Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Değerli forumdaşlarım;

Kendimize ait olan en özel duygumuzla;paylaşımlarımızla burada olan bizler...gelin bu paylaşımlarımızı bizi ve uzatacağımız yardım elini bekleyenlerle daha da özel kılalım...

Bizi bekleyenler sayısız, uzatacaklarımız sınırlı iken;bizler,Turkish-Media ailesi olarak elimizden geleni yapalım...

Siz değerli arkadaşlarımız ile adım adım sevgiye,emeğe,umuda dönüşecek yardımlarınız için;maddi ve manevi desteğinizi bekliyoruz...

Şu an itibariyle yanımızda olan arkadaşlarımızla biz buradayız;sizleri de bekliyoruz...

Yardım Gönüllüleri olarak yapacağımız tüm çalışma ve etkinlikleri,burada hep beraber takip edip,değerlendireceğiz...

En kısa zamanda ve çok daha büyük bir aile ile burada olacağız.

Lütfen bizi bekleyenlere;hep beraber ''buradayız'' diyelim...

ÖM ve konu başlığına olan katılımınızla;burada olduğunuzu bize belirtmeniz yeterli...

Teşekkür ederim!

Sevgiler...!

Gönderi tarihi:

Değerli forumdaşlarım;

.

.

.

Teşekkür ederim!

Sevgiler...!

Her ne ve nerede olursa olsun...

Eyleme geçmeyen hiçbir düşünce geçersizdir...

Biliyorum...

Forumda sesiz olmayan bir çok ta üye var...

Hiçbiri de duyarsız değil...

O nedenle...

Sesini yükselt ve eyleme geç diyorum....

Çünkü...

Gerçek anlaşıya sahip olan insanlar eyleme geçer diye düşünüyorum...

Bu nedenle...

Ben buradayım...

Ve yanınızdayım...

Sevgiler...

DİPNOT...

Gönderi tarihi:

Oncelikle yeni siteniz hayirli olsun Emek ve caba ile yapilan hic bir is bosa gitmez yeterki caba gosterelim ve emek verelim Atalarimiz bosuna dememisler Tirnagin varsa kendi basini kendin kasi bizde kendi sorun ve problemlerimizi kendimiz halledecegiz bu isler azmederek ve yilmadan calisarak olur

saygilar basarilarin devamini dilerim

Gönderi tarihi:
Oncelikle yeni siteniz hayirli olsun Emek ve caba ile yapilan hic bir is bosa gitmez yeterki caba gosterelim ve emek verelim Atalarimiz bosuna dememisler Tirnagin varsa kendi basini kendin kasi bizde kendi sorun ve problemlerimizi kendimiz halledecegiz bu isler azmederek ve yilmadan calisarak olur

saygilar basarilarin devamini dilerim

Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım,herkesin en azında bu vereceğimiz emek için buradayız demesi benim için ayrıca önmeliydi.Çok teşekkür ederim.

Sevgiler!

Gönderi tarihi:
Değerli Arkadaşım,

İnsanlık için, insan olmak için, insanlar için elimden geleni yaparım, ben de burdayım tabii ki. Güzel ve temiz yüreğine sağlık! Hayırlı olsun!

Sevgiler, Saygılar.

Burada olacağınızı bildiğim için davet ettim;bizim olan insanlar için,kendim için teşekkür ederim.

Sevgiler!

Gönderi tarihi:

Hayirli olsun mavi olmayan gökyüzü, güzel birsey' e adim atmissin... umarim olumlu sonclar elde edebilirsin... :clover:

Gönderi tarihi:

Zaman zaman etrafımıza baktığımızda,yüreğimiz acır;kendimize döneriz...

Aynı gökyüzü,aynı ilk ve aynı son!

Herşey bu kadar ''aynı'' iken,

yaşananlar...

Yaşadıklarımız,bizim olan ve bizim olmayanlar...

Bizim olanlarla,farklı yaşamlara el uzatmaya ne dersiniz?

