Φ odisseus Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 105-87=18......Gitti 18,kaldı 12...Durmak yok,haşlama sebzelere devam. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2009 diyetciler ne oldu size pes mi ettiniz hepiniz ??? Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2009 ben geldimm.. Ve acıklıyorum.. 59 kilo ile basladım burda.. Ama cok dıkkat etmedım.. 56,5 kıloyum.. Rejimden cok herseye benzıyor ama yaptıgım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 ben geldimm.. Ve acıklıyorum.. 59 kilo ile basladım burda.. Ama cok dıkkat etmedım.. 56,5 kıloyum.. Rejimden cok herseye benzıyor ama yaptıgım tebrik ederim yinede baya vermissin bende bukadarini anca 6 ayda verebilirim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Tebrikler Odisseus rekor kırmışsın. Direniş seni de tebrik ederim iyi gidiyorsun. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Ben burayı unuttum, kendimi de unuttum zaten Yeniden başlıyorum, hadi canlandırın burayı yawwww... Ayrıca ben kilo aldımmmmm Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 neee kilo mu aldın naptın sen yahu, burayı başlatan sendin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 gloria bos ver arada alinir kilolar geri onemli olan devam etmek ve pes etmemek Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 ben bu aralar yemek yemeyi unutuyorum hastalanmaktan korkuyorum.. sağlıksız zayıflamak istemiyorum... şu an karnım aç ama bişey yemek istemiyor canım Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Sonra da baygınlık geçirecek hale geliyorsun direniş dikkat et kendine lütfen Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 evet, haklısın drcum bünyem zayıf düşüyor gerçekten.. vitamin takviyesi alayım ben dimi.. gnc aldım güya ama mutfakta duruyor Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 yiyen dikilir yemiyen yıkılır,bu yaşta yemiceksinde ne zaman yiceksin,aklında kalacağına midende kalsın derim ben... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 erbay haklısın ama dozunu kaçırmamak kaydıyla yemeli değil mi bu akşam tiyatroya gideceğim.. ama önce güzel bir yemek yemeli... akşama kadar ne yiyeceğim diye düşünüyorum ve bi bakmışım günü aç olarak bitirmişim öğle yemeklerini unuttum çoktan ama bu geçicidir sanırım.. mevsimsel mi nedir bilmiyorum ki.. bugün güzel bi yemek yiyeyim ya Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Diyete halen devammi yoksa biraktinizmi.. Benden ses soluk cikmayinca sizde herseyi biraktiniz.. Saldim cayira mevlam kayira misali .. Lamicimi yok diyete devam bende kahve diyetine devam... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Diyetteki arkadaslar ?! hayrola diyeti biraktikmi yoksa.. kimseden ses cikmiyor... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 ben bırakmadım.. hala devam ediyorum bi kaç aksaklık dışında.. yani yediğime içtiğime dikkat ediyorum.. ve müthiş faydasını gördüm.. gözle görülür şekilde inceldim keyfim yerinde... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Bu guzel haber.. yilmak yok savastasiniz bunu unutmayin kilolara savas... Yarin hep beraber ogrenecegiz girilen catismalarda kac kilo yasamini yitirdigini.. Moral bozmak yok ... Gulmeye devam direnis.. kilolara veda... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 burasi yine cok sesizlesmis... Aslinda havalar isindikca insan otomatik daha az diyor ve daha cok meyva sebze yiyor zayiflamak icin iyi bir zaman Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Diyet programina katilan arkadaslarin hepsi birer birer ortadan kayboldu... Fazlami ustlerine gittik acaba... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Diyet programina katilan arkadaslarin hepsi birer birer ortadan kayboldu... Fazlami ustlerine gittik acaba... Ben arada okuyordum ama ustlerine fazla gidilmemisti belkide bu yuzden biraktilar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 diyetçiler ben de aranıza girebilirim her an Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 merhaba zeynep saglıklı ve fit olmak istıyorsan katıl aramıza.. Bıraz sessizleşti sayfamız..ama devam ediyoruz..en azından ben devam ediyorum super inceldım.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 bende ters etki yaptı bu sayfa... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 ne o kilo mu aldın erbay Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2009 başlasam mı diye düşüncelerdeyım daha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.