Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 hastanede mi çalındı ki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 bilmiyorum ama keçimi isterim nerde bu başhekim mercimekte ortalıkta yok, benim güzel keçim seni kimler aldı, kimler Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 ben asıl onun olmadığını nasıl farkettiğini merak ettim şimdi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 ben hergün sayarım onları günlük yoklama yani. saydım saydım sıra benekliye geldi arkadaşları burada yok dediler... bi üzüldüm bi üzüldüm ki sorma hala yastayım, korkarım şuan birinin midesindedir... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 senlen beraber kesip yediydikya bunadın sen artıkın gıcığım ha Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 ben et yemem keçilerimi heç yemem canem sanırım keçimi keseni buldum frozen kaçma canım gel bişi yapmıycam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 fransaya da kaçsan elimden kurtulamazsın... ve seni mathieu da kurtaramaz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 sardunum sana en son ne zaman format atmışdık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 bilmem niye sordun virüsmü girmiş... ya kafamda bişeyler dolaşıyor harddiskim arada takılıyor ondanmı dersin anladım bana bütün bunları unutturacaksın yemezler formatımı sen atma Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 tamam canem bizim mathieu atsın formatı zati ben bizzat kendimde harddiskimi aşırı yüklemişim benimkine atıcekti sende aradan çıkıver diyom.. daha çözmemiz gereken bir cinayet var biliyon..yane olmadı sende gelirsin bizimle kurban lazımdıda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 anlıyorum format demişken benim kapasitem dolmuş çöp kutumu bulamadım canem neredeydi bu? cinayetlere bayılırım, Otel2'yi izledinmi? izlemediysen izleme Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Güm güm bede güm güm.. Bir yıl geçti aradan Kavuşturdu yaradan Özleyenim olmuştur Onlara selam buradan.. Sahurla beraber geleceğim Bir deyiş diyeceğim Işığını açmayanlara İyi uykular diyeceğim.. Geldim diye gülenlere Gönülden sevinenlere Bu çiçek benden gelsin Sevenlere,sevilenlere.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Ramazan Davulcusuuu Seni çok özlemişiz be.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 gelmiş gercekten Güm güm bede güm güm.. ve hoşgelmiş Ramazan Davulcusuuu Seni çok özlemişiz be.. Haklısın Natalia Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Ramazan Davulcusuuu Seni çok özlemişiz be.. Eee..Ramazan'dan Ramazan'a.. gelmiş gercekten ve hoşgelmiş Haklısın Natalia Hoşbuldum,hoşgördüm hepinizi.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ben heRkesi çOk özLedim...OkuL deRshane deRken hiç qeLemiOrm...tatiLde zaten qeLemedim..yOktum.... ama heRkesi ...sıcakLıqınızı çOk özLedim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 aa sen nerelerdesın kaçak,benımde vaktım yok bu yıl ufacık 1.sınıflarla uğraşıyorum herşey yolundadır umarım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 heRşey iyi ama ben qeçen sene yOruLuoRum diyOdum da yOk yOrqunLuk nediR biLmiOmuşum... bu sene oKuL deRshane...aqıR bide... ama tatİL işte 3 qündüR iyiyim...başımda aqrıMıO deRsLeR aqıR hep aqrI yapıOdu ama yOk şimdi...yaşasın... abLacım benm ya...koLay qeLsin ya...o minikLeRde büyücek hemen...hatıRLıOrum ben 1.sınıf haLLeRimi..ahh ahh... aqLayanLaR oLuOdu hep...ayRıLamıOLaRdı... ama ben hiç aqLamamıştım ... :) özLedim yaff iyiki qeLdim buqün...beynim yeRine qeLdi... =) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 sen nereye ben oraya nan bugün tesadüfen ben sen gelmeden sabah girdim buraya umarım eskisi gibi olur Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ikinizde hoşgeldınız kankam gelmış hoşgelmış kelebekte yanında gelmış... lay lay layyyyyy layyy layyy laaaaaaaaayyyyyyyyy :lol: Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 eLektRomanyetik ben neReye sen Oraya hee...yeRüm senyy yaa canım kaRdeşim benmm... hOşbuLdk zeynebiimm.....canım benmm... unutuLmamak qüzeLL... unutmadıqım qibi unutuLmamışımda...çOk mutLuyum... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 bende tekrar geldğiğniz için çok mutluyum canım kankamla görüşüyoduk ta senden hiç haber alamadım ben Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 heRşey iyi ama ben qeçen sene yOruLuoRum diyOdum da yOk yOrqunLuk nediR biLmiOmuşum... bu sene oKuL deRshane...aqıR bide... ama tatİL işte 3 qündüR iyiyim...başımda aqrıMıO deRsLeR aqıR hep aqrI yapıOdu ama yOk şimdi...yaşasın... abLacım benm ya...koLay qeLsin ya...o minikLeRde büyücek hemen...hatıRLıOrum ben 1.sınıf haLLeRimi..ahh ahh... aqLayanLaR oLuOdu hep...ayRıLamıOLaRdı... ama ben hiç aqLamamıştım ... özLedim yaff iyiki qeLdim buqün...beynim yeRine qeLdi... =) kızım dersaneye gıdınce yazı yazmayı unutmuşsun yaw okuyamadım bı saat beee Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 düzeldiiii düzeldii msnden alışkanlık olmuştu ama düzelttimm sonunda başardım... şimdi daha açık ve net oldu... şimdi gitme zamanım geldi.... sizleri çok seviyorum....hiç unutmayın hep aklımdasınız.... şimdi tam okunur oldu demi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.