Φ politika Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Şimdi siz bütün ideolojik duygulardan soyutlanarak mı konuşmuş oldunuz?Çok kesin konuşuyorsunuz kendi görüşünüz dışındakileri duygusal etkilenmelere bağlıyorsunuz.Ben ne düşünürsem ve kime karşı olursam dogru ve mantıklı düşünmüş olurum Sn. Politika? İlk defa mal götürmüyorlar bu ülkede Sn. Politika. Siz yeni mi görmeye başladınız? Muhabbetle... Sayin Fuzuli,ben benim düsündüklerimin dogrulugundan bahsetmiyorum,belgelerin isiginda yaziyorum.Belgeler Ergenekon belgeleri gibi düzmece belgeler degil.sahici belgelerdir.Her neyse,lk defami mal götürüyorlar diye de bir sorunuz var,haklisiniz ilk defa degil,ama eger gercekten objektif olmak istiyorsaniz söyle bir 6 yilin bilancosunu cikarin ve bakin ki bu 6 yilda Türkiye'de neler yok edilmis,isterseniz Telekomdan baslayabilirsiniz.Bu memleket 60 yildir son 6 yilda satildigi kadar satilmadi,hala neyi savunmaya calismaktasiniz,bunlari ben uydurmuyorum,bunlar 6 yildir olanlar."BABALAR GIBI SATARIZ"diyenler iktidarda degilmidir.KImdir bu babalar gibi satan adam,hic arastirdinizmi yoksa Erdoganin bakanidir gerek yok mu dediniz?Size haddim olmayarak bir tavsiyede bulunuyorum;Abdullah Gül'ün,Tayyip Erdogan'in,Fehmi Koru'nun,M.SEVKET Eygi'nin,Fetulah Gülen'in,Ismail Kahraman'in,Cemil Cicek'in ve daha isimlerini yazma geregi duymadigim birkac kisinin gecmisini gayri resmi biografilerini iyice bir arastirin eger cesaretiniz varsa. saygilarla saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Diger taraftan,birisi hala TARAF denen sömürü düzeninin yandas gazetesinin haberini alip JITEM YAKTI diye foruma tasiyor.Böyle bir haberi foruma tasimak o haberin icerigine inanmak demektir.O zaman baskasina kalkip nerden biliyorsunuz deme hakkida olamaz.Insana sormazlar mi;****** Haberin dogrulugu ve yanlisligi gazetenin ismine göre degil, haberin gerceklik derecesine göre taebit edilir. Siz bir T.C. bakaninin söylemlerini begenmediginiz bir gazeteye sahte ve yalan haber diye suclamada bulunursaniz, tabiiki sizinde samimiyetiniz buradan sorgulanir. Dikkatinizi cekerim TARAF gazetesi degil bir bakan "JITEM YAKTI" diyor. Nedense siz sadece elestirmek amaciyla bakiyorsunuz. Neden bu iddaanin dayanaksiz oldugunu bizlerle paylasmiyorsunuz, muhakkak elinizde bakanin söylemlerini cürütecek bir belge vardir. Yoksa laf olsun diyemi itiraz ediyoruz???? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Devleti ortadan kaldirdilar son 6 yilda,bosuna aramayin. saygilarla Öncesinde var mıydı? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Ahh ahh bilenle bilmeyen konuşuyor, kavram kargaşasından geçilmiyor... