Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 17 yıl ne dimek beni özlemedin az önce dedim ya FROZENİ ÖZLEDİİİİİİİİİİİİİİM
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 17 yıl Ben Arkadaşlarımı çok özledim.. Onlardan uzak olduğum için çok üzgünüm
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 17 yıl Ayvalıkta güneşin batışında (Şeytan sofrasında) rakı içmeyi özledim
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl Gül kokuları getiren ılık rüzgarları özledim.......,,, artık rüzgarlar gül kokusu getıremıyo,hele istanbulda ancak baca dumanı getırıyor ve beraberınde bolcana is,helede balkonda çamaşır varsa super bı görüntü oluyor hem nostaljık hem duygusal
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl Deutchland ı özledim pitbull saldırmalarını özledim ..... kurtarmak için hey shela
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Eskiyi özledim, içten güldüğüm günleri.. Gözüm kapalı güvenebilecegim arkadaşımı..
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Eskiyi özledim, içten güldüğüm günleri.. Gözüm kapalı güvenebilecegim arkadaşımı.. yine içten gülersin umarım natalia bir kac gün öncesine kadar bende böyle düsünüyordum ama bak bugün gülebiliyorum .sende gülersin umarım
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl evimi odamı vee annemi özledim bide ruhumu saran beyazlıgla karları
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.