Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Başını salla? aslında bizim ülkemizde tam bu duruma göre

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Baracuda - „I Will Love Again"

Erdoğan'dan Rum vekile fırça

'Türkiye Kıbrıs'ta işgalcidir' sözü Başbakan'ı çok kızdırdı...

http://youtu.be/8SRS1-96ZTg

Çeşitli temaslarda bulunmak için Belçika'da bulunan Başbakan Erdoğan, Brüksel'de Avrupa'nın Dostları isimli kuruluşun düzenlediği toplantıda

soruları cevapladı. Toplantıya katılan Güney Kıbrıslı bir Avrupa Parlamentesu üyesinin Erdoğan'a sorduğu soru ise salonda soğuk rüzgarlar estirdi. Erdoğan'a "Türkiye 35 yıl önce Kıbrıs'ı işgal etti. Ancak Kıbrıs şimdi AB üyesi. Askerlerinizi çekecek kadar AB'ye güveniyor musunuz" diye soran Rum parlamenter, Erdoğan'ın çok sert cevabıyla karşılaştı."Türkiye Kıbrıs’a işgal kuvveti olarak girmedi. Yunanistan Kıbrıs’a neden girdiyse Türkiye o amaçla girdi. Soydaşlarımız katledilirken biz ona seyirci kalamazdık. 1974’ten sonra Yunanistan askeri neden orada durduysa biz de o yüzden durduk." diyen Erdoğan, 'Bir kere Kıbrıs değil, güney Kıbrıs AB üyesidir' diyerek parlamenteri çok sert sözlerle uyardı:

"Kıbrıs üye derseniz adama AB’den Kuzey Kıbrıs’a ne gidiyor diye sorarlar. Annan planına AB ne diyordu, “Ne olur destekleyin şu referandumda bunu çıkartalım” tarih 1 mayıs 2004. Siz bunları bilmezsiniz. Siz anlatılanları konuşuyorsunuz, ben yaşadıklarımı anlatıyorum. Bu konuyu Annan’la konuştum dedim ki” Gelin bu konuyu çözelim, Türkler Rumlar’dan bir adım önde olacak”. Annan bu konuda çok uğraştım ama muvaffak olamayacağımı düşünüyorum” dedi. Bütün çalışmaları yaptık, askerlerin çekilme takvimi şarta bağlandık, arazilerin dağılma meselesini hallettik. İş imzaya gelince Yunan ve Rum tarafı “bunu erteleyelim” dediler. Annan bana dönüp ne diyorsun dedi bende “siz söz verdim 1 mayısta bu iş bitecek dedim. Referandumda Kuzey Kıbrıs sözünde durdu. Ama güneyde yüzde 70 hayır çıktı. Bunlar yaşandı mı yaşanmadı mı? AB’yi aldatan Güney Kıbrıs olmuştur ve ne yazık ki Güney Kıbrıs AB’ye alınmıştır. Merkel ne demiştir “Kıbrıs’ın AB’ye alınması yanlış olmuştur” demiştir. Güney Kıbrıslı Avrupalı parlamentere: “Sen anca başını salla aslında bizim ülkemizde tam bu duruma göre güzel bir söz var ama burada olmaz” Hiçbir zaman TSK Türkiye işgalci değil kardeşlerinin yanında garantör ülkedir. Bunu böyle bilmelisiniz."

Erdoğan'ın konuşması sırasında Rum Parlamenter'in kafasını sallaması, Başbakan'ı daha da kızdırdı. 'Başını istediğin kadar salla!.. Bizim ülkemizde böyle kafa sallayanlar için bir söz vardır. Buraya tam oturur ama şimdi burada söylenmez' diyen Erdoğan, salanda da gülüşmelere neden oldu

Gönderi tarihi:
Erdoğan'ın konuşması sırasında Rum Parlamenter'in kafasını sallaması, Başbakan'ı daha da kızdırdı. 'Başını istediğin kadar salla!.. Bizim ülkemizde böyle kafa sallayanlar için bir söz vardır. Buraya tam oturur ama şimdi burada söylenmez' diyen Erdoğan, salanda da gülüşmelere neden oldu

Başını istediğin kadar salla!.. Bizim ülkemizde böyle kafa sallayanlar için bir söz vardır. Buraya tam oturur ama şimdi burada söylenmez' diyen Erdoğan, salanda da gülüşmelere neden oldu..