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Ergenekon senaryosunda,tutuklanan ve tahliye edilen Ergenekonzedelerden birinin bugün yaptigi carpici bir aciklama gündeme bomba gibi düstü. Aciklamaya göre,Fetulah Gülen, Erbil'de acmak istedigi okul icin PKK'ya cok büyük bir miktarda rüsvet teklif etmis.Son günlerde tahliye edilmeye baslanan Ergenekonzedeleri daha baskalarida takip edecegi gözlenmektedir.Konyada Ergenekon zanlisi olarak gözaltina alinan 27 kisi ifadelerinden sonra serbest birakildilar.Ergenekon senaryosunun en komik bölümüne geldikce ortaya cikan baska gercekler Ergenekonla neyin amaclandigini gözler önüne sermektedir. saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Ahh ahh bilenle bilmeyen konuşuyor, kavram kargaşasından geçilmiyor... Evet iyi bir tesbit yapmissiniz, kavram ve bilgi kargasaligi. Ama hocalarimikz kim? Sn Perincek ve Yalcin hoca. Onlardan ögrenmisiz bilgi ve kavram kargasaligini. Bilmedikleri, girmedikleri yer yok onlarin ve bizlerede aynen kendi bildiklerini ögrettiler, saolsunlar. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Ergenekon senaryosunda,tutuklanan ve tahliye edilen Ergenekonzedelerden birinin bugün yaptigi carpici bir aciklama gündeme bomba gibi düstü. Aciklamaya göre,Fetulah Gülen, Erbil'de acmak istedigi okul icin PKK'ya cok büyük bir miktarda rüsvet teklif etmis.Son günlerde tahliye edilmeye baslanan Ergenekonzedeleri daha baskalarida takip edecegi gözlenmektedir.Konyada Ergenekon zanlisi olarak gözaltina alinan 27 kisi ifadelerinden sonra serbest birakildilar.Ergenekon senaryosunun en komik bölümüne geldikce ortaya cikan baska gercekler Ergenekonla neyin amaclandigini gözler önüne sermektedir. saygilarla Ergenekon: Türkiye Türklerindir, diyenleri Silivri'de toplama eyleminin şifresi... susurluk : derin devlet olduğunu sananların o kadarda derin olmadıklarının köpüklü ayranı... gladyo : masal perisi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Haberin dogrulugu ve yanlisligi gazetenin ismine göre degil, haberin gerceklik derecesine göre taebit edilir. Siz bir T.C. bakaninin söylemlerini begenmediginiz bir gazeteye sahte ve yalan haber diye suclamada bulunursaniz, tabiiki sizinde samimiyetiniz buradan sorgulanir. Dikkatinizi cekerim TARAF gazetesi degil bir bakan "JITEM YAKTI" diyor. Nedense siz sadece elestirmek amaciyla bakiyorsunuz. Neden bu iddaanin dayanaksiz oldugunu bizlerle paylasmiyorsunuz, muhakkak elinizde bakanin söylemlerini cürütecek bir belge vardir. Yoksa laf olsun diyemi itiraz ediyoruz???? Çok ilginç bir durum var dostum ortada,medyaya göre paslaşılıyor adalet anlayışı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 işte ayrışmış olmanın kanıtı cümleler... "Ne yaparsınız,dün güpegündüz başına silah sıkılanlar için susan adalet bugünde sizin için sussuyor." siz dediğiniz kim? siz kimsiniz? birde sizin demokrasinizi görelim, tanıyalım, dinleyelim, hangi demokrasiden bahsediyoruz? şu Kürtlere özerklik tanıyan, Kürt dilini, Türk dilinin önüne geçiren, Türkiye Cumhuriyetini parçalamayı hedefleyen demokrasi mi? hakikaten vay be ne demokrasi? Kırmızı cümlelerde bana bakışınız çok açık.Demokrasi derken bile bana etnik kimliğimle yanıt veriyorsunuz. Demokrasi anlayışı mı merak ettiniz Demokrasi anlayışımda emin olun ki kimlik kavgası yok.