Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl çok doğal olmasını ve düşüncelerini güzel ifade edebilmesini...
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl arkadaslıgını,guler yuzlu olusunu sevdım.canım mırasdasım benım:)
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl o senin güler yüzlülüğün mirasdaşım benim.. kalbinin sıcaklığı her yazdığın iletide görünüyor.. işte bende bu sıcaklığını sevdim...
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl bende abim olduğun için mutluyum.. manevi abim benim kardeşceğizin olduğum için..bide uzun saçlarımı sevmeni seviyorum.. bide kalbinde sevdiklerine verdiğin değeri..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl seni herkes seviyor bu forumda,benim sevdiğim gibi...ne güzel böyle sevilmek...
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl eminim sevmeyen de vardır... ama teşekkür ederim.. mutlu ettin beni.. çıktım ama geri geldim dayanamadım.. ben senin sevgini seviyorum..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl bende ikinizin birbirnizi sevmesini seviyom bide tabi ben canım kardesimi ve dostum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.