Tam bu noktada bende düsünmeye basladim Efendi Türkler olarak benim memleketimde ne olabilir! Recm desen yok idam desen yok benim bildigim kafa sallayana kafa sallanir.. Bir söz vardır diyor? bu noktada tekrar düsünmeye basladim. Ne olabilir Google ye bastim Başını salla diye hic bir sey bulamadim Allahin selami vardi okadar.. tekrar Erdogan Başını salla diye You Tube bastim belki altlarinda yorumlarda birsey bula bilirim diye fakat oda yok var olan herkes Başını salla diyor birde kikir kikir diye yorumlar! istiharatde oldugum icin disariyla yüzde doksan baglantimda kesik.. sorayim Başını salla ne demek? inanin dün forumda arkadaslara sorucaktim Başını salla buraya tam oturur ama şimdi burada söylenmez le nedemek istedi diye.. kuskuluydum muhakak ciddi sonuclari olan birsey olabilecegi noktasinda sormakdan vaz gectim..Başını salla Al Başını diye birden agzimdan tekerleme cikti olsa olsa Al Başını olabilir diye.. inanin daha tam manasiyla bilmiyorum Al Başını mi hic abartma yok inanin dün yasadiklari mi samimi yaziyorum Başını salla Al Başını olabilir mi..

Gönderi tarihi:
Başını istediğin kadar salla!.. Bizim ülkemizde böyle kafa sallayanlar için bir söz vardır. Buraya tam oturur ama şimdi burada söylenmez' diyen Erdoğan, salanda da gülüşmelere neden oldu..

Tam bu noktada bende düsünmeye basladim Efendi Türkler olarak benim memleketimde ne olabilir! Recm desen yok idam desen yok benim bildigim kafa sallayana kafa sallanir.. Bir söz vardır diyor? bu noktada tekrar düsünmeye basladim. Ne olabilir Google ye bastim Başını salla diye hic bir sey bulamadim Allahin selami vardi okadar.. tekrar Erdogan Başını salla diye You Tube bastim belki altlarinda yorumlarda birsey bula bilirim diye fakat oda yok var olan herkes Başını salla diyor birde kikir kikir diye yorumlar! istiharatde oldugum icin disariyla yüzde doksan baglantimda kesik.. sorayim Başını salla ne demek? inanin dün forumda arkadaslara sorucaktim Başını salla buraya tam oturur ama şimdi burada söylenmez le nedemek istedi diye.. kuskuluydum muhakak ciddi sonuclari olan birsey olabilecegi noktasinda sormakdan vaz gectim..Başını salla Al Başını diye birden agzimdan tekerleme cikti olsa olsa Al Başını olabilir diye.. inanin daha tam manasiyla bilmiyorum Al Başını mi hic abartma yok inanin dün yasadiklari mi samimi yaziyorum Başını salla Al Başını olabilir mi..

Sayın Efendi Türkler

Sallabaş terimi var. Gelene gidene hay hay diyen anlamında. Zaten "siz anlatılanları konuşuyorsunuz, ben yaşadıklarımı anlatıyorum" demiş. Sallabaş aslında bir kuş hastalığı, kontrolsüz şekilde baş sallanıyor. Bu söz bu yüzden bir şeyin idrakında olmadan, her şeye baş sallamak, akılsızlık olarak da değerlendirilebilir. Bu arada metalcileri ve zikir ayininde kafa sallayanları da bilinçsiz hallerinden dolayı benzetmiş de olabilir.

Saygılar...

