Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 18 yıl Kankimi ösledim ( Kesinlikle havalardan yuksam böyle bişey namümkün ) mümkündür kankim kıss öslerken bare doğru düsgün söle ne karıştırıyon havaları
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl Kıs sularımı karıştıram Öslemiş gibim hissettim kendimi Sonra düşündüm yuk olmas dedim Kesin havalardandır
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl Kıs sularımı karıştıram Öslemiş gibim hissettim kendimi ,Sonra düşündüm yuk olmas dedim , Kesin havalardandır ama ben seni ne havalardan, ne de sulardan yürekten ösledim
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl Eyyle diyosun yani Egso Olar ösle tabe beni Beni öslemeyen sürünsün zaten
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl O zaman başla sen sürünmeye egso ben hep sürünüyorum zaten gece'm sen nasıl istersin alçak, zaten doğrulamadım
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Bende seni yürekten özledim kankim Bitsin artık bu seans efet bitsin artık bende seni özledim gece'm
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl Diloşumu, Frozenimi, Leylamı, Yumotemi, Gecemi, Mineumu, Sedelinamı, Paulamı özledim...
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl Diloşumu, Frozenimi, Leylamı, Yumotemi, Gecemi, Mineumu, Sedelinamı, Paulamı özledim... Bende ösledim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.