Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Dirty Dancing in film müzigi... anam ne dinlerdim vakti zamaninda... isin kötüsü dinlemekle kalmayip, danslari taklit etmeye calisiodum Alıntı
Φ siyahinci Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 en iyi film müziği yüzüklerin efendisi bence Alıntı
Φ thor Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 al yazmalım selvi boylum Alıntı
Φ BaturErol Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 rockstar-steel dragon Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 the last mohican filminin müziklerinin daha bugün dinledim bu kadar zaman nasıl dinlememişim özellikle the kiss. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Last Mohican film müzikleri hele ki The Kiss bir efsanedir.. Rain Man film müziği Iko Iko da çok güzeldir.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Last Mohican film müzikleri hele ki The Kiss bir efsanedir.. Rain Man film müziği Iko Iko da çok güzeldir.. belki armance bir iyilik yapar ve the kiss i buraya taşır bizde dinleriz Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Buyrun size The Kiss.. Tıklayın ve indirin.. http://www.hemenpaylas.com/download/136367/Son_Mohikan.MP3.html Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Batman and Robin royal faces... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 royal faces... royal faces donnie darko nun film müziğinin şarkısının ilk kelimesi değil miydi, Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 love Actually-Aşk Her Yerde/noel kutlamaları-dans sahnesi: norah jones/turn me on moulin Rouge-Kırmızı Değirmen/tango sahnesi/Tom Waits/El tango de Roxanne Nothing Hill-Aşk Engel Tanımaz/Pazar yerinde mevsimlerin değişmesi sahnesi/Bill Withers/Ain't No Sunshine Lyrics Pretty Woman_Özel Bir Kadın/Roy Orbison/Oh Pretty Woman işte benim favorilerrrr Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 love Actually-Aşk Her Yerde/noel kutlamaları-dans sahnesi: norah jones/turn me on moulin Rouge-Kırmızı Değirmen/tango sahnesi/Tom Waits/El tango de Roxanne Nothing Hill-Aşk Engel Tanımaz/Pazar yerinde mevsimlerin değişmesi sahnesi/Bill Withers/Ain't No Sunshine Lyrics Pretty Woman_Özel Bir Kadın/Roy Orbison/Oh Pretty Woman işte benim favorilerrrr ha bi de Gene Kelly/ Singing In The Rain var ki hem en sevdigim müzikal, hem en sevdiğim film müziklerinden biridir kendisi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Demi More ve Patrick Shuvaze'ın oynadıkları Ghost filminin müziği benim favorim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 8 kadın film müzikleri iyidir kadınlatrdan nefret etmiştim bu filmden sonra.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 WİNDTALKERS (Rüzgarla konuşanlar) Bu filmi dört kez seyrettim ve çok keyif aldığım,savaş filmlerinden biridir.. Hele o müziği yokmu flüt'le çalınmıştı heralde, dinlerken çok etkilendim.. Eklemeyi bilseydim afişlerini yollardım süper olurdu acemilik.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 işte oldusüperdi bu film.. Alıntı
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 hababam........titanik.......yüzüklerin efendisi.........cagrı.............selvi boylum al yazmalım.............vizontele............kurtlar vadisi ırak...........(ruh halime baglı gerisi) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Türk filmlerinden en iyi müzik ÇALIKUŞU...Benim için vazgeçilmez.... +1 Alıntı
Φ romeoTURK42 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 BENCE EN İYİ FİLM MÜZİGİ CLİNT EASWOOD DUN OYNADIGI THE GOOD THE BAD AND UGLY AYRICA A FİSTFUL DOLARS DIR.... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 GLADİATÖR........ Celin Dion'un muhteşem sesi ve Filmin kurgusuna yakışan dört dörtlük Oryantalist müzikler...... Alıntı
Φ ferdelance10 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 REQUeM For a dreAm kesinlikle buna ek olarakta çingeneler zamanını yazabiliriz. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 işte bu mutluluğumun resmidir... hani bazen insan boyle bir duygusal komik film izlemek ister, sırf rahatlamak ve biraz da gülmek için ya, benim boyle durumlarda tercih ettigim filmlerden bir tanesidir LOVE ACTUALLY (AŞK HER YERDE) Öncelikle oyuncu kadrosunu cok iyi buldugum bu filmin başrolünde birçok ünlü var... Hugh Grant'tan tutun da Keira Knightley'e, Liaam Neeson'dan Gregor Fisher'a, Bill Nighy'den EmmaThompson'a ve Colin Firth'e doğru uzanan dev bir oyuncu kadrosu... Herneyse konumuz en sevdiğiniz film müzikleriyse eğer biz burdan artık konuya doğru bir dönelim bakalım Bu filmin en etkileyici, en duygusal ve nerdeyse en güzel sahnesi diyeceğim bir yerinde çalan bir müzik vardı ki film bittikten sonra günlerce onu bulmaya çalıştım, bütün sountrack'ini dinledim ama o müziğe bir türlü erişemedim, herneyse efendim gecen gun oturdum ve aylardır indirmeyi dusundugum butun Ella Fitzgerald ve Louis Armstrong şarkılarını tek tek bilgisayarıma indirdim, bugüne kısmetmiş, şöyle ayaklarımı uzattım, kahvemi aldım ve indirdiğim müzikler eşliğinde dinleniyordum ki o da neee, işte o şarkı, çalıyorrr, ya bu nasıl güzel bir şanstır, bu nasıl bir mutluluktur inanın anlatmakta şimdi zorlanırım... Hemen sizlerle de paylaşayım dedim arkadaşlar, indirin dinleyin, hatta yetmez filmi de izleyinn ELLA FITZGERALD'S CHRISTMAS ALBUM'ünden SILENT NIGHT, HOLLY NIGHT isimli parça... Herbirinize sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.