Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba, ben Elazığ'ın Palu ilçesinde yeni açılmış bir okulun Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzda hiç kitap yok. Bu durumun ne kadar acı olduğunu bilenler bilir. Ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Okulda bir kütüphane oluşturmak için her yere baş vurmak niyetindeyim. Öğrencilerimle kütüphanemizin olacağı günlerin hayalini kuruyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bize yardım edecek kişiler veya kurumlar tam anlamıyla bir bağış yapmış olacaklardır. Bizim buna gerçekten ihtiyacımız var. Buradaki arkadaşları yaptıkları bu kutsal işten dolayı tebrik ediyor ve yardıma çağırıyorum.

Murat İlköğretim Okulu

PALU / ELAZIĞ

Gönderi tarihi:
Merhaba, ben Elazığ'ın Palu ilçesinde yeni açılmış bir okulun Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzda hiç kitap yok. Bu durumun ne kadar acı olduğunu bilenler bilir. Ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Okulda bir kütüphane oluşturmak için her yere baş vurmak niyetindeyim. Öğrencilerimle kütüphanemizin olacağı günlerin hayalini kuruyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bize yardım edecek kişiler veya kurumlar tam anlamıyla bir bağış yapmış olacaklardır. Bizim buna gerçekten ihtiyacımız var. Buradaki arkadaşları yaptıkları bu kutsal işten dolayı tebrik ediyor ve yardıma çağırıyorum.

Murat İlköğretim Okulu

PALU / ELAZIĞ

TEL: 05064580525

Gönderi tarihi:

Murat İlköğretim Okulu

PALU / ELAZIĞ

Değerli hocam,ben kendi kitaplarımı küçük kardeşlerimle paylaşacağım.Size en kısa sürede ulaşacağım...kitap isteğiniz yanıtsız kalmayacaktır...dileğim:)

Gönderi tarihi:
"Mavi Olmayan Gökyüzü" size çok teşekkür ederim. Sizin gibi insanların var olduğunu bilmek ne güzel. Umarım dileğiniz gerçekleşir.

Ben teşekkür ederim Hocam,ev arkadaşım da kitaplarını verdi.İnşallah en az 30 kitap özellikle size ulaşacak.Kendi okuduklarımız da var aralarında,umarım bu sorun olmaz.Bir-iki haftaya elinize geçecek inşallah...aynı dileklerle :)

• 2 hafta sonra...
  • 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Murat İlköğretim Okulu

PALU / ELAZIĞ

Merhaba hocam,

bende elimden geleni yapacağım,

hadi arkadaşlar, zor değil hepimiz beş on kitap göndersek bir kütüphane kurulur bu sese duyarsız kalmayacağımızı gösterelim...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
"politika" saygı duyulması gereken insanlar sizlersiniz. saygılar bizden. ilginize teşekkürler...

Sayın sonder38,bugün okulunuza PTT yolu ıle bırkac kıtap ve okul malzemesı gönderdım.Fazla olmasa bıle ılerde yıne takvıye edebılırım.basarılar dılegımle

saygılarla

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sayın hocam,

Kitaba ihtiyacınız olduğunu yazmışsınız. Ben daha önce birçok yere haber verdim ama hiç cevap gelmedi, umarım sizden gelir. Kocaeli'de ikamet ediyorum. Benim elimde okul yıllarımdan kalma çok sayıda kitap var. Bunlar; test, ÖSS-OKS hazırlık, hikaye-roman vs.türlerinde kitaplar. Bir de tam takım, hiç eksiksiz ansiklopedi seti var. Kitapların hepsi tertemiz, kullanılabilecek durumda. İhtiyacı olan kardeşlerimle paylaşmak istiyorum. Daha önce çok yere başvurduğumu ve cevap alamadığımı söylemiştim, eğer cevap alabilseydim hemen gönderecektim. Hepsi paketlenmiş, temiz bir şekilde gönderilmeye hazır olarak duruyorlar. Cevabınızı lütfen bekliyorum. İyi çalışmalar, saygılar.

Gönderi tarihi:

sevgili Çiçek 41, ben şu an okulda değilim. tatil olduğu için memleketim kayserideyim. kitapları bize gönderebilirsiniz. çok memnun oluruz. evimin adresini yazıyorum buraya gönderin lütfen. çok çok teşekkürler.

ozel mesajla size adresimi gonderdim... :)

Gönderi tarihi:

Hocam, ben kitapları bugün kargoya verdim. 3-4 güne kadar inşallah elinizde olur. 3 koli yaptım, sıkı sıkı da bağladım. Güle güle kullanın. Kardeşlerime yardımcı olmak beni çok mutlu etti. Size de tekrar teşekkür ederim; ilgilendiniz, adres verdiniz, çok yardımcı oldunuz. Ben de size Kocaeli ilini daha yakından tanımanız ve öğrencilerinize tanıtmanız için küçük bir broşür gönderdim. Kabul ederseniz sevinirim. Saygılar, küçük kardeşlerime de kucak dolusu sevgiler ve sonsuz başarılar.

• Admin
Gönderi tarihi:

Hocam, ben kitapları bugün kargoya verdim. 3-4 güne kadar inşallah elinizde olur. 3 koli yaptım, sıkı sıkı da bağladım. Güle güle kullanın. Kardeşlerime yardımcı olmak beni çok mutlu etti. Size de tekrar teşekkür ederim; ilgilendiniz, adres verdiniz, çok yardımcı oldunuz. Ben de size Kocaeli ilini daha yakından tanımanız ve öğrencilerinize tanıtmanız için küçük bir broşür gönderdim. Kabul ederseniz sevinirim. Saygılar, küçük kardeşlerime de kucak dolusu sevgiler ve sonsuz başarılar.

clover.gifclover.gifclover.gif

Gönderi tarihi:

Murat İlköğretim Okulu

PALU / ELAZIĞ

Yurtdışında yaşadıgım için kitap gönderemiyorum, sizden ricam

düşünmüs olduğunuz bir "Ansiklopedi" var ise Ansiklopedinin ismiyle beraber adresinizi bana yazınız internetden ısmarlayarak size

ulaşmasını sağlayacağım.

(maddi hükümlülükleri şahsıma aittir)

yapmış olduğunuz çağrının önünde egiliyorum ,, sevgiyle kalınız ..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.