Gönderi tarihi:
Sayın Efendi Türkler

Sallabaş terimi var. Gelene gidene hay hay diyen anlamında. Zaten "siz anlatılanları konuşuyorsunuz, ben yaşadıklarımı anlatıyorum" demiş. Sallabaş aslında bir kuş hastalığı, kontrolsüz şekilde baş sallanıyor. Bu söz bu yüzden bir şeyin idrakında olmadan, her şeye baş sallamak, akılsızlık olarak da değerlendirilebilir. Bu arada metalcileri ve zikir ayininde kafa sallayanları da bilinçsiz hallerinden dolayı benzetmiş de olabilir.

Saygılar...

Arkadasim degerli bilgilerin icin tesekkür ederim.

Gönderi tarihi:

Büyük ihtimal salla basini al maasini demek istemistir, hani Almanya'da sosyal yardim dairelerini dolandiranlar varya, aynen onlar gibi. Bilirsiniz kimlerin nasil dolandirdiklarini, paralari merkez bankasinda iken sosyal yardim alanlari. O kanun sizin bilgi alaninda oldugu kanisindayim, o yüzden bir hatirlatayim dedim.

Gönderi tarihi:
Büyük ihtimal salla basini al maasini demek istemistir, hani Almanya'da sosyal yardim dairelerini dolandiranlar varya, aynen onlar gibi. Bilirsiniz kimlerin nasil dolandirdiklarini, paralari merkez bankasinda iken sosyal yardim alanlari. O kanun sizin bilgi alaninda oldugu kanisindayim, o yüzden bir hatirlatayim dedim.

Bak arkadasim bu tarihlerde ellikere ayni konulari degindin nedir bu takinti? ben elimden geldigince izahat etmeye calistim fakat piskinlige vurarak ayni sekilde devam ediyorsun izahat yerine soru devam ediyor?

buyur bakin demin aradim buldum tarih 10-01-2009, ondan öncesi sonrasini bir zahmet bir defa oku ve bu soruyu heryerde eklediginde oda ayri konu amac ne?

Tarih

Bak arkadasim kim karistirmis ispatla! buyur jop center nedir almanca yaz.. bekliyorum? sosyal yardim almak icin sirayla yapilmasi gerekenleri yaz buyur hodri meydan.. ister almanca ister türkce buyur tartisalim. buyur

bu yukardaki daveti '10-01-2009,bu tarihde yaptim öyle mi?

Gönderi tarihi:
Bak arkadasim bu tarihlerde ellikere ayni konulari degindin nedir bu takinti? ben elimden geldigince izahat etmeye calistim fakat piskinlige vurarak ayni sekilde devam ediyorsun izahat yerine soru devam ediyor?

buyur bakin demin aradim buldum tarih 10-01-2009, ondan öncesi sonrasini bir zahmet bir defa oku ve bu soruyu heryerde eklediginde oda ayri konu amac ne?

.

.

.

Amacimiz nazikce bilgi kirliligini önlemeye calismak. Almanya'da devleti soyanlarin tümünü ilticaci Kürt'ler olarak niteleyen kim acaba? Bu iddaayi yaparken hangi kanita göre söylüyoruz? Diger taraftan binlerce Türk vatandasinin merkez bankasi olayinda haksiz yere sosyal yardim aldiklarini savunan kim acaba? Iste bunlar bilgi kirliligidir. Sosyal yardim kanununu tanimadan yorum yapmaktir, bir de kötü amacla sadece Kürt vatandaslarimizi kriminal göstermektir.

Gönderi tarihi:

Almanya'ya iltica eden PKK yandaslarinin Almanya'da her sehir ve kasabada kurmus olduklari örgütlere Alman gizli servisleri ve hükümeti tarafindan maddi yardim saglandigi icin PKK ya ait onlarca dernek faaliyete gecmistir.Bu dernekler kültür amacli olarak tescillenmis ama siyasi ve örgütsel calismalar yapilmistir bu derneklerde.Askerlik yapar gibi Türkiye'ye gelip PKK saflarinda daglarda bir süre kalip tekrar Almanya'ya dönenler vardi.Bu kültür amacli dernekler üzerinden PKK lilara yardim edilmekteydi.

