Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl Yazar valla pek bi özelliğini göremedim o bakımdan bişeyini sewmedim......
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl Yazar ihi ihihhhhiii hıımm bende en çok topiclerini +abeyliğini+insanlığı vs vs sewdim .......
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl ne sevecem ya bunu alla alla....ben onun yokluğunu sevdim.... şaka lem......onsuz olurmu be....
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl genelde herkes üsttekini sevince yazıo dimi ozaman ben bişey yazmıyım
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl hayran olduğunun farkına varmalısın artık, şaşkınlığını sevdim araya giren olursa döferim ha!
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl ya altta bi sürü adam var yazsam şimdi araya gircek biri en iisi üsteki araya girenin sazanlığını seveyim
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl yarattığım stres yeter ne bilim nesini sevdik ... sevdik bi kere..
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl aynı acıyı yaşamışlığımızı sevdim, herzaman uzlaşmacı olan tavrını sevdim, bacım olmasını sevdim.sevdim işte
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl Yazar ilk kez gördüm mutlu arkadaşı ama daha sewemedim.........umarım sewecek vaktim olur....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.