Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl hic denk gelmedik ama ablam söyledi siirleri cok güzelmis imzasini sevdim
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl hani taurusun avatarında perdenin arkasından baktığı yer var ya orasıydı içerisi sen çi görünüosun ama pek bişi yazmıorsun be minem
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl hani taurusun avatarında perdenin arkasından baktığı yer var ya orasıydı içerisi sen çi görünüosun ama pek bişi yazmıorsun be minem iyi de taurusun avatarında perde yokki eski avatarından mı bahsediyosun daha ne yazıcam aysum hergün 150 ileti yazıyorum nerdeyse
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl iyi de taurusun avatarında perde yokki eski avatarından mı bahsediyosun daha ne yazıcam aysum hergün 150 ileti yazıyorum nerdeyse yok muuu kapının orda perde yokmuu hey maaşallah Allah ileti sayını artırsın
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl duyduğu aşkın yüceliğini sevdim,(bu arada hoşgeldın bıraz geç oldu ama)
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl çok şeker ve ağır bi havası var onu sevdim ben bide trabzonlu oluşunu
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar yüreğini.......kendini samimiyetini..........sewdim yaa insan canını sewmez mi.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.