Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Admin Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 WALL-E (2008) Dünyayı en sonunda çöp dolu bir yere çeviren ve herzaman yaptıkları gibi mahfettikten sonra geride birilerini bırakarak artçılarla birşey yaptığını düşünerek onunla avunan ve bunu bize açık şekilde gösteren bir anime filmin öyküsü. Artçı olarak bırakılanlar kendine özgü robotlardır. Bu robotların en sevimliside Wall-E (Voli diye okuyabilirsiniz). Öncelikle Wall-E'nin gözlerine anında aşık olacaksınız ama bu aşkın karşılıksız olduğunu çok çabuk anlayacaksınız çünü o bir başkasına aşık olacak. Anime filmleri çok sevdiğimden bu tür filmlere her zaman ve her zaman mutlaka seyredin etiketi takmayı seviyorum ama bu gerçektende anime filmden çok bir belgesel gibi çekilmiş. Sanki bize birşeyler öğretmeye çalışıyormuşda bizde anlamıyormuşuz hissi veriyor. Her kutuladığı geri dönüşümlü çöpten sonra içiniz 'CIZ' ediyor. Kaçırmayın mutlaka izleyin ve Wall-E'nin gözlerine sakın dikkatli bakmayın sonra 'söylemedin' demeyin!!!! Yönetmen: Andrew Stanton Oyuncular: Ben Burtt, Elissa Knight, Jeff Garlin, Fred Willard, MacInTalk, Kim Kopf, Garrett Palmer, Sigourney Weaver, John Ratzenberger, Kathy Najimy In a futuristic world, human beings have destroyed Earth and evacuated the planet, leaving the cleanup to an army of robots they've programmed to do their dirty work. Due to a mishap, the dutiful WALL-E is the only one left. But with the arrival of a female probe named EVE, the monotony of WALL-E's existence is broken -- and he experiences love for the first time. Andrew Stanton directs this Golden Globe- and Oscar-winning Pixar tale with a sci-fi twist. Director: Andrew Stanton Cast: Ben Burtt, Elissa Knight, Jeff Garlin, Fred Willard, MacInTalk, Kim Kopf, Garrett Palmer, Sigourney Weaver, John Ratzenberger, Kathy Najimy Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Wall*e @ Yahoo! Video Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Wall-e den bahsedipte Burn-e den bahsetmemek olmaz. Wall-e de çok az bir süre görülen kaynakçı robot burn-e nin de 8 dakikaya yakın süren mini mini bir animasyonu var. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Wall-e den bahsedipte Burn-e den bahsetmemek olmaz. Wall-e de çok az bir süre görülen kaynakçı robot burn-e nin de 8 dakikaya yakın süren mini mini bir animasyonu var. Evet o ve 'Hamam Böceği'.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Her kutuladığı geri dönüşümlü çöpten sonra içiniz 'CIZ' ediyor. Hem de nasıl...Ama bir yer var kiii.Kadınların bi çoğunun içi katmerli "CIZ" etmiştir... Çok güzel ve düşündürücü bir animasyon, çocuklar ve ben çok sevdik Wall-e'yi. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Wall - E' yi cok sevimli bir robot cok sevdim onu. Sisko insanlarada cok guldum. Butun gun hic yerinden kalkmamak oooo hayat varmis dersin ama onlari gorunce cok sukur herseyi kendim yapa biliyorum yani Animasyon filmi sevdigim icin gecte olsa baka bildim sonunda bu filme ve benim hosuma gitti. Bence bizlere bir mesaj saklanmis filmde gibi hani dunya'ya biraz daha dikkat edin gibi .... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Ben daha 4 gün önce izledim Wall-E' yi ve 4 gündür Wall-E sevdasından kurtaramadım kendimi... Kendi kendime Eva ve Wall-E'nin birbirine seslenişlerini taklit ediyor, tıpkı onlar gibi Wall-Eeee, Evaaaaa diyip duruyorum Bir de ben bu filmi izlerken çooooooook ağladım Özellikle Kaptan Pilot'un "Dünya şimdi nasıl bir yer" sorusuna aldığı cevapla... Güldüm de tabii ama o kadar gülmüş olmak bunu komik bir film yapmaz kesinlikle, ben güldüm ama karakterlere güldüm, olaylara ise çok ağladım... Böyle işte... Not: Konuşmalar yok denecek kadar az, olduğunda ise anlaşılması biraz güç. O yüzden filmi alt yazılı izlemek daha mantıklı... 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gloria seni yeniden görmek ne güzel merak etmiştim Bu film beni de ağlatmıştı...Gerçi duygusal bir dönem olunca fazla zorlanmıyorsun ağlamak için 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.