Asagida ki tablo yillara göre PKKlilara yapilan yardimlari göstermektedir:

1977-1978 Yillarinda Köln Apocular Merkezi-------------55.ooo Alman Marki

- Dortmund Apocular Merkezi--------- 30.000 Alman Marki

1980 yilinda - Köln Apocular Merkezi--------------85.000 Alman Marki

- Dortmund Apocular Merkezi--------80.000 Alman Marki

- Duisburg Apocular Merkezi-------- 65.000 Alman Marki

- Berlin Apocular Merkezi-------------65.000 Alman Marki

- Stuttgart Apocular Merkezi--------- 60.000 Alman Marki

12 Ihtilalinden sonra siginmaci artisi arttigindan rakamlarda da artislar olmustur.

PKK nin silahli eyleme baslamasiyla,1984 yilindan itibaren 1991 yilina kadar olan zaman icersinde PKK'nin Almanya'da mevcut olan irtibat bürolari ve dernek kilifinda bulunan örgüt binalarinin 84-91 yillari arasi 5-6 bürodan 250'nin üzerine cikmistir,buda Alman devletinden daha fazla para sizdirmak demektir.

Özetlersek,Almanya'da alninin teri bileginin gücü ile calisip para kazanan Kürt-Türk ve Alevi ve diger yurttaslarin ödedigi milyonlarca tutarinda vergilerden PKK resmen faydalanmis ve Türkiye'de ki terör calismalarinda kullanmislardir,uyusturcudan elde edilen gelir buna dahil degildir,o na da Alman Kriminal bürolari göz yummaktaydilar.

1995-1996 yillarinda Almanya'da üc bölgeye ayrilmis olan PKK merkezi,kardes ve siyasi kolu olan ERNEK üzerinden BFV'(BUNDES FÜR VERFASSUNGSCHUTZ-Anayasayi koruma teskilati) den ve Alman Dernek ve Cemiyet Dernekleri Baskanligindan toplam olarak:

1.Bölge icin-------------2,5 Milyon Alman Marki

2.Bölge icin------------ 2-3 Milyon Alman Marki

3-Bölge icin------------ 2 Milyon Alman Marki

almislardir.

Saniyorum ki o yillar da Almanya'dan Leopart tanklari almak isteyen Türkiye'ye Alman devleti bu tanklardan satmamistir.Iste Almanyanin iki yüzünün gercegi.

Diger yanda ise yine Almanya 15 yilda Metin Kaplan ve yandaslarina dernekler kanunu cercevesinde toplam 33 Milyon Alman Marki vererek onlari Türkiye karsiti faaliyetlerini desteklemistir.

Burada Alman sosyal dairelerini Türkler soydu anlamina söylenen seviyesiz sözlere belki yukardaki rakamlar birse ifade eder saniyorum.

Kaynak:Alman Dernekler KOORDINE MERKEZI Berlin(DEUTSCHE VEREINS REGISTRATUR ZENTRALE BERLIN)

saygilarla

-

Gönderi tarihi:

haberi izlediğim de sadece " baş sallamak " olarak değilde halk arasında birisi size bir iddiada bulunur işinize gelmeyen bir iddia ise yana doğru sanki kültür fizik yapar gibi "iddianı kabul etmiyorum" demek için bir tepki verirsiniz.Tayyipte bu hareket karşısında hani bizm halk arasında hadi ordan :D kelimesinin argo su olan ha ***** :D anlamına gelen bir cümle ifade etmek istemişş sanırım.

Haliylen bunu orda söyleyemezdi söylese idi heralde kaos olurdu :D

Gönderi tarihi:
Almanya'ya iltica eden PKK yandaslarinin Almanya'da her sehir ve kasabada

.

.

