Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl ablam sen bana kızaman ki zaten kıyamazsın bana kıyamazsın kızamazsın ama ağzımın üstüne carptıklarnı ne çabuk unuttun yaa admin abeye ben söyleyim dicem de biliyosunuz ben sinirli adamım
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl hakkatten hee cloud şu işe bi el atsan 6 değilde 10 numara yazsak benim bu önergemi admin abeyee iletirmisin Milli Piyango idaresi genel müdürlüğüne başvurman gerekiyor bana değil jön Cünkü, genel olarak 6 rakam üzerine oynanıyor bu oyun... Ilk başlar da hatırlıyor iseniz 3 Kutu üzerine başlamışdık.. şansınız artsın diye 5 yaptık.. Isterseniz bunu yükseltebiliriz... gerci o vakit benim işim daha zor oluyor kontrol bakımından Fakat gözümden kacan rakamları, sizler yakalar iseniz ( yani insanlık hali, göremediğim rakamlar bir kutu icersin de olabilir ) neden olmasın Saygılar
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Milli Piyango idaresi genel müdürlüğüne başvurman gerekiyor bana değil jön Cünkü, genel olarak 6 rakam üzerine oynanıyor bu oyun... Ilk başlar da hatırlıyor iseniz 3 Kutu üzerine başlamışdık.. şansınız artsın diye 5 yaptık.. Isterseniz bunu yükseltebiliriz... gerci o vakit benim işim daha zor oluyor kontrol bakımından Fakat gözümden kacan rakamları, sizler yakalar iseniz ( yani insanlık hali, göremediğim rakamlar bir kutu icersin de olabilir ) neden olmasın Saygılar hımm tamam peki ben anlıcamı anladım çok konuşma ses yapma oyununu oyna çarpmayım ağzına iki tane demek istemişşin sende vur bakalım
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl hımm tamam peki ben anlıcamı anladım çok konuşma ses yapma oyununu oyna çarpmayım ağzına iki tane demek istemişşin sende vur bakalım Kesinlikle öyle demek istemedim... bir daha oku istersen
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Kesinlikle öyle demek istemedim... bir daha oku istersen şimdide sen bana bi okuduğunda anlamayan akıldan kıt anlayışşız demişşin ama yok yok siz bana bakmayın ben şaka yapim dedim sizlen =)
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Milli Piyango idaresi genel müdürlüğüne başvurman gerekiyor bana değil jön Cünkü, genel olarak 6 rakam üzerine oynanıyor bu oyun... Ilk başlar da hatırlıyor iseniz 3 Kutu üzerine başlamışdık.. şansınız artsın diye 5 yaptık.. Isterseniz bunu yükseltebiliriz... gerci o vakit benim işim daha zor oluyor kontrol bakımından Fakat gözümden kacan rakamları, sizler yakalar iseniz ( yani insanlık hali, göremediğim rakamlar bir kutu icersin de olabilir ) neden olmasın Saygılar genel olarak 6 rakam üzerine oynanıyor bu oyun... Burda bir yanlislik var parayi bastiran 12.sayiya kadar cikiyor daha fazlada oluyormu bilmiyorum.. arada ki fark klon basina ödedigin para yikici oluyor
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Burda bir yanlislik var parayi bastiran 12.sayiya kadar cikiyor daha fazlada oluyormu bilmiyorum.. arada ki fark klon basina ödedigin para yikici oluyor Biz 6 sayıda kalalım bence sayın Efendi Türkler çünkü verilen hediyeler malum maksat biraz değişiklik olsun... http://www.turkish-m...nanlar-listesi/
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Biz 6 sayıda kalalım bence sayın Efendi Türkler çünkü verilen hediyeler malum maksat biraz değişiklik olsun... http://www.turkish-m...nanlar-listesi/ Hah duyunuz cloudu...! Uzun etmeyin artıkın aaaaaaaaaaaa....!
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Biz 6 sayıda kalalım bence sayın Efendi Türkler çünkü verilen hediyeler malum maksat biraz değişiklik olsun... http://www.turkish-m...nanlar-listesi/ Bencede orjinalinda kalalim.. Sayin cloud. hediyeler cicek biraz hediyelerde yaraticilik olsa.. hani diyorum hediyeyi biraz avucumuzun icinde hissedebilsek
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Bencede orjinalinda kalalim.. Sayin cloud. hediyeler cicek biraz hediyelerde yaraticilik olsa.. hani diyorum hediyeyi biraz avucumuzun icinde hissedebilsek tamam sana civciv yollarlar...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl tamam sana civciv yollarlar... Tavuk olsa daha iyi olurdu yumurtasini alirdim
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Tavuk olsa daha iyi olurdu yumurtasini alirdim altın yumurtlayanından mı...
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl azıcık sitem işe yaradı 3 bildim Ben henüz daha bakmadım, rakamlarını buraya eklermisin..
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 15 yıl Ben henüz daha bakmadım, rakamlarını buraya eklermisin.. 3 11 23 34 36 41 4 7 17 23 29 34 10 15 19 25 32 38 5 21 25 28 32 41 7 16 24 29 30 37 ekledim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.