Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

İlk görüşte aşka inanır mısın..?

Yoksa çıkıp,tekrar girmem gerekecek..

:w00t: :w00t: :w00t::D :D :lol:

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 156,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ..   2860. Taneyi bırakan kuş, o hilesiz, düzensiz ovanın tanelerini yer, doyar. Ona kani olduğundan uzaktan kurtulur; hiçbir tuzağa düşmez; kolu kanadı bağlanmaz.   Bir kuş, bir duvarın üstün

• 20 mirenyuma girdigimiz su yilda kendini biraz gelistir

• Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaför

Gönderi tarihi:

İlk görüşte aşka inanır mısın..?

Yoksa çıkıp,tekrar girmem gerekecek..

:w00t: :w00t: :w00t::D :D :lol:

:lol::lol:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Aşk kalbimi yakan volkan gibidir..en sevdiğim tatlı kazandibidir.. İnek Şaban :w00t:

Gönderi tarihi:

'' moda üstüne yakışanın değil,üstüne yapışanın giyilmesidir''

tiki atasözü :D

Gönderi tarihi:

Veresiye teklif etmeyiniz.. :angry:

Gönderi tarihi:

sonsuzluğun sonu bugün

ayrılığın günü bugün

yaşanan en büyük derdim

yaşadığım gündür bugün...

Gönderi tarihi:

Hiçbirşey için "benimdir" deme, sadece de ki;

"yanımdadır" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder.....daima seninle kalmaz

-_-

Gönderi tarihi:

elimizden ne geliyorsa onu yapabiliyoruz ve bununla yetinmek zorundayız...beğenmesekte alışmamız gerekiyor.yitirilen hiçbir şey yoktur,bulunamayacak hiçbir şey..

Gönderi tarihi:

sinek at çişine düşmüş kendisini okyanusta sanmış, kibrit çöpünüde sandal... -_-

bu sözden çıkaracağımız hisse, ne kadar küçüksen o kadar büyük görünür dünya :yuvarlan::whistling:

Gönderi tarihi:

evet canem :hug: kendisini dev aynasında gören insanları görünce aklıma geldi birden :w00t:

Gönderi tarihi:

Felaket kabarık dost sayısını 0 a ndirir

Gönderi tarihi:

ÜLKENI NE KADAR SEVIYORSUN? düsünme!!!!

O halde diyorum vatan sevgimiz yanlış. Yanlış saçma sapan şeyleri seviyoruz. Milliyetçi bir dalga deniliyor. Hayır. Dünyadan habersiz kitleler. Ülkesini, toprağını, değerlerini tanımayan bir dalga...

Nihat Genc.

Gönderi tarihi:

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hadisi şerif.

Gönderi tarihi:

Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın. (Confucius)

Gönderi tarihi:

Delikanlı dağın eteği olmaz... :huh::w00t:

Gönderi tarihi:
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hadisi şerif.

vayy tuttum bu sözü.. :clover:

bende bidene söleyim buralara kadar gelmişim.."çıkıntılık yapan çivi kafasına çekici yer"--japon atasözü.. :online2long:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.