Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl ooooof ooof özlenen1- bahçemizin su kanallarında ÇİMMEYİ, özlenen2- bahçelerden kiraz erik dut elma çalmayı özlenen3- o tozlu yollarda yalınayak koşmayı özlenen4- eşeğe binmeyi özlenen5- at arabalarının arkasına takılmayı (ki birkeresinde bileğimi koparıyordum ama olsun) özlenen6- köpeğimize (köpek açık renkti niye bilmem ama karaoğlan derdik) unla "yal" hazırlamayı özlenen7- annemin gazabından kaçıp "ebeme" (babaanneme) saklanmayı özlenen8- yeni pişmiş sıcacık "şepeye" (burda bazlama diyorlar) tereyağı sürüp yemeyi özlenen9- iki bisküvi arasına lokum koyup yemeyi. özlene10- damda yatıp yıldızları izlemeyi......... ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM HEMDE ÇOOOOK.
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl eskıden bayramlarda para verırlerdı sımdı kocaman olduk kımse vermıo ah nerde o eskı bayramlar
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Ben de çok özel birini özlüyorum. Ve beklemeye değeceğinden EMİNİM!
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl offf yaaaaa öslüyom işte........... aşık olmayı ösledim valla....
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl yalnız kalmayı ozledım gunde 3 kısıye asık oldugumu hatırlarım yeter bu kadar asık oldugum(fınaller bıtene kadar)
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl yalnız kalmayı ozledım gunde 3 kısıye asık oldugumu hatırlarım yeter bu kadar asık oldugum(fınaller bıtene kadar) havan batsın emi......
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl gece yağmurunu özledim mineu yu özledim sonra cerenimoyu özledim daha sayayımm mi herkesi özledim ya hepsini yazmam zaman alacak
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl ağlamayı al işte... el deliye biz akıllıya hasret. nesini özledin ağlamanın. bende gerçekten içten gülmeyi özledim. ne olcak şimdi
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl adını bile anmak istemediğim birini ilginç .......... ama ne olursa olsun birilerini öslemek güzel...............
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl offfffffffffffffffffff uuuuullllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnn şole çıkıp bağırmayı ösledim ..........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.