Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl belki sana sulanıyorumdur kısss ne dersin bak kankinden ses seda çıkmıyo :D
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Banada sulanma Kankim çok kıskanır beni Yani bi yazabilse o da söyleyecek beni kıskandığını
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl HEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYTTTTT noluyo len burda vücüdümda ki bütün kanı beynime fışkırtmayın
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl öyle olsun ağlıcam ama kankim yok die siz bana... kafamı tutuyosunuz ya???
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl İşte kankimde geldi Ah canım benim öyle olsun ağlıcam ama kankim yok die siz bana... kafamı tutuyosunuz ya??? sen önce bana sonra kankime sulan şimdi de bana kafa tutuyosunus de hey Allah'ım
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl yahu ben nie sulanıyım kıslar sise ... benim bal sürüp yalancak bi kankim saten var yahu,,,,
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl belki sana sulanıyorumdur kısss ne dersin bak kankinden ses seda çıkmıyo işte ispat yahu ben nie sulanıyım kıslar sise ... benim bal sürüp yalancak bi kankim saten var yahu,,,, aman Allah muhabbetinisi artırsın
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl noluyo burda yahu millet birbirine sulanıyo sakat bi yer ben hemen tüyeyim burdan
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl siyah amcam amma kılıbıksın haaa kılıbıklıkla alakası yok ne bilim siz kısslar birbirinize falan sulanıyosunuz benim ne işim var burda
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl 1.si birbirimize sulanmıyorus prenses kankisini öslemiş de onu teselli ediyorus... 2. çapkınlık yapmaktan ya da yaptığının zannedilmesinden korkan bir erkek modeli işte eferim sana
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl özlemek güzeldir özlenen güzelse söz güzeldir doğru sözse, ..... benim özlemlerim çok..eski okul arkadaşlarımı özlüyorum.... ama biliyorum artık öle bir ortam olmayacak..... kankimi özlüyorum aynı memlekette olupta görüşememekten.. kalbimin diğer tarafını özlüyorum..... doğru insanları özlüyorum..değer veren sırtından vurmayan .... derdini dinleyen arkadaşlarımı özlüyorum neredesiniz....
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl özleyeceğim bişey yok...... daha yeni başlıyorum eğlenmeye hayattan zevk almaya
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl Artosumu çok özledim 20 gündür görüşemedik hem meraklandım, hem özledim arkadaşımı, öz kardeşimi... özümün kardeşini... canım artosum Allah'a emanet ol ve biran önce gel ne olur...
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl Artosumu çok özledim 20 gündür görüşemedik hem meraklandım, hem özledim arkadaşımı, öz kardeşimi... özümün kardeşini... canım artosum Allah'a emanet ol ve biran önce gel ne olur... beni de özlesene yaa
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl beni de beni deeeeee ya bu akşam niye bu forum sayfası cok zor açılıyo
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl beni de özlesene yaa beni de beni deeeeee ya bu akşam niye bu forum sayfası cok zor açılıyo siz beni özlemiyorsunuz ki artoscum da beni özlemiş haberi geldi iyiymiş...
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl keşke biriside bizi özlese neyse canım buluruz bizde birilerini
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl açacım beni de kimse özlememiş baktımda topice adımı yazan olmamış gel biz beraber takılalım artıkın özlemeyenleri özlemeyelim ben seni özleyim sen beni özle olur mu? canımcım...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.