Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl dünyanın en rahat ayakkabılarını yaptırırdım.. yeter ne çektiğim bu ayakkabılardan yaaa
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Her odaya bilgisayar alırdım... Laptopunu gezdir odalarda daha kolay değil mi
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2010 15 yıl bazen kafam bozulur, çok zengin olmak isterim. neden mi: kadınlar neden olur. demek ki bir açığımı parayla kapatmaya çalışıyorum....
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Zengin değil de, elimde yüklüce nakit para olsa bugün gördüğüm tüm mobilya ve aksesurları alırdım Ama öncesinde evimizin gerekli tadilat ve dekorasyonunu yaptırırdım..
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Teşekkür ederim Komiser, çok incesiniz. Gönlümüzce gezerdik canımla.
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Çok param olursa yapacağım ilk şey belli. O ameliyatı yaptırmak, unuttum şimdi adını
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Bizi kurtaracak paramız bi olsun hemen ilk iş o ameliyat olacak Komiser.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.