Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl ilk kez gördüm mutlu arkadaşı ama daha sewemedim.........umarım sewecek vaktim olur.... ben sanki sana bayılıyom bahsettiğin "mutlu arkadaş" benmiyim. hiç işim olmaz mutlulukla.. daha doğrusu o bana pek uğramaz.
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl Yazar ben sanki sana bayılıyom bahsettiğin "mutlu arkadaş" benmiyim. hiç işim olmaz mutlulukla.. daha doğrusu o bana pek uğramaz. zaten sana değildi...yanlış yazmışım...... aman bayılma yetesi bayılanlar var bide senle uğraşmayam....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl Yazar mel mel bakıyo onu sevdim en azından benim bakışlarda mel ifadesi var sende oda yok...yani sewilecek bir yanın yok.....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl Yazar yeni topiğini sevdim ama zaten bole bişey vardı sankim....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl falla doğrudur bişi diyemicemm açıksözlülüğünü sewdim aynı zamanda
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl nick'ini sevdim...bu arada avatarındaki ne yaa bi türlü anlayamadım...
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl bi arkadaş yürüyo böylee bombalanmış bi yerde falannn bende seni sewdimmm awatarını imzanı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.