İnsan kavgası var.Hak var,hukuk var.Herzaman,herkes için adalet anlayışı var. Siz kim oluyorsunuz,ben kim...siz asli ben öteki. Demokrasi anlayışı da bundan geçer. Ben,demokrasiye de adalet anlayışına da güvenmiyorum ülkemin. Bu ülke de beni, ben olduğum için dinleyeceklerin ses çıkaratacak çoğunluğuna da inanmıyorum. Bizler,ötekileştirdiklerimizi ve onların taleplerini hala korku ile yüceltiyoruz. Biri dil der,hade ordan bölücü,,,Biri vicdan der,hadi ordan irticacı,,,nedir bu ya? Nedir bu ülke de normal vatandaş olmanın ölçtü,hak talep etmenin kıstası. Evet,ben bir Kürt'üm,Kürtçe benim anadilim.Benim için onun varlığı çok önemli. Bu,birilerini rahatsız edecek diye,kendime yabancılışmayacağım. Herkes,bunu kabul etmek zorunda. Demokrasi de dilime,bana sahip çıkacak. Ama,sizin demokrasiniz değil,gerçek demokrasi. Sizin demokrasiniz de Ergenekon,Susurluğu yukarıda ki ietiniz de gördüm. Sardunyam Dün sokak ortasında insanlar öldürülürken neredeydi adalet anlayışımız? Faili meçhuller almış başını gidiyor. Hizbullah,almış eline silahı işine gelmeyene sıkıyor. Koruyucu,devletin yetkisi ile terör estiriyor. PKK da zulmunü bunlarla taçlandırıyor...tüm bunlar dün vardı,bugünde var.Nerde demokrasi,hangi adalet? Susurluk,Çatlı,Yeşil,Perinçek...ne oldukları ortada! Jitem,Ersever,Kırcal,Aygan...ne oldukları ortada! Kusura bakmayın,dün herkes buna susmuştu.Dün,buna susanlar,darbe hesabı yapanlar için adalet diyor. Ben hesap sorun diyorum,bu ülkeyi karanlığa gömen herkesten. Bu arada,DTP ile rahatsız olan demokrasimize neden çetelerin partisini ekleyemediğinizi anlamış değilim. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Jitem,Ersever,Ergenekon vs.vs.vs. hepsi kokusmus yalan ve düzenlerin yumagi.Iftira ve komplo,arkasinda kirli isler ceviren ülkenin birlik ve bütünlügüne kastetmis odaklar.Ergenekon Türklüge karsi bir darbe girisimidir.Ama iste kendi kazdiklari kuyuya düsmek üzereler.Kimdi bu Ergenekon'a karsi isbirligi yapmis olanlar;TARAF-YENI SAFAK-VAKIT-SABAH-STAR-EVRENSEL-PKK-FETULAH TARIKATI-ZAMAN-TÜRKIYE-RADIKAL-AHMET MEHMET ALTAN-CENGIZ CANDAR VE VE VE..... saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Ergenekon: Türkiye Türklerindir, diyenleri Silivri'de toplama eyleminin şifresi... "Türkiye Türklerindir" deyimi resmen irkciliktir!!!! Nasilki Almanya'da Nazilerin "Deutschland den Deutschen" yani Türkcesi Almanya Almanlarindir deyimi irkciliksa ve hepimiz bu irkciliga karsi geliyorsak "Türkiye Türklerindir" sloganina da ayni siddetle karsi gelmemiz gerekir. Bir taraftan "Türkiye Türklerindir" diyeceksin diger taraftan da "Ne mutlu Türküm diyene" sözünü irk baglaminda degilde vatandaslik baglaminda söylenen bir deyim olarak ifade edeceksin. Ne kadar celiskili. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Ergenekon: Türkiye Türklerindir, diyenleri Silivri'de toplama eyleminin şifresi... susurluk : derin devlet olduğunu sananların o kadarda derin olmadıklarının köpüklü ayranı... gladyo : masal perisi Sayin Sardunyam,Türkiye'nin Türkler'in olmamasi icin 1919 da isgal edilmisti,ve bu nedenle Kurtulus savasi vermistik.Bugünde ayni sey yapiliyor farkindaysaniz,yani Sevr'ciler hala is basinda. saygilarla Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 "Türkiye