Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bende leyledan füzun aşıklık istidad-ı var; aşkı sadık benim leylanın ancak adı var
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Sayısız güzellik doğar da her günde, birini sevmek için bir ömür yetmez. F. N. Çamlıbel
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Güller güzeldir fakat, dikeni acıtır derler, niçin acıtsın ki tutmasını bilmiyorsa eller.
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Kendi kendinin efendisi olmayan bir kimse özgür değildir. A. Calaudius
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl gül gül dedi bülbül güle; gül gülmedi gitti...bülbül güle ,gül bülbüle yar olmadı gitti....
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Dünya yuvarlak olduğuna göre yolun sonu sayılan bir nokta aslında bi başlangıç olabilir....
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl ÖZLEMEK GÜZEL SEYDİR, ÖZLÜYORSA ÖZLENEN. BEKLEMEK GÜZEL ŞEYDİR, GELECEKSE BEKLENEN. SEVMEK GÜZEL ŞEYDİR, SEVİYORSA SEVİLEN...
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl OMUR:yarisi bosa harcamakla tuketilir. Kalan yarisi da bosa harcandigindan yakinmakla..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Özlemlerim içimde bir dağ gibi bir türlü aşamıyorum ne yazik, ben de
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bizim doğduğumuz köylerde EBE yoktu bebek... biz ondan FIRLAMA olduk.. :w00t:
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bizim doğduğumuz köylerde EBE yoktu bebek... biz ondan FIRLAMA olduk.. :w00t: [/quote
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü, erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl seni seviyorum demek; seni seviyorum derken titremektir.... wayyyyy
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.