.

saygilarla

-

Her ülkelerde oldugu gibi almanya'da da dernekler kanunua uygun kuruluslar destek alabilmek icin gerekli sartlari yerine getirdikleri taktirde basvurup alabilirler, ama sizin bahsettiginiz gibi "Apocular Merkezi" ismi altinda bir dernek olmadigi gibi, olsa bile böyle bir dernek hayatta bir maddi yardim almis olamaz. Almanya'da Alman düsmanligi yapan bazi Türk ve diger yabanci derneklerde ayni yardimi almislardir, yeterki kanuna uydursunlar ve onlarda hic bir zaman tabelalarina "biz Alman düsmaniyiz" diye yazmamaislardir. Metin Kaplan örnegi aynen buna benzer. Bilgi kirliligiyle bir yere varamayiz.

"Kaynak:Alman Dernekler KOORDINE MERKEZI Berlin(DEUTSCHE VEREINS REGISTRATUR ZENTRALE BERLIN)" vermis oldugunuz bu kaynak üzerinde Internette yukarida saymis oldugunuz para miktarlarini ve dernek ismi olan "Apocular Merkezi"ni bulamadim. Lütfen bize kaynagin, yani Linkin kopisini burada yayinlarsaniz, bizde rahatca girip görebiliriz. Aksi taktirdebalon iddaa sayilir.

Gönderi tarihi:
Burada Alman sosyal dairelerini Türkler soydu anlamina söylenen seviyesiz sözlere belki yukardaki rakamlar birse ifade eder saniyorum.

1. Konuyu anlamadan cevap vermek cok yanlis

2. Ilticaci Kürt'ler Alman sosyal dairelerini soydu diyenlerin isbatlamasi gerekli, konu buradan baslamisti, ama haberiniz yok galiba

3. Dernek olarak yardim almak ile sosyal daireleri aldatmanin hic bir alakasi yok, bir birlerinden farkli konular

4. Merkez bankasi olayinda bir cok Türkiyeli vatandaslarimiz ayni anda haksiz yere sosyal yardim aldiklari icin cezaya maruz kaldilar, bu konuda günlerce türkce yazili basindan herkes okudu ve hatta tv lerde bile magdurlar konustu. Bu konuda merkez bankasi bile magdurlar tarafindan haklarinda bilgi verdigi icin suclandi. Yani burada iftira gibi seviyesizce bir atif yok. Seviyesiz olan kendi vatandasini iyi gösterip sadece kötü gözle baktigi baska toplumlari soyguncu olarak göstermektir. Yani Türkler sosyal daireleri soymaz, ama soyanlar sadece ilticaci Kürtler demek seviyesizliktir. Her toplumdan insanlar bu tür yanlislari yapmislardir ve hala da yapmaktadirlar. Benim burada dikkati cekmek istedigim nokta budur.

Gönderi tarihi:

Almanya'da yasal olarak calisan vergi ödeyen herkes ayni zamanda gerektiginde sosyal yardim alma hakkina da sahiptir,bunu birtakim insanlarin yapmis olmasi tüm Almanyada ki Türk yurttaslarina mal edilemez,eden de zaten kasten ediyor bu yolla hincini Türklerden aldigini sanarak tatmin oluyordur.

Siginmacilar olarak Almanya'da bulunan Türk yurttaslarinin büýük bir kesimi PKK dostlaridir.Kollari altin bileziklerle dolu olan bir kadinin ac kaldik susuz kaldik mecburen kactik demesini dinleyen bir gazeteci kadar o yalani uyduranin da karakter yapisini incelemek gerekir.Her neyse,siginmacilarin genelinde PKK'lar oldugu icin bunlar Almanya da sosyal yasalarida sömürenlerin basinda gelir.Orada kalmayi hakedenlerde calismadan sosyal yardimla gecinirler.Alman toplumunun asalak dedikleri bunlardir,kimlikleri Türk kimligi oldugu icin hem Türkiye aleyhinde bir kampanya yapmaktadirlar hemde kamuoyunun gözünde Türkler olarak gecmektedirler.2005 yili itibariyle Almanya'da Alman vatandasi olan pkk'lilarin sayisi 1,2 milyondur,dogum orani en yüksek kesim oldugu icin Alman yetkililerin Alman vatandasi olan pkk'lilarin 2025 yilinda 5 milyonun üzerine cikacaklari tahmin edilmektedir.Almanya'yi Türkiye'nin Kürt politikasi bu yönden ilgilendirmektedir yani ic kaygilar.