Gönderi tarihi:

Neler mi yapabiliriz...?

Okuduğumuz bir kitabı,o kitabı okumak isteyen kitapseverlere hediye edebiliriz.

Engelli bir kardeşimize,kol kanat olabiliriz.

Annelerimizin çocuklarının eğitimi için zorluklarla kazandığı paraya biz de bir nebze olsun emeğimizi katabiliriz.

Giymediğimiz bir elbiseyi,bize dar gelen bir pantolunu...bizi bekleyenlere ulaştırabiliriz.

Sıcacık olan ekmeğimizi onlarla paylaşabiliriz...

Bunları yapamasak da;onlara tüm samimiyetimizle...buradayız...diyebiliriz...

Lütfen kayıtsız kalmayalım!

Gönderi tarihi:

Değerli forumdaşlar,

Siz sevgili arkadaşlarımızla amacına hizmet edecek olan yardım çalışmalarımız da yer alacak siz arkadaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.

Peki bizler ne yapacağız?

Herşeyden önce,yardıma ihtiyacı olanlara sessiz kalmayacağız.

Bize gelen yardım çağrılarını yönlendirip,onlara yardım edebilecek kişi veya kuruluşlara ulaştıracağız.

Yardım için yanımızda olan siz arkadaşlarımızla,forumumuzdan yardım isteyenlerle,yapabileceklerimiz için çalışıp,sınırlarımızı zorlayacağız.

Sesimizi hep beraber,emin ve daha duyulur kılacağız.

Bizim içim vazgeçilmeyen zamanımızın bir kısmını,yardıma ihtiyacı olanlar için harcayacağız.

Yardım çağrılarına en iyi şekilde,elimizin ulaştığı her yere,aynı oranda cevap olacağız.

Çalışmalarımızın amacına ulaşması için;gerekli olan koordinasyon için herşeye rağmen aynı inançla burada olacağız.

-Etrafımızda kullanmadığımız eşyalarımız mı var?

-Paylaşmak istediklerimiz mi var?

-Başkalarına verebilecek kitaplarımız mı var.....?

O zaman gelin hep beraber ipin ucunda bizde tutalım;bir defter ile,bir ayakkabı ile...hiç yoksa ''sizi duyuyoruz'' ile...

Herkese uzanamasak da ,herkese yetemesek de...uzandıklarımızın ve yettiklerimizin yanında olalım...

Yardıma muhtaç olanlara yardım etmek,toplumsal bir sorumluluktur,insani bir görevdir;lüks değil!

Değerli forumdaşlarım,

Gelecek yardım çağrılarına cevap verebilmek için ayrıca yeni oluşturulacak ''Gönüllü Grubumuz'' içerisinde yer almak isteyenlerin bize ulaşmaları gerekmektedir.

Bu grup içerisinde yer alacak arkadaşlarımızın;sorumlukları kabul edecek ve bu sorumlukluarın üstesinden gelebilecek kişiler olması gerekmektedir;herşeye rağmen umudunu yitirmeyecek,çağrılara ortak olabilecek,isteyecek ve bunun için zaman harcayacak.

Bizi yalnız bırakmayacağınız inancıyla teşekkür ederim...!

Hadi bakalım,ne duruyoruz...şimdi başlayalım!

Gönderi tarihi:

Böyle bir çalışma içerisinde olursunda yanında olmazmıyız...Teşekkürler sevgili hemşom

Bazan farklı fikirlerde olsakta özünde buluştuğumuz noktanın aynı olduğunu biliyordum.

Bu noktada birleştiğimiz gibi.

Gönderi tarihi:
Neler mi yapabiliriz...?

Sn. Mavi, bu forumda daha önce, Sn. Beyazcam ile Sn. Soulshah kampanya yapmışlar ve başarılı olmuşlar. Sanırım bize yol gösterebilir.

Lütfen baştan sona okuyun.