Türklerindir" deyimi resmen irkciliktir!!!! Nasilki Almanya'da Nazilerin "Deutschland den Deutschen" yani Türkcesi Almanya Almanlarindir deyimi irkciliksa ve hepimiz bu irkciliga karsi geliyorsak "Türkiye Türklerindir" sloganina da ayni siddetle karsi gelmemiz gerekir.Bir taraftan "Türkiye Türklerindir" diyeceksin diger taraftan da "Ne mutlu Türküm diyene" sözünü irk baglaminda degilde vatandaslik baglaminda söylenen bir deyim olarak ifade edeceksin. Ne kadar celiskili. Burada Türk kavramı bir antropolojik kavram değil. Türk kavramıyla bir ırk kastedilmiyor. Dolayısıyla Alman Nazizm felsefesiyle aynı kefeye koyup değerlendirmek bilincsizlik olur. Bizde yasal olarak Türkiye topraklarında yaşayan herkese Türk deniyor; burada da Türklük birleştirici bir unsur olarak değerlendirilmiş. Dolayısıyla "ne mutlu Türk'üm diyene" ve "Türkiye Türklerindir" ifadeleri bu topraklarda yaşayan herkesin bu toprağın sahibi olduğunu ifade eder; gayet net bir şekilde anlaşılacağı üzere bu ülkenin heryerinde yaşayan insanlarımızı hiçbir ayrıma tabi tutmadan eşit olarak algılamayı sağlayan eşitliğin garantisi olan bir ifadedir ve gereklidir. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Burada Türk kavramı bir antropolojik kavram değil. Türk kavramıyla bir ırk kastedilmiyor. Dolayısıyla Alman Nazizm felsefesiyle aynı kefeye koyup değerlendirmek bilincsizlik olur. Bizde yasal olarak Türkiye topraklarında yaşayan herkese Türk deniyor; burada da Türklük birleştirici bir unsur olarak değerlendirilmiş. Dolayısıyla "ne mutlu Türk'üm diyene" ve "Türkiye Türklerindir" ifadeleri bu topraklarda yaşayan herkesin bu toprağın sahibi olduğunu ifade eder; gayet net bir şekilde anlaşılacağı üzere bu ülkenin heryerinde yaşayan insanlarımızı hiçbir ayrıma tabi tutmadan eşit olarak algılamayı sağlayan eşitliğin garantisi olan bir ifadedir ve gereklidir. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Türkce nasil olsa sakiza benziyor, sündür sündür istedigin gibi bir sekile sok. Isimize nasil geliyorsa o manayi cikartalim. Kendisini dev aynesindagören ve kendi yazip kendi inanan az toplumlar icerisinde oldugumuzdan cok üzgünüm. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Sayin Fuzuli,ben benim düsündüklerimin dogrulugundan bahsetmiyorum,belgelerin isiginda yaziyorum.Belgeler Ergenekon belgeleri gibi düzmece belgeler degil.sahici belgelerdir.Her neyse,lk defami mal götürüyorlar diye de bir sorunuz var,haklisiniz ilk defa degil,ama eger gercekten objektif olmak istiyorsaniz söyle bir 6 yilin bilancosunu cikarin ve bakin ki bu 6 yilda Türkiye'de neler yok edilmis,isterseniz Telekomdan baslayabilirsiniz.Bu memleket 60 yildir son 6 yilda satildigi kadar satilmadi,hala neyi savunmaya calismaktasiniz,bunlari ben uydurmuyorum,bunlar 6 yildir olanlar."BABALAR GIBI SATARIZ"diyenler iktidarda degilmidir.KImdir bu babalar gibi satan adam,hic arastirdinizmi yoksa Erdoganin bakanidir gerek yok mu dediniz?Size haddim olmayarak bir tavsiyede bulunuyorum;Abdullah Gül'ün,Tayyip Erdogan'in,Fehmi Koru'nun,M.SEVKET Eygi'nin,Fetulah Gülen'in,Ismail Kahraman'in,Cemil Cicek'in ve daha isimlerini yazma geregi duymadigim birkac kisinin gecmisini gayri resmi biografilerini iyice bir arastirin eger cesaretiniz varsa. saygilarla saygilarla Sayın Politika ekonomi de siyaset gibi dogruları siyasi ergümanlara göre değişen bir alan yanılıyor muyum?