Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 16 yıl benim topiğime yazmış olmasını sewdim........... ahh senin Topigin oldugunu farkatmedim geri alayim yazilarimi ustekinin neyini sevdim ? Hak vermedikce hak aradini saka bir yana da inandiklari icin savasmasini cok sevdim
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 16 yıl ınsan sever cana yakın olusunu canım arkadasım angel senı sevıyorum :)
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 16 yıl ınsan sever cana yakın olusunu canım arkadasım angel senı sevıyorum :) Canim benim bende seni seviyorum gorusemedik bayadir .
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl ne bu ya Bahar sonra Angel yine Angel yine Bahar araya gireyim uçan resmini
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl kendini beğenmişliğini dersem oyun gereği olur, sıcacık yüreği dersem içimden geçen olur...içimden geçenlerden dolayı seviyorum ben bu alçakgönüllümü ha bide gönüllü yoldaşımı
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Kiymali yada ton balikliysa bana yollayabilirsin bir tabak M.O.G.
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Kiymali yada ton balikliysa bana yollayabilirsin bir tabak M.O.G. oooooooooooooo ben sade bile yapamazken kıymalı felen hem ben emekçiyim,bende yok et met azcık otçulum.hahaha
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.