Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 inci küpeli kız filminde ressam babanın hizmetçiye hırsız iye iftira atan kızını dövdüğü sahne Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 şöyle bi baktım da yazılarıma hiç bir şeyi doğru düzgün yazamamışım omuydu neydi bumuydu neydi diye hep bugün aklıma üç silahşörlerde şarkı söyleyen çalılık geldi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 çalı malı yok gözümde... şu onegin i izleyin ya Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ÖĞRENDİM YA HEVESİM GEÇENE KADAR RESİM EKLERİM ONEGİN DEN BU DA Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Bu sahne unutulur mu mia'yla vincent'in twist yaptiklari (tekrar izledim de, bu sahneyi beş kere izlledim...bu arada şarkıda harikadır "you never can tell " -chuck berry nin) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 moulin rouge ya da kırmızı degirmen bi tango sahnesi vardı ki o sahne için bile bu film defalarca seyredilir beeeee Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 her sahnesi... budur benim filmim uzun bir süre... bir edebiyat uyarlaması bu demek oluyorki filmde ön planda olan görüntüler aksiyon bilmem ne değil konu yine ön planda olan oyuncular değil karakterler.. jane austen ın aynı adlı kitabından uyarlanmış (hep bu cümleyi kurmak isterdim ) her neyse bayan yazarımız okuduğum diğer kitaplarından ve yine onların uyarlamalarından biliyorum jane austen ın ön plna çıkardığı hep aşk ve gurur zaten.. gururlu kızların aşkları aşk ilanları reddedilişleri vs. ama bayan yazar olduğu için yine sanırım kitaplar mutlu sonla biter.. pride and prejudice çok iyi.. izleyin derim.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 benim favorim hala aşk ve gurur beğendiklerimden divine secrets of ya ya sisterhood aramızda kalsın diye çevrildi.. o filmden.. öyle aman aman bi film değil benim filmlerimiden bir foto zor bulurum bu filme bayılmam bu kadar çıktı canım sıkılıyodu yapıştırdım.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 ooops ne kadar resim eklemişim.. sinemada sinema sektörünün eleştirildiği filmler ebayalırım ve tabi al pacinoyada.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 bne gittiğimde sinema sayfalarına bişey ekleyen olmayacak.. buna üzülüyorum.. son bir gün....... bakayım bugünde ekliyim bir şeyler.. ve yarında son işte... Alıntı
Φ sacramentis Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 "wanderers" filminde kahramanların ducky boys dan kaçtıkları sahne.. http://www.imperialclub.com/~imperialclub/...erers/index.htm Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Dogville Bir grup gangsterden saklanan güzel kaçak Grace, Dogville isimli küçük bir kasabaya gelir. Kasabanın önemli isimlerinden biri olan Tom'un da yardımıyla kasaba halkı tarafından saklanmasına karar verilir. Fakat kasabada arama başlayınca Grace yapılan iyilikler sonucunda bu kasabada istenilecek şeylerin oldukça zor olacağını görecek ve iyiliğin göreceli bir kavram olduğunu anlayacaktır. Fakat Grace'in de bir sırrı vardır ve bu sır oldukça tehlikeli bir sırdır. Dogville halkı bunu öğrendiğinde yaptıklarına pişman olacaktır son eklemelerimi yapıyorum... dogville... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 okuyun ve izleyin ... (forum grafikten ödüm kopuyor ) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 DRAGONFLY Seyrettiğim en iyi filmlerden biriydi.Sonunu hayretle ve mutlulukla izledim.Hayata dair çoğu şeyi katmışlar filme. Filmin türüne korku denemez. Onun yerine gerilim soslu dram denebilir. Bu bakış açısıyla filmi seyrederseniz beğenirsiniz büyük ihtimal.Film sirf final sahnesi icin tekrar tekrar seyredilebilir.Filmin sonunda o minik ve çook tatlı bebeği gördüğümde gözyaşlarımı tutamadım ve sırf o sahne için filmi tekrar (4defa)izledim.... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 anlat istanbul filminin sanırım son sahnesiydi altan erkeklinin o...bu istanbul diye bağırması Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 PİANİST evet çok etkilendiğim, aslında bütün sahneleri dramatik bana göre.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 dikkatle izleyenlerin süper diyaloglar bulabileceği müthiş bir filmdir bence...mickey rouke'un adeta evrim geçirdiği izleyenlerin tanıyamadığı iki sahne... Alıntı
Φ eskalante_20 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 bence en güzel sahnelerden biriside geçmişi olmayan adamda matt damon un fransadaki evinde roma ajanıyla olan kavgası. çok gerçekçi ve güzel bi dövüş sahnasiydi. serinin en son fimini de merakla bekliyorm. umarım dahasıda gelirrrrr. Alıntı
Φ Mystique Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 kill bill 2de bill ile beatrix arasnda geçen son diyaloglar Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 çok fazla sahne sayabilirim ama bi tanesi unutulmazdır hakkaten.muhsin bey filminde;muhsin bey kendisine kaset yapmak uğruna hapisaneye girdiği türkücü ali nazik i arabesk söylerken( rakibinin kadrosunda) görür. performanstan sonra odasına gider.arada bi kaç diyalog olur.en sonunda ali nazik ''kusura bakma ağam kendimi kurtarmam lazımdı'' der.muhsin bey o an içinde bulunduğu odayı alaycı bi bakışla süzer.yüzünde hafif ama son derece acılı bi tebessümle ''kurtardın mı bari'' der.ve izleyici yi hakkaten de oturduğu koltuğa çiviler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.