Özelleştirmeyle ilgili vereceğim sitede bir yazı var.Bu da bir görüş buyrun okuyun.-http://www.hurfikirler.com/hurfikir.php?name=Yazilar&file=article&sid=1343- Sayın Politika aynı vakalara bakıyoruz, aynı durumları yaşıyoruz ama gördüklerimiz çok farklı, lakin ortak olan yanımız vatanımızın bölünmezliğine olan inancımız, milletimizin huzur içinde olması, devletimizin güçlü olması, ülkemize maddi, manevi huzurun hakim olması. Bu noktlalarda birleşemeyenler zaten bu ülkede kendini yabancı hissedenlerdir.Bu temel hedeflere ulaşmada bunların tam tersini bilinçli olarak düşünenler bu milletin, bu vatanın düşmanlarıdır. Hedeflere ulaşmada her siyasi görüşün farklı yol takipleri vardır değil mi?Bu ülkede tamamen bu hedefleri dışlayan bambaşka amaçlar peşinde olan siyasi yapılanmanın adını vermeye gerek yok.Onun dışındakiler bu hedeflere ulaşmada farklı yollar, farklı düşünsel temeller benimsemiş olsalarda üst noktada amaç bu ülkenin faydasıdır. Siz AKP'yi ülkeyi satmak gibi çok agır bir içi kesinlikle doldurulması gereken bir ithamla suçluyorsunuz?Ülkeyi satmak sizce bu kadar kolay mıdır?Nedir ülkeyi satmak Sn. Politika?Bana ülkeyi satmanın herkesçe kabul edilen bilimsel, ortak hissi tanımını yapabilir misiniz? Özelleştirmeden bahsediyorsanız ben de size basit bir bakış açısıyla şunu söyleyebilirim:Kullandığımız ürünlerin kaçının üzerinde Türkçe kelime var, hangi yabancı ürünleri gönül rahatlığıyla kullanıp bu ülkenin parasının dışarıya gitmesine vesile oluyoruz, dilimizi satıyoruz, değişiyoruz kaçımız farkındayız?İhanetse alın size ihanet? Yıllardır bu ülkeyi mahfeden kendi insanımız dediğimiz insanların yaptığını bu ülkeye yabancı bile yapmaz vallaha!Hangi ihanetten bahsediyorsunuz? Ayrıca kişilerin şecerelerinden hareketle vatan severlik, vatan düşmanlığı mantığı oluşturursanız işin içinden siz de çıkamazsınız bunun da kimseye bir faydası olmaz?Bu ülkede bu ülkenin, milletin faydası için taş üstüne bir taş koyan kim olursa olsun en büyük vatansever odur.Devletten aldığı maaşın karşılığını vermeyen, bu topraklarda para kazanıp da devleti, bu toprağı kendi menfaati için kullanan, görevini yerine getirmeyen de (Bir şçiden tutun da en tepeye kadar...) hangi ırktan, dinden olursa olsun vatan hainidir. Hainlik bu bağlamda çok kolay Sn. Politika.Her vatandaş, her siyasi önder bu ülkede kendi işini ayrım yapmadan insan odaklı, vatan odaklı yapsaydı bu kadar hain türemezdi. Biz akıllarımızı birilerinin eline teslim etmişiz, karşılığı verilmeden satın alınmış yeni yeni haberimiz oluyor. Muhabbetle... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Sayin Fuzuli,ben benim düsündüklerimin dogrulugundan bahsetmiyorum,belgelerin isiginda yaziyorum.Belgeler Ergenekon belgeleri gibi düzmece belgeler degil.sahici belgelerdir. Dogru genelde belgelerle konusuyorsunuz ve gene belgelerle Türkiye'de derindevletin olmadigini bizlere gösterdiniz. Yardiminiz icin cok tesekkürler. