Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl Kalbini Dinle August Rush Tür : Dram / Gizem / Müzikal / Romantik Yönetmen : Kirsten Sheridan Senaryo : James V. Hart, Nick Castle Oyuncular : Robin Williams, Keri Russell, William Sadler, Freddie Highmore, Jonathan Rhys Meyers, Jamia Simone Nash, Aaron Staton, Jamie O'keefe, Emelie Jeffries, Terrence Howard Yapımcı : Richard B. Lewis Görüntü Yönetmeni : John Mathieson Irlandali genc gitarist ve New York'lu cellist calan bir kiz tanisiyorlar ve izlerini kaybediyorlar istemeyerek 11 sene sonra yetimhaneden bir cocuk. Ruzgarin sesini duyabiliyormusunuz ? dinlerken icindeki Muzigi hissete biliyormusunuz ? August Rush diye tanililan bu cocuk herseyde muzigi duyabiliyor, dinliyor ve umit dolu bekliyordu- ailesini birgun gorebilmek icin, onlari muzik ile bulacagini hissetiyordu - muzik yollunu osterecegine inaniyordu.... ve boylece macerasi basliyor .. Benim cok hosuma gitti umarim sizlerde izlersiniz. Biraz duygusal, birazda umit verici. Muzik insanlari baglandirdina inaniyorum ve muzig sevenleri etkileceginide inaniyorum. Freddie Highmore August Rush'i cok guzel canlandirmis cok seker cok sevimli. Robin Williams herzamanki gibi super di geri kalan oyuncularda islerini iyi yapmislar
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 16 yıl ...Ve bu gece nihayet aradığım filmi bulabildim. Bu sanırım şu ana kadar izlemiş olduğum en guzel film... Ben sanırım büyülendim ve bu sözleri hala o büyünün etkisi altındayken yazıyorum... İzleseniz iyi olur demeyeceğim, izlemek zorundasınız... Hem de hemen bu akşam, ilk fırsatta... Başka türlü anlatamazdım... Ne daha çok ne de daha az... Sadece bu kadar...
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 16 yıl Ben izledim Çocuğun etrafında duyduğu sesleri notalara dökmesine bayılmıştım.Niye böyle bir yeteneğim yok diye de hayıflanmıştım... Robin Williams seyredicem diye heveslenmeyin ama (gerçi, alışılmışın çok dışında farklı bir rolle yine de film'e renk katmıştı)
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 16 yıl Ooofff nefisti,muhteşemdi daha ne diyeyim.. Dinlemekle duymak arasındaki o ince çizgiyi bize hatırlatan,müziğin aslında her yerde olduğunu öğreten müthiş bir şölendi.. Ben bu filmi ta en başından en sonuna kadar gözlerim dolu dolu izledim.Her sahnesi etkileyiciydi. Freddie Highmore (August Rush) o yaşta o nasıl bir oyunculuk öyle?hele o müzik çalarken yada dinlerken yüzüne takındığı yarı hüzün yarı mutlu ifade.. Ya kilise korosundaki minik zenci kız aman yarabbi dedim Whitney Houston sesini bunamı emanet etti... İlk doğduğu andaki hastane yatağından müzik sesine uzanan minik eli anne babasının ilk tanıştıkları sahne,doğanın sesini bir melodi şeklinde dinlediği sahneler ve tek arzusunun "bulunmak"olduğunu söylediği.. mutlaka izlemelisiniz.. Dipnot:müzikal filmlerden hoşlanmayanlara,film sandığınız tarzda müzikal bir film değil duygusal yönü ağırlıklı o yüzden gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.. beğenmezseniz biz burdayız
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 16 yıl Admin ekleyecek fazla bir şey yok sanırım... Yukarıdakiler hepsini söylemiş....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.