Φ sonder38 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2009 Merhaba, ben Elazığ'ın Palu ilçesinde yeni açılmış bir okulun Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzda hiç kitap yok. Bu durumun ne kadar acı olduğunu bilenler bilir. Ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Okulda bir kütüphane oluşturmak için her yere baş vurmak niyetindeyim. Öğrencilerimle kütüphanemizin olacağı günlerin hayalini kuruyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bize yardım edecek kişiler veya kurumlar tam anlamıyla bir bağış yapmış olacaklardır. Bizim buna gerçekten ihtiyacımız var. Buradaki arkadaşları yaptıkları bu kutsal işten dolayı tebrik ediyor ve yardıma çağırıyorum. Murat İlköğretim Okulu PALU / ELAZIĞ Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Merhaba, ben Elazığ'ın Palu ilçesinde yeni açılmış bir okulun Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzda hiç kitap yok. Bu durumun ne kadar acı olduğunu bilenler bilir. Ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Okulda bir kütüphane oluşturmak için her yere baş vurmak niyetindeyim. Öğrencilerimle kütüphanemizin olacağı günlerin hayalini kuruyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bize yardım edecek kişiler veya kurumlar tam anlamıyla bir bağış yapmış olacaklardır. Bizim buna gerçekten ihtiyacımız var. Buradaki arkadaşları yaptıkları bu kutsal işten dolayı tebrik ediyor ve yardıma çağırıyorum. Murat İlköğretim Okulu PALU / ELAZIĞ TEL: 05064580525 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Merhaba, ben Elazığ'ın Palu ilçesinde yeni açılmış bir okulun Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzda hiç kitap yok. Bu durumun ne kadar acı olduğunu bilenler bilir. Ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Okulda bir kütüphane oluşturmak için her yere baş vurmak niyetindeyim. Öğrencilerimle kütüphanemizin olacağı günlerin hayalini kuruyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bize yardım edecek kişiler veya kurumlar tam anlamıyla bir bağış yapmış olacaklardır. Bizim buna gerçekten ihtiyacımız var. Buradaki arkadaşları yaptıkları bu kutsal işten dolayı tebrik ediyor ve yardıma çağırıyorum. Murat İlköğretim Okulu PALU / ELAZIĞ Değerli hocam,ben kendi kitaplarımı küçük kardeşlerimle paylaşacağım.Size en kısa sürede ulaşacağım...kitap isteğiniz yanıtsız kalmayacaktır...dileğim:) Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 "Mavi Olmayan Gökyüzü" size çok teşekkür ederim. Sizin gibi insanların var olduğunu bilmek ne güzel. Umarım dileğiniz gerçekleşir. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 "Mavi Olmayan Gökyüzü" size çok teşekkür ederim. Sizin gibi insanların var olduğunu bilmek ne güzel. Umarım dileğiniz gerçekleşir. Ben teşekkür ederim Hocam,ev arkadaşım da kitaplarını verdi.İnşallah en az 30 kitap özellikle size ulaşacak.Kendi okuduklarımız da var aralarında,umarım bu sorun olmaz.Bir-iki haftaya elinize geçecek inşallah...aynı dileklerle Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Harikasınız öğrencilerim adına da size çok teşekkür ederim. Umarım sizin de ne dileğiniz varsa gerçekleşir. Alıntı
» Leyl-i Lal Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Harikasınız öğrencilerim adına da size çok teşekkür ederim. Umarım sizin de ne dileğiniz varsa gerçekleşir. En kısa zamanda mutlaka sizin içinde kitaplarımız hazır olacaktır Alıntı
» Leyl-i Lal Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Bir miktar hikaye kitabı bugun yola çıktı sanırım hafta sonuna kadar elinize ulaşır Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Çok özür dilerim hocam,gecikti ama yarın mutlaka dediğiniz şekilde size ulaştıracağım...saygılar. Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 sevgili mavi olmayan gökyüzü, kitaplar geldi. öğrencilerim ve ben kitapları çok beğendik. sana minnettarız. teşekkürler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Merhaba, ben Elazığ'ın Palu ilçesinde yeni açılmış bir okulun Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzda hiç kitap yok. Bu durumun ne kadar acı olduğunu bilenler bilir. Ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Okulda bir kütüphane oluşturmak için her yere baş vurmak niyetindeyim. Öğrencilerimle kütüphanemizin olacağı günlerin hayalini kuruyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bize yardım edecek kişiler veya kurumlar tam anlamıyla bir bağış yapmış olacaklardır. Bizim buna gerçekten ihtiyacımız var. Buradaki arkadaşları yaptıkları bu kutsal işten dolayı tebrik ediyor ve yardıma çağırıyorum. Murat İlköğretim Okulu PALU / ELAZIĞ Merhaba hocam, bende elimden geleni yapacağım, hadi arkadaşlar, zor değil hepimiz beş on kitap göndersek bir kütüphane kurulur bu sese duyarsız kalmayacağımızı gösterelim... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 sevgili mavi olmayan gökyüzü, kitaplar geldi. öğrencilerim ve ben kitapları çok beğendik. sana minnettarız. teşekkürler... Çok sevindim hocam,çok teşekkür ederim.