Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 3 üye bugün doğum gününü kutluyor ERBAY(25) Erbay kardeşim doğum günün kutlu olsun , nice sağlıklı ve mutlu senelere İyiki doğdun iyiki varsın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 mutlu yıllar erbay dogum günün kutlu olsun. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 erbayumm kutlu olsun dogum gunun mutlu yillar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 IYIKI DOGDUN!!! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 Uyy Erbayımızın doğum günüymüş Erbaycım sağlıklı,mutlu ve uzun bir ömür dilerim ablacım.Doğum günün kutlu olsun Sen şiir seversin Bir yarın düşleriz hep, bir türlü bugüne kavuşmayan Bir zafer düşleriz hep, aslında gerçekleşmesini istemediğimiz Yeni bir gün düşleriz, yeni bir gün başlamışken bile Kavgalardan kaçarız, uğruna dövüşmemiz gerekse de Ve biz hâlâ uyuyoruz. Çağrıları duyarız, ama gerçekten önemsemeyiz asla Gelecek için umutlanırız, ama gelecek bir plandan ibarettir yalnızca Bilgeliği düşleriz, ama her gün kaçıp uzaklaşırız yanından Bir kurtarıcı gelmesi için yalvarırız, ama bizim elimizdedir kurtulmak Ve biz hâlâ uyuyoruz. Ve biz hâlâ uyuyoruz Ve biz hâla yakarıyoruz Ve biz hâlâ korkuyoruz Ve biz hâlâ uyuyoruz. Ölü Ozanlar Derneği'nden Öğrenci Todd Anderson'nun şiiri Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 ablacım çok teşekkür ederim içten dileklerin için... güzel bir şiir hemen antolojime ekliyim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 sevdiklerinle ..sevenlerinle..nice yıllara sevgili erbay söylediklerimden çok Sustuklarım seçtiklerimden çok Reddedilmek için ne kadar varsam o kadar kimseyim kendime. halil cibran.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 teşekkür ederim frozen Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 ERBAY kardesım dogum gunun kutlu olsun.tamam kabul edıyorum bıraz gec oldu ama valla yenı geldıgımden gordum orayı sana duam olsun : torunlarını gorecek kadar yasayasın emııııııı :D Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2008 sağol kardeşim önemli olan görüpte boş geçmemen... bu güzel duanada amiiiin diyorum... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Her nekadar eskilerden olmadıgımızdan dogum günlerimiz atlansada bizim yüregimiz sevgi dolu ve bu sevgiyi paylaşmakatan yana bak geçte olsa senin için neler hazırladım Erbay....bu degişik pasta ama (ama bunların hepsinden canım çekti ) ....................................................................... ...................................... dur kayganaız olmaz ........................... buda pastan................................... neyseeeeeeee ......................diledigin kadar yıllar seninle olsun..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 mahçup ettin beni karınca... çok teşekkür ederim çok zahmet etmişsin emeğine vede güzel yüreğine sağlık... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 mahçup ettin beni karınca... çok teşekkür ederim çok zahmet etmişsin emeğine vede güzel yüreğine sağlık... Nedemek....... afiyet şeker olsun da hepsini yiyip bitirmedi isen gel birlikte sevgili godzi gelmeden tüketelim önce saglıgınla sonra sevenlerinle ol.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.