Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 17 yıl İlk görüşte aşka inanır mısın..? Yoksa çıkıp,tekrar girmem gerekecek.. :w00t: :D
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 17 yıl İlk görüşte aşka inanır mısın..? Yoksa çıkıp,tekrar girmem gerekecek.. :w00t: :D
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 17 yıl Aşk kalbimi yakan volkan gibidir..en sevdiğim tatlı kazandibidir.. İnek Şaban
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2007 17 yıl '' moda üstüne yakışanın değil,üstüne yapışanın giyilmesidir'' tiki atasözü
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 17 yıl forumdaki yeni moda sakarya millet,iki iki daha dört onu ögreniyoruz!
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl sonsuzluğun sonu bugün ayrılığın günü bugün yaşanan en büyük derdim yaşadığım gündür bugün...
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 17 yıl Hiçbirşey için "benimdir" deme, sadece de ki; "yanımdadır" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder.....daima seninle kalmaz
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 17 yıl elimizden ne geliyorsa onu yapabiliyoruz ve bununla yetinmek zorundayız...beğenmesekte alışmamız gerekiyor.yitirilen hiçbir şey yoktur,bulunamayacak hiçbir şey..
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 17 yıl sinek at çişine düşmüş kendisini okyanusta sanmış, kibrit çöpünüde sandal... bu sözden çıkaracağımız hisse, ne kadar küçüksen o kadar büyük görünür dünya
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 17 yıl evet canem kendisini dev aynasında gören insanları görünce aklıma geldi birden
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 17 yıl Güvenme Güzelliğine Bir Sivilce Yeter Güvenme Zenginliğine Bir Kibrit Yeter
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 17 yıl ÜLKENI NE KADAR SEVIYORSUN? düsünme!!!! O halde diyorum vatan sevgimiz yanlış. Yanlış saçma sapan şeyleri seviyoruz. Milliyetçi bir dalga deniliyor. Hayır. Dünyadan habersiz kitleler. Ülkesini, toprağını, değerlerini tanımayan bir dalga... Nihat Genc.
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 17 yıl İnsanlar Başaklara Benzerler.... İçleri Boşken Başları Havadadır, İçleri Doldukça Eğilirler.
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 17 yıl Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın. (Confucius)
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 17 yıl Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hadisi şerif. vayy tuttum bu sözü.. bende bidene söleyim buralara kadar gelmişim.."çıkıntılık yapan çivi kafasına çekici yer"--japon atasözü..
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 17 yıl Akıl insanın külahında bir çividir.....Yumruğu yemeden içeri girmez......,,, biliyorum....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.