Alman Devletinden iltica talebinde bulunan Türk'lerin sayisi 12 Eylül itibariyle toplam 180.000 kisidir,bunlarin 60 bini 1984 te tekrar dönüs yaparak Türkiyede yasamaya baslamislardir.Iltica edenlere yavas yavas calisma müsaadeleri verilerek sosyal yardimlarin cig gibi büyümesinin önüne gecmeye calisilmistir.

PKK'lilarin kurduklari dernek ve gruplar 1986 itibariyle asagida ki gibidir

-PKK-Arbeiterpartei Kurdistans

-ARGK-Volksbefreiungsarmee Kurdistans

-ERNK-Nationale Befreiungsfront-Kurdistans

-YKWK-Union Der Patriotische ArbeiterKurdistans

-YXK-Union Der revoliotionere Patriotische Jugend Kurdistans

-YJWK-Union Der patriotische Frauen Kurdistans

-YRWK-Union Der Patriotische Intelektuellen Kurdistans

-PUK-Patriotische Union Kurdistans

-HRK-Befreiungseinheiten Kurdistans

-TKSP-Sosialistische Partei Turkisch Kurdistans

-KOMKAR-Federation Der Aarbeitervereine aus Kurdistan in der BRD e.V

Bu tablo Almanya'da ki PKK lilarinnasil örgütlendigini ve Almanya'yi nasil karargah olarak kullandiklarini göstermektedir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Almanya'da yasal olarak calisan vergi ödeyen herkes ayni zamanda gerektiginde sosyal yardim alma hakkina da sahiptir,bunu birtakim insanlarin yapmis olmasi tüm Almanyada ki Türk yurttaslarina mal edilemez,eden de zaten kasten ediyor bu yolla hincini Türklerden aldigini sanarak tatmin oluyordur.

Siginmacilar olarak Almanya'da bulunan Türk yurttaslarinin büýük bir kesimi PKK dostlaridir.Kollari altin bileziklerle dolu olan bir kadinin ac kaldik susuz kaldik mecburen kactik demesini dinleyen bir gazeteci kadar o yalani uyduranin da karakter yapisini incelemek gerekir.Her neyse,siginmacilarin genelinde PKK'lar oldugu icin bunlar Almanya da sosyal yasalarida sömürenlerin basinda gelir.Orada kalmayi hakedenlerde calismadan sosyal yardimla gecinirler.Alman toplumunun asalak dedikleri bunlardir,kimlikleri Türk kimligi oldugu icin hem Türkiye aleyhinde bir kampanya yapmaktadirlar hemde kamuoyunun gözünde Türkler olarak gecmektedirler.2005 yili itibariyle Almanya'da Alman vatandasi olan pkk'lilarin sayisi 1,2 milyondur,dogum orani en yüksek kesim oldugu icin Alman yetkililerin Alman vatandasi olan pkk'lilarin 2025 yilinda 5 milyonun üzerine cikacaklari tahmin edilmektedir.Almanya'yi Türkiye'nin Kürt politikasi bu yönden ilgilendirmektedir yani ic kaygilar.

Alman Devletinden iltica talebinde bulunan Türk'lerin sayisi 12 Eylül itibariyle toplam 180.000 kisidir,bunlarin 60 bini 1984 te tekrar dönüs yaparak Türkiyede yasamaya baslamislardir.Iltica edenlere yavas yavas calisma müsaadeleri verilerek sosyal yardimlarin cig gibi büyümesinin önüne gecmeye calisilmistir.

