Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Hannibal sadece zafer kazanmasını biliyordu. Ama onu kullanmasını bilmiyordu Maharbal
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Herkesin risk olarak gördüğünü ben fırsat gördüm.Acaba doğru mu yaptım..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl çok mu fazla bu sitem ağır değil mi bu ceza söyle kim çok gördü seni bana böyle yalnız kalınmaz...
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl Yalan ne kadar büyük olursa, inananda o kadar çok olur. Adolf Hitler
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ..YA SEN VAZGEÇİCEKSİN YA DA KATLANICAKSIN...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl "Şükürler olsun ki, düşmanlarım tarafından öldürülüyorum" idam sehpasındaki Ömer Muhtar
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Devlet ki varisi Osman Bey Gazi,O'nu cümle cihan tanır olacak...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl " Tavşan, korktuğu için kaçmaz. Kaçtığı için korkar" Hannibal Barca
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Havada, karada ve denizde hep büyükler küçükleri yutar.. Adaletsiz ama bir o kadar gerçek!
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Gideceği limanı bilmeye hiçbir rüzgardan hayır gelmez. MONTAİGNE
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl "Tatsız şeyleri unutmak herşeyi tatlılaştırabilir ama inanılır yapmaz.Doğru da yapmaz"
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Herşeyin ilacı zamandır..Herşey zamanla unutulur...Aslında geçen tek şey ZAMANDIR....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.