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Jitem,Ersever,Ergenekon vs.vs.vs. hepsi kokusmus yalan ve düzenlerin yumagi.Iftira ve komplo,arkasinda kirli isler ceviren ülkenin birlik ve bütünlügüne kastetmis odaklar.Ergenekon Türklüge karsi bir darbe girisimidir.Ama iste kendi kazdiklari kuyuya düsmek üzereler.Kimdi bu Ergenekon'a karsi isbirligi yapmis olanlar;TARAF-YENI SAFAK-VAKIT-SABAH-STAR-EVRENSEL-PKK-FETULAH TARIKATI-ZAMAN-TÜRKIYE-RADIKAL-AHMET MEHMET ALTAN-CENGIZ CANDAR VE VE VE..... saygilarla Listeniz baya uzun,dediğiniz tüm kokuşluklar örtüle örtüle kokusundan dayanılmaz hale geldi Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Jitem,Ersever,Ergenekon vs.vs.vs. hepsi kokusmus yalan ve düzenlerin yumagi. Belgeli herhalde bu iddaalariniz eminimki. Ama belgeyi eklemeyi unutmussunuz. Lütfen belgenizi de gösterinde bizde dogrulari görelim. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 ILANDIR: Belge arayanlara duyurulur. Belge arayanlar,Hursit Tolon Pasa'nin 7 ay neden tutuklu kaldigini ve neden serbest birakildigini incelesinler,iste en büyük belge odur.Diger belgeler yakinda takip edecektir. DUYURULUR saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Belgeli herhalde bu iddaalariniz eminimki. Ama belgeyi eklemeyi unutmussunuz. Lütfen belgenizi de gösterinde bizde dogrulari görelim. Siz genelde belgeli yorum yaparsiniz ya!!!! Yüce devletimiz bile JİTEM var dedi ne demeli Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Fetullahin kanali SAMANYOLU TVdan Ergenekon haberlerinde ki yönlendirme cabasi: isci Partili yazar ve gazeteci A.Akfirat Ergenekon zanlisi olarak,dün capraz sorguya alindi.Savci,"Terörist basi Öcalan'la "baslayan bir soru soruyor,Akfirat,Öcalan diye cevap veriyor.Samanyolu televizyonu halki yönlendirme cabasi icinde haberi söyle veriyor;TERÖRIST BASI DIYEMEDI.bu sözü birkac defa tekrarlamasi ise dinleyenlere iyice hazmettirebilmek icindi. Simdi bu forumdan örnek verelim,kac tanemiz Öcalan'dan bahsederken TERÖRISTBASI diye yazariz?Birimiz veya hicbirimiz, veya gerekirse.Cünkü Öcalan dendiginde kimden bahsedildigi anlasilir zaten.Teröristbasi söylemi gerektiginde söylenir.Yani Savcinin terörist basi diye sormasina Akfirat'in sadece Öcalan diye yanit vermesi SAMANYOLU ve o kanali dinleyenler icin onu suclu yapmaktadir.Iste ERGENEKON'DA oynanan oyun ve bu oyunu kimlerin oynadigi yani kamuoyunu kimleri yanillttigi gün gibi ortadadir.Isin asil komik yani ise Davos Kahramani,Öcalan'dan "SAYIN"diye bahsetmis sehitlerede "KELLE"adini takmisti.Bence en büyük ERGENEKON SUCLUSU Öcalan'i sayin yapanlardir.Ama yemiyor tabi ki,iste haysiyetli habercilik böyle iki yüzlü olmakla degil dogrulari söylemekle olur.Sayin diyeni bas taci yapacaksin,normal bir sekilde konusani ise suclu diye insanlara yutturacaksin,ve sen dürüst habercilikten dem vuracaksin,yok öyle yagma! saygilarla ' Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 ILANDIR: Belge arayanlara duyurulur. Belge arayanlar,Hursit Tolon Pasa'nin 7 ay neden tutuklu kaldigini ve neden serbest birakildigini incelesinler,iste en büyük belge odur.Diger belgeler yakinda takip edecektir. DUYURULUR saygilarla Bumu belge???? Bende sabirsizlikla bekliyordum, simdi bombagibi bir belge gelecek diye. Malesef bosuna beklemisim. Neyse, genede caniniz saolsun. