Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gururla,büyük bir onurla büyük bir ikna mücadelesi sonu(hiçbiryere üye olamdıgından,yazmadgından) kendisinin aramıza katılması için ikna ettim ve aramızda oldugu için çokkk mutluyum...ısrarımın nedeni ise buradaki çok saygı ve sevgi duydugum hele hele bazılarına can dedigim kişilerin olması ve en önemlisi düşüncelerimi özgürce ortaya koyabildigim (sevgili adminimizi kızdırmadıgım sürece ) bir forum olması............ Hoşgeldin sevgili agbicim aramıza duruşundan,mücadelenden,kavgalarından en önemlisi düşüncelerinden hoş paylaşımlar çıkacaktır diyorum Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 hosgeldı abınız sayın yayamaz kayımca Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gururla,büyük bir onurla büyük bir ikna mücadelesi sonu(hiçbiryere üye olamdıgından,yazmadgından) kendisinin aramıza katılması için ikna ettim ve aramızda oldugu için çokkk mutluyum...ısrarımın nedeni ise buradaki çok saygı ve sevgi duydugum hele hele bazılarına can dedigim kişilerin olması ve en önemlisi düşüncelerimi özgürce ortaya koyabildigim (sevgili adminimizi kızdırmadıgım sürece ) bir forum olması............ Hoşgeldin sevgili agbicim aramıza duruşundan,mücadelenden,kavgalarından en önemlisi düşüncelerinden hoş paylaşımlar çıkacaktır diyorum Sevgili Yayamazım,abimiz hoşgelmiş,sefalar getirmiş... Güzel bir insan daha burda,ne mutlu bize! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Hoşgelmişş yayamazımızın abisi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.