Bu tablo Almanya'da ki PKK lilarinnasil örgütlendigini ve Almanya'yi nasil karargah olarak kullandiklarini göstermektedir.

saygilarla

Demekki sosyal daireleri dolandiran her milletten insanlar var, yani Kürt, Türk, alman ve diger milettlerden de. Almanya'da 1,2 milyon pkk li alman vatandasi oldu diyorsunuz, bayagi cokmus haberimiz yok. Benim bildigim Türkiyeli göcmenlerin toplam sayisi Almanya'da tahminen 2 milyon. Bunlarin da cogo zaten Türk kökenli ve toplam Alman vatandasligina gecenlerin yüzde orani 30% bulmaz. Bu hesaba göre nasil 1,2 milyon pkk li, yani aslinda Kürt kökenli Türkler, Alman vatandasi olmus olabiliyorlar? Ben sadece tahmin yürüttüm, yanilabilirim, ama siz genelde kaynaklara göre yazdiginiz icin herhalde elinizde bir belge var, lütfen bu rakamlar hakkinda bir belge gösterin, ama bizimde girip görebilecegimiz bir belge olsun.

Herhalde NPD ile iliskiniz bayagi iyiki onlarin deyimiyle 2025 yilinda Almanya Kürt'lerin nüfusu 5 milyon olacak derken, istilaya ugrayacak sekilde bir deyim kullanarak aslinda irkci bir ifade de bulunuyorsunuz. Daha düne kadar baska baslik altinda yillardan beri Tüprkiye'de Kürtler yasamasina ragmen toplam nüfuslarini 5 milyonun altinda gösternde sizdiniz. nasil oluyorsa Türkiye'de azalan Kürtler almanyada dogumla cogaliyorlar. Herhalde onlar artik ülkemizde dogum falan yapmaya sonverdiler.

gelelim derneklere:

Almanya'da PKK resmen yasak, yani herhangi bir dernek faaliyeti gösteremez, sadece baska isim altinda yapabilir, o da gizli oldugu sürece becerebilirler. Diger taraftan her kürt kurulusunuda pkk olarak göstermek ne kadar yanlis baktigimizin bir göstergesidir. Sormustum, cevap alamadim, gene sorayim. pkk derneklerinin devletten yardim aldigini rakamlarla gösterdiniz ve hangi linkte okuyabiliriz. internet linkini hala bize vermediniz, sabirsizlikla bekliyoruz.

Gönderi tarihi:

saygilarla

saygilarla

Birileri bu gercekleri görmek istemez neden Sayin politika?

siginmacilarin genelinde PKK'lar oldugu icin bunlar Almanya da sosyal yasalarida sömürenlerin basinda gelir.Orada kalmayi hakedenlerde calismadan sosyal yardimla gecinirler.Alman toplumunun asalak dedikleri bunlardir

Dogrudur

Gönderi tarihi:
Birileri bu gercekleri görmek istemez neden Sayin politika?

Dogrudur

Sayin Efendi,verdigim kaynaklar saglam kaynaklardir,simdi gercekleri duyanlar kivirmaya basladilar,bulamiyoruz nerede,filan diye.Almanya'yi sömürenler PKK li Kürtler'dir.Bu Alman birimleri tarafindan gerekli görüldügünde kamuoyuna aciklanmistir.Cogusunun yalan söyleyerek siginma hakki elde etmeye calistiklari bir gercektir.Ne var ki Almanya PKK yi savunmus oldugu icin halkin karsisinda suclu duruma düsmemek icin PKK dememekte sadece Türk vatandasi olarak anlatilir ve Alman halki böylelikle Türklere karsi dolayli olarak negatif yönlendirilir.

Arkadas bizi simdi de NPD ile yakinlastirdi,camura battikca sicratiyorlar etrafa.Halbuki benim yazimda NPD ile ilgili tek bir sözcük yok,Alman birimleri diye yazmisim,birim NPD anlamina mi geliyormus arkadasin sözlügünde acaba?

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.