidir, aklının alabildiğince insan değerlidir..figgaro Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Bizim gönlümüzde ırmaklar vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim gönlümüzde dostlar vardır günler ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Her yürek bir deniz olsa her duygum bir damla... Tek başına seçemezsiniz herhangi birini hepsi içiçedir hepsi karışık.. Anlayamazsınız da ne zaman köpüreceğini. Size karşı hissesettiklerimi hissedebilmişseniz seviyorum sizi. Yanlış anlamayın duygularım çok yoğun. Kocaman yalnızlığımda bir gemi olmanızı istiyorum. Ama bilin ki ben gemiyi bile çok sevsem ve istesem de en uzak diyarlara sürüklüyorum:excl: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Her yürek bir deniz olsa her duygum bir damla... Tek başına seçemezsiniz herhangi birini hepsi içiçedir hepsi karışık.. Anlayamazsınız da ne zaman köpüreceğini. Size karşı hissesettiklerimi hissedebilmişseniz seviyorum sizi. Yanlış anlamayın duygularım çok yoğun. Kocaman yalnızlığımda bir gemi olmanızı istiyorum. Ama bilin ki ben gemiyi bile çok sevsem ve istesem de en uzak diyarlara sürüklüyorum:excl: cıddımıısn aysum,anlamadım bı daha anlattt Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 anlamadım bı daha anlattt Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 "Bir ülkenin türkülerini yapanlar, yasalarını yapanlardan daha güçlüdür" William Shakespeare Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Barışta oğullar babalarını, savaşta babalar oğullarını gömer Croesus Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 laflarla peynir gemisi yürümüyoooooorrrrrrrr Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 herkes ölür ama hiçkimse gerçekten yaşamaz... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 malta 0 türkiye 2 şimdilik :P Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Bir adam bir kaplanı öldürürse bunun adı spordur, bir kaplan bir adamı öldürürse bunun adı vahşettir. G. Bernard Shaw Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Diz Çökerek Yaşamaktansa, Ayakta Ölmeyi Tercih Ederim... Emiliano Zapata Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 En çok arzulanan kadın en tehlikeli kadındır..NİETZSCHE.. Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 "eğer canın sıkılıyosa bilki yalnız diilsin".[free boy] Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 "her akşam yatmadan önce tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. bir gün tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim". Al Capone Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 yanlış hayat doğru yaşanmaz Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 we killed a great warrior (Boromir). we are uruks. Lurtz, (Lider uruk-hai) Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Bir kediye balık diyebilirsin. Ama onu yüzdüremezsin. Brutus Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 su akar denizine kavuşur,deniz okyanusuyla buluşur,değişir herşey değişir,daha oynanmadı son el... S.A. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 su bir vadinin arasında aktığında sudur.gökyüzünden damlalar halinde düştüğünde de.. bir çukuru kapladığındada...ve kıtalar arasını doldurduğunda da..ama.. biri ırmak.biri yağmur.diğeri göl..ötekiyse okyanus..oysa figgaro..heryerde figgarodur.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 hayat her şeye rağmen yaşamaya değer... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Toprağa ekilenler arasında en çabuk meyve vereni, Fedailerin kanlarıdır Balzac Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.