Φ enginar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Merhaba, Ben geldim de sizlere haber vereyim dedim. Görüşmek üzere. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Hoşgeldin Dumansız yeşil yeşil bize dogru koşman cok güzel Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 hosgeldınız efendıye katılyorum guzel avatar Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Hoşgeldinnn... Sevgili Radya, Sizlerle bir arada olmak beni mutlu edecek.Teşekkürler. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Sevgili Radya,Sizlerle bir arada olmak beni mutlu edecek.Teşekkürler. Rica ederim sevgili enginar,dilerim hep birlikte hoşça vakit geçiririz,aramıza katıldığınız için bizde mutlu olduk... Avatar gerçekten de çok hoş. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Hoşgeldin Dumansız yeşil yeşil bize dogru koşman cok güzel Sevgili Efendi Türkler, Güzel olmasına güzel de bu gidişle sonumuz yeşilsiz duman olacak. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 hoSgeLdn (: Merhaba Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Sevgili Efendi Türkler,Güzel olmasına güzel de bu gidişle sonumuz yeşilsiz duman olacak. Aklima Bob Marley geldi hadi hayirlisi tekrar hosgeldin Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 hoşgeldiniz Selam, Teşekkürler. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 hosgeldınız efendıye katılyorum guzel avatar Teşekkürler ,beğendiğinize sevindim. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Rica ederim sevgili enginar,dilerim hep birlikte hoşça vakit geçiririz,aramıza katıldığınız için bizde mutlu olduk... Avatar gerçekten de çok hoş. Sevgili Radya, Bana hemen yanıt yazmanıza çok şaşırdım ve çok sevindim .Ben çok acemi olduğum için bunun olacağını düşünemedim. Baktım yine radya yazıyor şok oldum inanın.Kırık kolumla cebelleşirken bu siteyi bulduğum için çok mutluyum. Yalnız çevremdekiler çok mutsuz. Bilgisayar acemisiyim onlara sora sora yapıyorum. Benden bıktılar. Bundan sonra nasıl yapacağımı bilemiyorum. Sizin avatarınızda kaydolduğum gün dikkatimi çekmişti. Çok güzel. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Sevgili Radya,Bana hemen yanıt yazmanıza çok şaşırdım ve çok sevindim .Ben çok acemi olduğum için bunun olacağını düşünemedim. Baktım yine radya yazıyor şok oldum inanın.Kırık kolumla cebelleşirken bu siteyi bulduğum için çok mutluyum. Yalnız çevremdekiler çok mutsuz. Bilgisayar acemisiyim onlara sora sora yapıyorum. Benden bıktılar. Bundan sonra nasıl yapacağımı bilemiyorum. Sizin avatarınızda kaydolduğum gün dikkatimi çekmişti. Çok güzel. gecmıs olsun engınar. valla bızım radya ablamız oyledır.o forumun enlerındendır valla yardım etmek ısterım.eger forumda takıldıgınız bır yer olursa ben yardım etmeye talıbım.:)baslık acma olsun yazınızı duzeltme olsun vs.. bunun gıbı seyler;) emın olun bılgısayarı ogrenıceksınız.sadece zaman Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 gecmıs olsun engınar. valla bızım radya ablamız oyledır.o forumun enlerındendır valla yardım etmek ısterım.eger forumda takıldıgınız bır yer olursa ben yardım etmeye talıbım.:)baslık acma olsun yazınızı duzeltme olsun vs.. bunun gıbı seyler;) emın olun bılgısayarı ogrenıceksınız.sadece zaman bana da öğretir misiniz sayın bursercan,ya radya ablamız bana dfa hoşgeldin der mi acaba ben ikinizide sefiyom...ha hoşgeldin arkadaşım. Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 gecmıs olsun engınar. valla bızım radya ablamız oyledır.o forumun enlerındendır valla yardım etmek ısterım.eger forumda takıldıgınız bır yer olursa ben yardım etmeye talıbım.:)baslık acma olsun yazınızı duzeltme olsun vs.. bunun gıbı seyler;) emın olun bılgısayarı ogrenıceksınız.sadece zaman Sevgili Bursercan, Ben bu gidişle sizlerin de yardımıyla bilgisayar canavarı olacağıma inanıyorum.İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.Bak sonradan sıkıldım demek yok anlaştık mı? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Ay.siz ne güzel yürüyorsunuz öyle?Hos geldiniz o zaman. saygilarla Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 bana da öğretir misiniz sayın bursercan,ya radya ablamız bana dfa hoşgeldin der mi acaba ben ikinizide sefiyom...ha hoşgeldin arkadaşım. Ben öğrenince sizede öğretirim . Siz hiç merak etmeyin Hoşbulduk........... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Ben öğrenince sizede öğretirim . Siz hiç merak etmeyin Hoşbulduk........... sercan sustu,teşekkür ederim enginar,artıkın kankim diyeceğim sana,sercan bitti Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Sevgili Bursercan, Ben bu gidişle sizlerin de yardımıyla bilgisayar canavarı olacağıma inanıyorum.İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.Bak sonradan sıkıldım demek yok anlaştık mı? Yok sevgılı engınar sıkılmam merak etmeyın ben coook ogrencı yetıstırdım mesela mavı olmayan gokyuzu (bu arada sercanı bıtremzsın senınle sonra gorusucez durr ) geldıgınde ufacık tefecıktı sımdı bılgısayar kurdu oldu radya abla senınle ugrasmasam olmıyacak bılıyorum ama sollemezsem ıcımde kalır bakın mesela radya abla cok ıyı bır bılgısayar uzmanıdır.ınsanlara ders vermeyı gectı artık karıncaları egıtıyor bılgısayarında calısmalarını surduyruyor.su anda buyuk bulus pesınde senı sevıyorum radya abla;) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 sercan sen artık kankim değilsin tehdit yoğ Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Sevgili Radya,Bana hemen yanıt yazmanıza çok şaşırdım ve çok sevindim .Ben çok acemi olduğum için bunun olacağını düşünemedim. Baktım yine radya yazıyor şok oldum inanın.Kırık kolumla cebelleşirken bu siteyi bulduğum için çok mutluyum. Yalnız çevremdekiler çok mutsuz. Bilgisayar acemisiyim onlara sora sora yapıyorum. Benden bıktılar. Bundan sonra nasıl yapacağımı bilemiyorum. Sizin avatarınızda kaydolduğum gün dikkatimi çekmişti. Çok güzel. Geçmiş olsun,kolunuz için üzüldüm Bende yardım için her zaman buradayım... gecmıs olsun engınar. valla bızım radya ablamız oyledır.o forumun enlerındendır Şimcik sen bana en derken şişmansın mı demek istedin ablacım (yok öle en-lik falan sevgili enginar,saolsunlar sevdiklerinden öle söylüyorlar ) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Geçmiş olsun,kolunuz için üzüldüm Bende yardım için her zaman buradayım... Şimcik sen bana en derken şişmansın mı demek istedin ablacım (yok öle en-lik falan sevgili enginar,saolsunlar sevdiklerinden öle söylüyorlar ) ama bı sanıye ya sımdı benım agzımdan sısman kelımesı cıktı mı enlerınden derken benım gozumde forumun enlerınden demek ıstedım.sımdı burda nerde gecıyo ya sısman kelımesı evet sevdıgımızden soyluyoruz baska hıc bır art nıyet yoktur . Alıntı
Φ enginar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Ay.siz ne güzel yürüyorsunuz öyle?Hos geldiniz o zaman. saygilarla Ne yaparsın can korkusu arkadaş. Yok olmamak için kaçıyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.