Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 13 yıl Çok şirin bu ayaklar... Bende aynısını yapmak istiyorum... Tamam buldum birde profilime ekleyeceğim...Hihihiiii ne şirin. Beğendiğine çok sevindim
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2012 13 yıl "2 saatlik bir toplantıya girip çıktığında bile bıraktığın gündemle bulamadığın ülkeye Türkiye denir.."
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2012 13 yıl Özlemek , Ölmek'ten sadece iki harf fazla be çocuk.. Cemal Süreya
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2012 13 yıl Düşüyor içime dipsiz bir kova, yaşamak ne zor kalbi olana. i.tenekeci
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2012 13 yıl Hayatınızdaki odunlar yalnızca cehenneminize yakıt oluyor. Biriktirmeyin dostlarım........ ) C BUKOWSKİ
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2012 13 yıl "O kurbağayı prens yapıyorsan bir gün seni sineğe sattığında da üzülmeyeceksin.."
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2012 13 yıl "Patates bile bazı insanlardan daha onurlu, hiç olmazsa kızarmayı biliyor"
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2012 13 yıl Dünyayı, akıllılar yaşasın diye budalalar kurmuştur. Oscar Wilde
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 13 yıl "İtiraf ediyorum.iki yüzlüyüm.1 yanım ;sıcak,sevimli,candan,Diğer yanım soğuk,suratsız,neşesiz.Hangisini görüyorsanız onu haketmissinizdir."
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2012 13 yıl "Üzgünüm Ben MELEK Değilim.. CANIM ACIRSA, Cenneti Yaşattığım Herkese Cehennemi De Yaşatırım ..."
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2012 13 yıl sinemaya gittim oradan bu söz bakalım yazabilceemmmi savaşlarda erkekler sadece canlarını kaybederler kadınlar ise babalarını,annelerini,kardeşlerini dahada önemlisi namuslarını kaybederler
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 13 yıl “Afrika’da bir anne çocuğuna, ‘tabağını bitir’ diye bağırana kadar dünyanın bütün tabaklarını kırmak istiyorum…” * Morgan Freeman
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 13 yıl Ne mutludur ki; - SEN, BANA UYAN TEK PARÇASIN..! deyipte; O EŞSİZ parçayı; BİR ÖMÜR, yüreğinin en özel yerinde TUTABİLENE..!
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 13 yıl Eğer birgün beni başımı eğik görürsen, Bil ki başım; yere düşmüş birini kaldırmak için eğilmiştir.. Ernesto Che Guevara
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2012 13 yıl Görmeden bilebilir, Gitmeden varabilir, Dokunmadan hissedebilirsin, Eğer hayal etmeyi biliyorsan...!!! E.ŞAFAK
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2012 13 yıl Dünyada hiç bir nasihat, " kazık" gibi usta bir öğretici değildir! ))
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2012 13 yıl "Ellerini koyacak yer bulursun; Bir sevgilinin kucağına,masaya,ceplerine,pencerenin pervazına peki bendeki bu özlemi nereye koyacaksın?"
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.