Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 16 yıl benim kocam sufleye bayılıyor ama ben bilmiyorumm bikaç tarif var ama güvenemedimm .. tarifine güvenen var mı?....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 16 yıl evet bak ben bugun bunu denedim, olmuştu hem de cok pratik (inanılmaz zamanlama yalnız daha az once yaptım ve pişeli 5 dakka oldu, tam da tadına bakıyordum bu yazıyı gordum) uygun bir tarif buluncaya kadar bununla idare edebilirsin bence ama uygun ayarı bulmak için 10 dakkadan fazla kesinlikle bırakma fırında
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 16 yıl Suflenin lezzeti kullandığımız çikolatanın kalitesine göre değişir. Sufleyi en iyi kalite ,kakao oranı yüksek bitter çikolata ile yapılmalıyız. Üzerine ise sadace sıvı krema ilave ederek yemeliyiz. Ama sufle, içerisine şeker eklenmeden yapıldığı için biz Türkler üzerine pudra şekeri ekleyerek yemesini tercih ediyoruz. Tarifini görmek için linki takip edin: http://www.turkish-media.com/yemektarifler...amp;entries=260
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Az önce Tv'de bir tarif izledim...Gerçi kek gibi bir tek kalıpta pişiriliyor,porsiyon porsiyon değil...Kendim evde bir deneme yapıp test edeyim,güzel olursa buraya da eklerim...
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Az önce Tv'de bir tarif izledim...Gerçi kek gibi bir tek kalıpta pişiriliyor,porsiyon porsiyon değil...Kendim evde bir deneme yapıp test edeyim,güzel olursa buraya da eklerim... Kek yapacagina sütlac yap bayilirim, en son galiba bir sene önce tadina bakmistim.. Üzeri narli olsun.
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Az önce Tv'de bir tarif izledim...Gerçi kek gibi bir tek kalıpta pişiriliyor,porsiyon porsiyon değil...Kendim evde bir deneme yapıp test edeyim,güzel olursa buraya da eklerim... Dene bakalım ..eklersen ben de yaparım canım
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Dene bakalım ..eklersen ben de yaparım canım kek´i ne yapacaksiniz kek den bol ne var.. pastane kek dolu bakkal´da var.. En iyisi haslama yapin mesela mantar haslamasi üzerine biraz pudra cok lezzetli olur.
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl kek´i ne yapacaksiniz kek den bol ne var.. pastane kek dolu bakkal´da var.. En iyisi haslama yapin mesela mantar haslamasi üzerine biraz pudra cok lezzetli olur. ben mantarı fırında kaşarlı severim pudra şekerli hiç denemedim .. merak ettim lezzetini.. hemen denemeliyim
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Kek yapacagina sütlac yap bayilirim, en son galiba bir sene önce tadina bakmistim.. Üzeri narli olsun. Tamam ondan da yaparız... canım çekti şimdi benim de... Dene bakalım ..eklersen ben de yaparım canım Tamam anlaştık... kek´i ne yapacaksiniz kek den bol ne var.. pastane kek dolu bakkal´da var.. En iyisi haslama yapin mesela mantar haslamasi üzerine biraz pudra cok lezzetli olur.
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl ben mantarı fırında kaşarlı severim pudra şekerli hiç denemedim .. merak ettim lezzetini.. hemen denemeliyim Dene dene cok lezzetli oluyor yalniz cocuk pudrasi yerine seker koyma lezzeti kacar.
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Tamam ondan da yaparız... canım çekti şimdi benim de... Tamam anlaştık... Tamam ondan da yaparız... canım çekti şimdi benim de... Böyle seyler sürekli evde yapilamiyor sadece hatir icin mi yaparlar bayanlar bunu bir türlü aklim almiyor? kuru fasülye de ayni sekilde v.s v.s Neden?
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Dene dene cok lezzetli oluyor yalniz cocuk pudrasi yerine seker koyma lezzeti kacar. o nasıl şey öyle mantar bebek mi bu
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Böyle seyler sürekli evde yapilamiyor sadece hatir icin mi yaparlar bayanlar bunu bir türlü aklim almiyor? kuru fasülye de ayni sekilde v.s v.s Neden? sürekli yapılıyor da yeni tariflere bayanlar her zaman açıktır
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl o nasıl şey öyle mantar bebek mi bu Evet onun gibi birsey seker alirken bebe toz pudra tadimsi olandan alicaksin tamam.
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl sürekli yapılıyor da yeni tariflere bayanlar her zaman açıktır Anlamadim senede zorlama ile yapilan yemek sürekli yapilan yemek sifatina mi geciyor!
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Anlamadim senede zorlama ile yapilan yemek sürekli yapilan yemek sifatina mi geciyor! her zaman yaptığımdır.. hem yemek zorla yapılmaz yeni tarifler denemeyi severim
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl her zaman yaptığımdır.. hem yemek zorla yapılmaz yeni tarifler denemeyi severim O zaman yep yeni bir tarif vereyim.. Helal kek madem kek e kafaya taktiniz. Tarif Helal kek ana madde karpuzun kabugu cok kolay dograyip sekerlenip.. kisaca kabak nasil yapiliyorsa aynen o sekilde olacak kabak gibi pembelesmeyecek yesillenecek yesillendigi anda üzerine pudra cocuk pudrasi.. Hiiimmmm
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl O zaman yep yeni bir tarif vereyim.. Helal kek madem kek e kafaya taktiniz. Tarif Helal kek ana madde karpuzun kabugu cok kolay dograyip sekerlenip.. kisaca kabak nasil yapiliyorsa aynen o sekilde olacak kabak gibi pembelesmeyecek yesillenecek yesillendigi anda üzerine pudra cocuk pudrasi.. Hiiimmmm sizin tariflerde bolca pudra bulunuyor..ben almayayım tadını tahmin edebiliyorum bu mevsimde zaten karpuz da yok.. yoksa denize düştü de haberimmi yok
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl sizin tariflerde bolca pudra bulunuyor..ben almayayım tadını tahmin edebiliyorum bu mevsimde zaten karpuz da yok.. yoksa denize düştü de haberimmi yok Olmaz olurmu her mevsim de denizden cikan mallar var denizin altin seralar var biliyorsunuz haldeki fazlaliklar burda saklaniyor. Tabii haklisiniz tad olarak biraz yesillik var
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Olmaz olurmu her mevsim de denizden cikan mallar var denizin altin seralar var biliyorsunuz haldeki fazlaliklar burda saklaniyor. Tabii haklisiniz tad olarak biraz yesillik var denizin altında başka şeyler de saklamak gerek artık ..sadece yiyecek deposu olarak kullanmak yazık olur
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl denizin altında başka şeyler de saklamak gerek artık ..sadece yiyecek deposu olarak kullanmak yazık olur Tabiii baliklari sakliyabiliriz.. güzel fikir?
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Tabiii baliklari sakliyabiliriz.. güzel fikir? balıklar birbirlerini yiyerek depolanmış gibi saklanıyorlar..zor olan büyük balıkları saklamakta
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2012 12 yıl http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2766-cikolatali-basit-sufle/
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 12 yıl Hımmmm var ya bir sufle ne güzel olurdu bu akşam... Offff nasıl canım çekti ama zor geliyor yapmak... iyi yapan bir yer olsa da oradan alsam sanki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.