>Ben Yozgat ili saraykent ilçesi SARAYÖZÜ köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Tüm okulda 80 öğrencimiz var.Köy halkının maddi yetersizlikleri sebebiyle öğrencilerimizin 1.2.3.4.ve 5.sınıfta okuyacakları ve faydalanacakları kaynak kitapları bulunamamaktadır.Özellikle hikaye masal kitaplarına ihtiyacımız var.1.sınıf öğrencilerime okuma sevgisini aşılamak için ne yapacağımı şaşırdım..

>öğrencilerim giyecek istemiyorlar sadece 80 kitap...çocuklarımın geleceklerine ufak olarak görmeyin büyük katkınız olacağı inancındayım.kitap yardımlarınız geldiğinde 80 öğrencimin elinde 80 kitabınızı fotoğraflayacağım...

>minik gözlerle okumayı seven minik öğrencilerim adına şimdiden teşekür ederim..ümitle bekliyoruz.saygılar..

> ÖZLEM KANIK

> 1 A SINIF ÖĞRETMENİ

>

>

>sarayözü köyü

> saraykent/yozgat

> tel:0354 3227399

http://www.turkish-media.com/forum/index.p...7&hl=yozgat

Saygıdeğer Forum Üyelerimiz,

Kimi gün aç kimi gün tok soğuk yollarda okumak için perişan olan ve bundan kesinlikle içleri acımayan doğudaki minik yavrularımız için birşeyler bizde yapalım dedik ve koyulduk araştırmaya. Sizlerde bir katkıda bulunmak istiyorsanız!

Resmi tam olarak görmek istiyorsanız buraya tıklayınız (Ekrana sığması için küçültülmüştür)

Bir elde siz uzatın...

Kırtasiye malzemelerine ihtiyaçları var onların, önlüklere okunacak hikaye kitaplarına ve tabiki kitaba,

Resmi tam olarak görmek istiyorsanız buraya tıklayınız (Ekrana sığması için küçültülmüştür)

Kimisi töre yüzünden okula gönderilmemekte kimisi kız olduğu için ama temel kaynak maddiyat'a çıkıyor...

Doğu'dan bir doktor çıkmasına belki katkıda biz bulunuruz...

£spera

-Baba bana kitaplarımı verir misin?

- hangi kitapları oğlum? Senin hiç kitabın yok ki!

Çocuğun bakışları düşer yerlere, gözünden süzülen gözyaşları umutsuzluğun gölüne karışmaktadır. Gözünde kanayan umutsuzlukla bakar babasının gözlerine.

- bizim hiç kitabımız olmayacak mı peki?

- Affet oğlum! Sana bir dünya hediye edemediğim için affet.

Düşünün ki; şehrinizin yolları yok, asfaltla daha tanışmamış bir kasaba da yaşıyorsunuz. Hergün arabayla gittiğiniz mesafeleri yürüyerek gittiğinizi düşünün. Ayakkabılarınızın bu yollarda delindiğini ve içine çamur deryasını doldurduğunuzu düşünün ne yapardınız? Hele ki televizyonlarda durmadan gıcır, gıcır elbiseler ve ayakkabılar görüyorsunuz. Ağlarsınız değil mi? Buruklaşarak. İşte şu an doğuda ki kardeşlerimiz aynen o durum da. Buruk ve acı bri şekilde bakıyorlar hayata. Ve sizden istedikleri sadece bir adet kitap ve sizin giymediğiniz bir elbise pembe, pembe mavi, mavi elbiseler. Hadi bir elde siz atın, bu çocukları sevindirelim. İşe yaramaz bir varlık olmaktan kurtulalım...

Leylunehardüşünceler

Adres : Doğanlı İlköğretim Okulu / Hakkari - Yüksekova

Orhan Yadigaroğlu (Okul Müdürü)

Özel mesaj veya bu başlık altında cevap yazarsanız yardımlarınızı ulaştırma konusunda detaylı bilgiyi sizlere ulaştırabilirim...

DUYARSIZ KALMAMANIZ NİYETİ İLE,

SAYGILARIMLA...

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.