Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 16 yıl Sürpiz Kutu Nasıl Oynanır: * Belirlediğim tarihler arasında sizler 15 kutudan sadece bir tanesi seçiceksiniz. * Seçtiğiniz kutunun numarasını bu başlık altına yollıyacaksınız diğer kullanıclar numaralara bakıcak boşta olan bir kutu varsa eğer onu seçebilecekler. * Seçilen bir kutuyu diğer üyelerin seçme hakkı yoktur. * Oyunumuzda birde banka olacak, bankanın 3 tane kutusu olacak ve gerekirse sizin kutunuzla bankanın kutusunu takas yapma fırsatını size sunacak kabul edip etmemek size bağlıdır. * 15 kutunun 3 tanesinde süprizler vardır diğer kutular boştur. * Belirtilen tarih sonunda eleme yapılacaktır ve son 3'e kimin süpriz kutusu kaldıgını banka açıklıyacak ve size teklifde bulunacaktır kutunuzmu yoksa bankaya ait kutuyla değiştirmek istermisiniz diye değiştirip değiştirmemek size bağlı. * Oyunumuz her hafta yenilenecektir herkese bol şans
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 16 yıl Yazar 26 Aralık 2008 oyunumuz başlamıştır Bitiş Tarihi 1 Ocak 2009 BANKANIN KUTULARI
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 16 yıl Sayin Larsie Simdi bir kutu secmemizmi gerekiyor ? Eger evetse cevap ben 7 Nolu kutuyu rica ediyorum Saygilar
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 16 yıl Yazar seçili olan kutular bankanın kutuları yakışıklının kutusu Radyanın kutusu Bircenin kutusu nyx-fallen angel kutusu Merve58'in kutusu gloria'nın kutusu Mavi olmayan gökyüzü'nün kutusu MINEU'nun kutusu
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 16 yıl 12de benim olsun icinde ne var acaba gusel bisi yoksa deyistiririm ona gore
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 16 yıl bende 2 alayım bari,anlat anlat anlatamadık derdimizi bari hediye alalım
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl bitt mi 15 benim olsaydı bi kıyak geçseniz bana benim param yok teklifi kim verecekkk admin mi ben var mısın yok musun u izlerken hamdi beyi hep bizim admine benzetiyorum...onuda göremiyoruz yaaa ulaşılamaz ikon olaraktan..acaba nasıl biri brad pitt gibi mii falann ...seviyoruz admini
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl Yazar Süpriz Hediye Çıkan Kutular 2-4-8 Kazanan Kişi: Mavi olmayan gökyüzü tebrik ederiz
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl Yazar Yeni Oyunumuz Başlamıştır Başlangıç Tarihi : 1 Ocak 2009 Bitiş Tarihi : 7 Ocak 2009 Bankanın Kutuları: 1-10-13
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl Süpriz Hediye Çıkan Kutular2-4-8 Kazanan Kişi: Mavi olmayan gökyüzü tebrik ederiz Mavi olmayan gökyüzü bu iki oldu farkindasin degil mi yeni yil' a iyi basladin Tebrikler Gelmisim buraya kadar 7' i alayim
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl Mavinin bu sans oyunlari hususunda bayagi bir sansi var gozukmekte tebrikler mavi Supriz hediyeni gule gule kullan... 14'de benim olsun..
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl Mavinin bu sans oyunlari hususunda bayagi bir sansi var gozukmekte tebrikler mavi Supriz hediyeni gule gule kullan...14'de benim olsun.. süpriz hediye nedir, ben tikliyorum da gözükmüyor bende birsey Serkan bi söyliyi versen merak işte..
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl Maviyi ben de tebrik ediyorum... Yılmak yok... -3- no'lu kutuyu aldım...
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 16 yıl aaaaaaaaaa ben mi kazanmışım ne kazandım hemen hediyemi isterim lotodan aldım ama hala hediye falan yok bu arada nalet olsun bende ki bu şansa teşekkür ederim arkadaşlar,darısı başınıza valla yılbaşı bileti almadıma üzüldüm şimdi
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 16 yıl Yazar Kazanan numaralar: 1, 7 ve 3 birce ve radyaya tebrik ederim Yeni Oyunumuz Başlamıştır Başlangıç Tarihi: 12 Ocak 2009 Bitiş Tarihi: 18 Ocak 2009 Bankanın Kutuları: 11-7-15
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 16 yıl Serkan teşekkürler teşekkürler 'de ben anlayamadım yine birtürlü bu oyunu benim kutuma tıklıyorum, tıklıyorum, ici hep boş merak ettim ne var 7 de
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 16 yıl Yazar bomba var tıklasanda bişi olmaz birce kutular boş rakamlar belirlenir sadece
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.