Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 iLyAdA(41) doğum gününü kutluyor Aslında yeni yaşını parantez içinde belirtmeyecektim ama gördüm ki çok güzel bir sayı ,yazmadan geçemedim ablacım 41 kere maaşallah İyi ki doğdun ablacım, iyi ki varsın, yeni yaşın kutlu olsun sağlık, mutluluk ve huzur seninle ve ailenle olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 ablacım hediyenide vereyim Bu çok şık anne-kız biblosu hoşuna gider umarım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 iLyAdA(41) doğum gününü kutluyor Aslında yeni yaşını parantez içinde belirtmeyecektim ama gördüm ki çok güzel bir sayı ,yazmadan geçemedim ablacım 41 kere maaşallah İyi ki doğdun ablacım, iyi ki varsın, yeni yaşın kutlu olsun sağlık, mutluluk ve huzur seninle ve ailenle olsun Canım benim, Çok teşekkür ederim güzel başlığın ve dileklerin için...Yaşlarımız bizim nazar boncuklarımız ve her her yaşın ayrı bir güzelliği var... İyi ki tanıdım sizleri, iyi ki varsınız.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 ablacım hediyenide vereyim Bu çok şık anne-kız biblosu hoşuna gider umarım Çok beğendim, nasılda güzel Çok seviyorum sizleri.. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Sevgili iLyAdA, sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, huzurlu, neşe dolu bir yaşam dilerim. Doğum gününüz kutlu olsun. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Çok güzel hediyeler mutlu,umutlu nice senelere... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Sevgili iLyAdA, sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, huzurlu, neşe dolu bir yaşam dilerim. Doğum gününüz kutlu olsun. Ah sevgili Muki, teşekkür ediyorum, uçan balon için yalvrdığımız günleri hatırladım.. Çok teşekkür ediyorum, hep birlikte yaşayalım güzellikleri, umarım... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Çok güzel hediyeler mutlu,umutlu nice senelere... Hediyeler çok güzel evet, paylaşalım... Teşekkür ederim nazik kutlaman için.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Ablacım doğum günün kutlu olsun...ALLAH daha nice doğum günlerine sağlıklı ve huzurlu girmeni nasip etsin... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 41 kere maşallah,nice yıllara sağlıkla mutlulukla sevdiklerinle beraber Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Ablacım doğum günün kutlu olsun...ALLAH daha nice doğum günlerine sağlıklı ve huzurlu girmeni nasip etsin... Erbay laz uşağum çok teşekkür edeyrum sana Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 41 kere maşallah,nice yıllara sağlıkla mutlulukla sevdiklerinle beraber Suheda çok teşekkür ediyorum, çok özledim sizleri... Ama okul çalışmaları yoğun yine, daha sık uğrayacağım inşallah... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Hediyeler çok güzel evet, paylaşalım... Teşekkür ederim nazik kutlaman için.. paylaşalım...paylaşalım... paylaşmayı bilen yüreğe...ben teşekkür ederim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Nice yıllara 'Efendi Türkler , çok teşekkürler nezaketin için, sevgimle... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 CANIMMMMMMMMMM,İLYADAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MUTLU YILLLLLLLLLLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR İYİ Kİ DOĞDUNNNNNNNNNNNNNNNNN Biliyorum geciktim ama mazeretim var Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Özü güzel, sözü güzel, kendi güzel, avatarı güzel insan. Doğum gününü en içten dileklerim kutluyorum, seninle böyle de olsa tanıştığımız için şanslıyım biliyorum. Herşey gönlünce olsun. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 CANIMMMMMMMMMM,İLYADAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MUTLU YILLLLLLLLLLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR İYİ Kİ DOĞDUNNNNNNNNNNNNNNNNN Biliyorum geciktim ama mazeretim var Canımmm, bidenemm teşekkürler ediyorum sana ben yokken aramışsın, dersteydim tatlım yaa Seni çok seviyorum şekercim..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Özü güzel, sözü güzel, kendi güzel, avatarı güzel insan. Doğum gününü en içten dileklerim kutluyorum, seninle böyle de olsa tanıştığımız için şanslıyım biliyorum. Herşey gönlünce olsun. Sevgili taylan, çok teşekkür ederim , utandırdın beni:) ben de şanslıyım ki, senin gibi birini tanıdım, özü sözü doğru dost.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Dogum günün kutlu ve mutlu olsun arkadaşım saygılar Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Dogum günün kutlu ve mutlu olsun arkadaşım saygılar Sevgili ipek çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 yav ben cok gelemedıgımdendır yenı gordum dogum gunun kutlu olsun ILYADA abla RADYA'nın dedıgı gıbı 41 kere masallah :D Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Ben bilerek geç kaldım ki benim pastam kıymete binsin diye şakası bir yana uzun sürediy ugrıyamadım.....nice güzelikler sevdiklerinizle,sevenlerinizle olsun................ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.