Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Münih - Munich İzlenmesi Gereken Bir Film -

Munih filistinli militanların israilli sporcuları kacırması ve alman polisisinin operasyonunu konu almıs bir steven spielberg filmi....

post-2-1176168334_thumb.jpg

In this thriller based on actual events, Palestinian hold hostage and ultimately kill a group of Israeli athletes during the 1972 Munich Summer Olympics. In the tragic aftermath of the infamous murders, a Mossad agent (Eric Bana) tracks down the assassins. Ciarán Hinds and Geoffrey Rush co-star in this film directed by Steven Spielberg and written by Tony Kushner (award-winning playwright of "Angels in America").

Starring: Eric Bana, Geoffrey Rush, More

Director: Steven Spielberg

• 1 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

1972 Münih olimpiyatlarında Filistinlilerin İsrailli Sporcuları rehin almasını anlatan bir film... Olaya tasarlayanların aranıp bulunduğu ve İsrail gizli servisinin nasıl çalıştığı ile ilgili bu film. Bu tür filmlerin ne kadar yönlendirici olduğunu bilirsiniz. Yani hangi açıdan çekerseniz o açıyı anlatmış olursunuz. Bu nedenle gördükten sonra siz değerlendirin....

Oyuncular: Eric Bana, Geoffrey Rush

Yönetmen: Steven Spielberg

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:
1972 Münih olimpiyatlarında Filistinlilerin İsrailli Sporcuları rehin almasını anlatan bir film... Olaya tasarlayanların aranıp bulunduğu ve İsrail gizli servisinin nasıl çalıştığı ile ilgili bu film. Bu tür filmlerin ne kadar yönlendirici olduğunu bilirsiniz. Yani hangi açıdan çekerseniz o açıyı anlatmış olursunuz. Bu nedenle gördükten sonra siz değerlendirin....

Oyuncular: Eric Bana, Geoffrey Rush

Yönetmen: Steven Spielberg

bu filmin taraflı çekildiğini mi düşünüyorsunuz?

• Admin
Gönderi tarihi:
bu filmin taraflı çekildiğini mi düşünüyorsunuz?

Aslında yanıtını iletimde vermiştim ama kaçırmışsın sanırım bazı filmler vardır çeken kişinin bakış açısını yansıtır bunın hakkında bir belgesel vardı şimdi ismi aklıma gelmiyor gelince yazarım...

Yani hangi açıdan çekerseniz o açıyı anlatmış olursunuz. Bu nedenle gördükten sonra siz değerlendirin....

kendimi alıntıladım... ha ha ha

Gönderi tarihi:

ben galiba bugun bu kafa bulanıklığı ve dalgınlığıyla cok seyi kaçırcam :(

Munich benim izlemeden once aslında cok önyargılı yaklaştığım bir filmdi, içimden açıkçası "kesin taraflı bir film" diye düşünmüştüm ama izlediğimde hiç de oyle olmadıgını gördüm, ilginç ama gerçekten de ne İsrail'in ne de Filistin'in yanındaydı, aksine kimi zaman İsrail'in kimi zaman Filistin'in yanından, gözünden işlenmiş, güzel bir filmdi... Filmdeki flashbackler, kimi zaman insanı yorsa ve zorlasa da bittikten sonra "güzel bir film izledim" duygusunu hissetmiş olmam da cabası tabii :)

• Admin
Gönderi tarihi:
ben galiba bugun bu kafa bulanıklığı ve dalgınlığıyla cok seyi kaçırcam :(

Munich benim izlemeden once aslında cok önyargılı yaklaştığım bir filmdi, içimden açıkçası "kesin taraflı bir film" diye düşünmüştüm ama izlediğimde hiç de oyle olmadıgını gördüm, ilginç ama gerçekten de ne İsrail'in ne de Filistin'in yanındaydı, aksine kimi zaman İsrail'in kimi zaman Filistin'in yanından, gözünden işlenmiş, güzel bir filmdi... Filmdeki flashbackler, kimi zaman insanı yorsa ve zorlasa da bittikten sonra "güzel bir film izledim" duygusunu hissetmiş olmam da cabası tabii :)

Dediğin gibi film iki tarafıda anlatmaya çalışmış.

Bu film le ilgili değil: Son zamanlarda Hollywood istediği konuyu istediği şekilde işliyor ve bu bir gerçek olarak ülkelerin, insanların üstüne yapışıyor. Bunu söylemek istemiştim...

Bu filme bakarkende bu pencereyi göz önüne alırsanız iyi olur...

Saygılar...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.