Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Neden önüne gelen Tolga Kareli döver?

170220091751241122393_2.jpg

170220091757185268351.jpg

'Kötü Adam'a linç girişimi

Yaprak Dökümü'nün kötü adamı Tolga Karel uçakta uğradığı linç girişiminin görüntüleri de ortaya çıktı

Türk Hava Yolları’nın tarifeli yolcu uçağı ile önceki gece Stutgart’tan İstanbul’a gelen oyuncu Tolga Karel, uçakta bir yolcu ile tartışmaya başladı. Kavga apronda büyüdü ve Tolga Karel kendini bir kargaşanın içinde buldu. 5 kişi bir anda Tolga Karel’e vurmaya başladı. Yüzüne ve vücuduna aldığı darbeler sonucunda kanlar içinde kalan Karel’in yardımına polis koştu. Ünlü oyuncu gözyaşları içinde “Dizilerde kötü adamı canlandırdığı için dövülür mü insan” diyerek önce şikayetçi olmadığını söyledi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Ünlü oyuncunun uçakta yaşadığı dehşet anları kameraya böyle yansıdı!

Ancak pasaport kontrolünden sonra fikrini değiştirerek dövenlerden şikayetçi olmak istedi. Kavga ettiği kişilerin pasaport noktasından geçtikten sonra kayıplara karışması Karel’i daha da sinirlendirdi. Kendisini dövenleri teşhis edemeyen ünlü oyuncu, ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi.

Arkadaşlar Böyle Şey Olurmu Sizce !. Benim aklim almiyor hava icin birilerine saldirma caka satma delikanlilik. Ne amaclaniyor bunda.. Üc kisi birden birinin üzerine cullanma..

Gönderi tarihi:
böyle tipler vardır..dayak yemekten hoşlanır ayrıca dayak yesede devamlı konuşurrr.adamı deli eder....

nyesee ben şimdi başbakan olsam şunu derdim: "şimdi küfür ettireceksiniz banaa" :D hiç etmiyorum yaaa

Tamam bazilari hoslanabilir.. silkelersin birakirsin, dövmek şart değil sonra herseferinde iki üc kisi cullaniyor? Tolga Karelli o kadar etli butlu degil ki neden iki üc kisi?

Gönderi tarihi:
Tamam bazilari hoslanabilir.. silkelersin birakirsin, dövmek sart degilki sonra herseferinde iki üc kisi cullaniyor? Tolga Kareli okadar etli butlu degilki neden iki üc kisi?

sen çok mu üzüldüm ya sen ne kadar yufka yürekli güzel bir insansın..

dedim ya adam çok konuşuyor önüne gelene "gider" yapıyor bizim millette biraz kıskançtır ünlüleri pek sevmez güzel kızlarla oluyor falan filan diye işte..sen takma kafana efendi dostumm bırak ********* :D

Gönderi tarihi:
sen çok mu üzüldüm ya sen ne kadar yufka yürekli güzel bir insansın..

dedim ya adam çok konuşuyor önüne gelene "gider" yapıyor bizim millette biraz kıskançtır ünlüleri pek sevmez güzel kızlarla oluyor falan filan diye işte..sen takma kafana efendi dostumm bırak ******* :D

Bırak ******* olurmu karsinda ki Somalili deniz korsani degil ki?

Gönderi tarihi:
Tamam bazilari hoslanabilir.. silkelersin birakirsin, dövmek şart değil sonra herseferinde iki üc kisi cullaniyor? Tolga Karelli o kadar etli butlu degil ki neden iki üc kisi?

Adam gibi adam olsaydilar doven kisiler 2 yada 3 kisi olarak dovmezlerdi boyle kisiler kendilerini grupta buyuk goruyorlar tek oluncada altlarina kaciriyorlar....

Insanliklarindan da suphe ediyorum sevmiyorsan sevme dovmeye gerek yok...

Gönderi tarihi:

yok yaw figgarocuum,

adam düz manyak.

böle tipleri bi odaya kapatıp 15dak.arayla,ıslak havlu ile dövmek gerektiği kanaatindeyim.

hatta yetmezse yaprakları yeni dökülmüş zeytin ağacı sopası ile de her gün 15-20 kez itina ile tabanlarına vurulması akabinde düzelme belirtileri gösterir zannımca...

Gönderi tarihi:
Allah Allah kum torbasi cekimserligi..

figgaro senide ceker mi bahsettigin kum torbasi?

çekimserliği değil çekimselliği..lakin neyden çekinecem..acayyipte kafa atarım..çeker tabii..helede alnı çıkık dışa doğru ovalımsı kafaları ıstırrım..diş izlerimi çıkarmazsam eğer dişime diş demem çenemi söker atarım :angry:

:D

Gönderi tarihi:
yok yaw figgarocuum,

adam düz manyak.

böle tipleri bi odaya kapatıp 15dak.arayla,ıslak havlu ile dövmek gerektiği kanaatindeyim.

hatta yetmezse yaprakları yeni dökülmüş zeytin ağacı sopası ile de her gün 15-20 kez itina ile tabanlarına vurulması akabinde düzelme belirtileri gösterir zannımca...

baktık son beyit hala düzelme yok..baraja götürüp elektriğe verelim.. :)

Gönderi tarihi:
çekimserliği değil çekimselliği..lakin neyden çekinecem..acayyipte kafa atarım..çeker tabii..helede alnı çıkık dışa doğru ovalımsı kafaları ıstırrım..diş izlerimi çıkarmazsam eğer dişime diş demem çenemi söker atarım :angry:

:D

Hatirliyormusun figgaro 5 Şub 2009 da ... tayyip moderatöre tepki gösterdi..

O tarih de bu tepki kafa olabilirmiydi..

yoksa diş lemesi gerekirmiydi.. merak kafa mi diş mi?

Hangisi yakin..

Gönderi tarihi:
Hatirliyormusun figgaro 5 Şub 2009 da ... tayyip moderatöre tepki gösterdi..

O tarih de bu tepki kafa olabilirmiydi..

yoksa diş lemesi gerekirmiydi.. merak kafa mi diş mi?

Hangisi yakin..

senlede espiri yapmaya gelmiyor haa..alemsin..kitlenme siyasete gereksiz vakitlerde.. :)

Gönderi tarihi:
senlede espiri yapmaya gelmiyor haa..alemsin..kitlenme siyasete gereksiz vakitlerde.. :)

figgaro bu hataya bir kere düstüm bilmiyorum senle olmasi lazim? bir daha asla birde isin icinde kafada varsa..ne vucudum nede vicdanim kaldirir..Degerli kardesim benim :)

Gönderi tarihi:
figgaro bu hataya bir kere düstüm bilmiyorum senle olmasi lazim? bir daha asla birde isin icinde kafada varsa..ne vucudum nede vicdanim kaldirir..Degerli kardesim benim :)

Eyvallah .. sağol :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.