Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl iyi oldugum gunleri ozledim kopya cekmeyi kizlarla gezerken ondei cocuklara laf atmayi Turkiyeyi ozledim Gemlik'i ozledimm CANIM ARKADASLARIMII
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yalniz cikar ve sapik kisilerin nami icin degilde Allah rizasi icin konusanlari özledim.
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yalniz cikar ve sapik kisilerin nami icin degilde Allah rizasi icin konusanlari özledim. ne oldu kayıp mı oldun ne forumda?senı buralarda ılk kez görüyorum??(asıl sen keklendın benı kımse kekleyemez he he )
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl bır ınsana içten güvenebılmeyı özledim Bu özlem........insanın içini acıtıyor. ..paramparça ediyor....
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl malesef öyle buzlurakı,içim parçalanalı çok oldu o parçaları toplayamıyorum artık
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ne oldu kayıp mı oldun ne forumda?senı buralarda ılk kez görüyorum??(asıl sen keklendın benı kımse kekleyemez he he ) ya çok çok özür dilerim yanlışlık oldu.biriyle karıştırdım.kusuruma bakma lütfen
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl bır ınsana içten güvenebılmeyı özledim bunu bende ozledim..........
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl sokaklrda ellele gezmeyi ozledimmm..................... bende bu dediğini özledım,bıde bahar geldıya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.