Öğrencilerimizin hepsine kocaman sevgiler. Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 teşekkürler "sardunyam" sizin sayenizde kütüphane oluşmaya başladı bile. ne diyeyim yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Bende birkac kitapla kütüphanenize yardimci olmaya calisacagim.Ama önce kitaplari tedarik etmeliyim,biraz zaman alabilir. saygilarla Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 "politika" saygı duyulması gereken insanlar sizlersiniz. saygılar bizden. ilginize teşekkürler... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 "politika" saygı duyulması gereken insanlar sizlersiniz. saygılar bizden. ilginize teşekkürler... Sayın sonder38,bugün okulunuza PTT yolu ıle bırkac kıtap ve okul malzemesı gönderdım.Fazla olmasa bıle ılerde yıne takvıye edebılırım.basarılar dılegımle saygılarla Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 "Politika" kitaplar bugün bize ulaştı. Sana çok teşekkür ediyoruz.... Alıntı
Φ çiçek41 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Sayın hocam, Kitaba ihtiyacınız olduğunu yazmışsınız. Ben daha önce birçok yere haber verdim ama hiç cevap gelmedi, umarım sizden gelir. Kocaeli'de ikamet ediyorum. Benim elimde okul yıllarımdan kalma çok sayıda kitap var. Bunlar; test, ÖSS-OKS hazırlık, hikaye-roman vs.türlerinde kitaplar. Bir de tam takım, hiç eksiksiz ansiklopedi seti var. Kitapların hepsi tertemiz, kullanılabilecek durumda. İhtiyacı olan kardeşlerimle paylaşmak istiyorum. Daha önce çok yere başvurduğumu ve cevap alamadığımı söylemiştim, eğer cevap alabilseydim hemen gönderecektim. Hepsi paketlenmiş, temiz bir şekilde gönderilmeye hazır olarak duruyorlar. Cevabınızı lütfen bekliyorum. İyi çalışmalar, saygılar. Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 sevgili Çiçek 41, ben şu an okulda değilim. tatil olduğu için memleketim kayserideyim. kitapları bize gönderebilirsiniz. çok memnun oluruz. evimin adresini yazıyorum buraya gönderin lütfen. çok çok teşekkürler. ozel mesajla size adresimi gonderdim... Alıntı
Φ çiçek41 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Hocam, çok teşekkür ederim size. Mesajınızı aldım, adresi not ettim. Pazartesi günü bir aksilik çıkmaz ise kitapları kargoya vereceğim. Sağolun varolun. Tekrar teşekkürler. 1 Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Asıl ben teşekkür ederim. Sizin gibi duyarlı insanların olduğunu görmek beni mutlu ediyor. 1 Alıntı
Φ çiçek41 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Hocam, ben kitapları bugün kargoya verdim. 3-4 güne kadar inşallah elinizde olur. 3 koli yaptım, sıkı sıkı da bağladım. Güle güle kullanın. Kardeşlerime yardımcı olmak beni çok mutlu etti. Size de tekrar teşekkür ederim; ilgilendiniz, adres verdiniz, çok yardımcı oldunuz. Ben de size Kocaeli ilini daha yakından tanımanız ve öğrencilerinize tanıtmanız için küçük bir broşür gönderdim. Kabul ederseniz sevinirim. Saygılar, küçük kardeşlerime de kucak dolusu sevgiler ve sonsuz başarılar. 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Hocam, ben kitapları bugün kargoya verdim. 3-4 güne kadar inşallah elinizde olur. 3 koli yaptım, sıkı sıkı da bağladım. Güle güle kullanın. Kardeşlerime yardımcı olmak beni çok mutlu etti. Size de tekrar teşekkür ederim; ilgilendiniz, adres verdiniz, çok yardımcı oldunuz. Ben de size Kocaeli ilini daha yakından tanımanız ve öğrencilerinize tanıtmanız için küçük bir broşür gönderdim. Kabul ederseniz sevinirim. Saygılar, küçük kardeşlerime de kucak dolusu sevgiler ve sonsuz başarılar. Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Merhaba, ben Elazığ'ın Palu ilçesinde yeni açılmış bir okulun Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzda hiç kitap yok. Bu durumun ne kadar acı olduğunu bilenler bilir. Ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Okulda bir kütüphane oluşturmak için her yere baş vurmak niyetindeyim. Öğrencilerimle kütüphanemizin olacağı günlerin hayalini kuruyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bize yardım edecek kişiler veya kurumlar tam anlamıyla bir bağış yapmış olacaklardır. Bizim buna gerçekten ihtiyacımız var. Buradaki arkadaşları yaptıkları bu kutsal işten dolayı tebrik ediyor ve yardıma çağırıyorum. Murat İlköğretim Okulu PALU / ELAZIĞ Yurtdışında yaşadıgım için kitap gönderemiyorum, sizden ricam düşünmüs olduğunuz bir "Ansiklopedi" var ise Ansiklopedinin ismiyle beraber adresinizi bana yazınız internetden ısmarlayarak size ulaşmasını sağlayacağım. (maddi hükümlülükleri şahsıma aittir) yapmış olduğunuz çağrının önünde egiliyorum ,, sevgiyle kalınız .. 1 Alıntı
Φ sonder38 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 çiçek 41 çok teşekkür ederim. Öğrencilerim Kocaeli' yi çok yakından tanıyacaklar emin ol. tekrar teşekkürler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.