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Türkce nasil olsa sakiza benziyor, sündür sündür istedigin gibi bir sekile sok. Isimize nasil geliyorsa o manayi cikartalim. Kendisini dev aynesindagören ve kendi yazip kendi inanan az toplumlar icerisinde oldugumuzdan cok üzgünüm. Türkçe kadar güzel bir dil var mı ? Okunduğu gibi yazılan, yazıldığı gibi okunan. İşimize gelen bir mana yok sayın düyahepimizin, Türkiye topraklarında yaşayan herkes Türkçe konuşmak zorunda, aynı şekilde farklı bir ülkeye gittiğinizde o ülkenin dilini konuşmak zorundasınız ki anlaşabilmek ve derdinizi anlatabilmek için başka çareniz yok bence. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Türkçe kadar güzel bir dil var mı ? Okunduğu gibi yazılan, yazıldığı gibi okunan. İşimize gelen bir mana yok sayın düyahepimizin, Türkiye topraklarında yaşayan herkes Türkçe konuşmak zorunda, aynı şekilde farklı bir ülkeye gittiğinizde o ülkenin dilini konuşmak zorundasınız ki anlaşabilmek ve derdinizi anlatabilmek için başka çareniz yok bence. Bizim yorumumuzdan bunumu anladiniz??? Yorumumun hangi yaziya karsilik oldugunuda okudunuzmu acaba? Buradan da anlasiliyorki bizler Türkceyi ya dogru düsrüst konusamiyor ve anlamiyoruz yada Türkce gercektende herkesin anladigi tarafa yönlendirilen bir konusma dili. Tabiiki Türkiye'de resmi dil Türkce, bunun aksini iddaa edende yok. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Ergenekon Davası bir hukuk skandalıdır, hukuk dışı uygulmalarla, Türkiye'nin en saygın insanlarına kara çalınmıştır... Bu düpedüz iktidar partisinin, rejim ile mücadelesidir. Karşıt görüşlerin tamamını bir potada eriteceğini düşünmektedir... Akp, kendisini tek güvenilir kurum olarak lanse etmektedir. Bu davadan bir şey çıkmayacağını kendileride gayet iyi bilmekteler. Ancak her iki sonuçtada Akp bu durumdan istifade edecektir. Şöyle ki; 1-) Ergenekon Davası tutukluların lehine sonuçlandığında Akp derin devlete yenildiğini ilan edecektir. 2-) Ergenekon Davası tutukluların aleyhine sonuçlanırsa Akp durumu rejim değişikliğini resmileştirek kendi adına garantileyecektir... Durum bundan ibarettir. Bu bir Amerikan oyunu ve Akp piyonu... Sayın Mavi Olmayan Gökyüzü, size etnik kimliğiniz ile seslenmedim, gerçekten çok düz bakıyorsunuz, ve siz etnik kimliğinizi izlere deklare etmekte o kadar kararlısınız ki, kendinizi bu vatanın bir ferdi olarakdeğil bir Kürt olarak algılıyorsunuz.. Ve Sayın dünyahepimizin, "Türkiye Türklerindir" sözü Mustafa Kemal Atatürk'e aittir, onun bu sözü söylemesindeki kasıt bellidir, fakat sizler bunu farklı algılamakta ısrar ediyorsunuz, iştbende bu noktada maksat arıyorum... Bakınız, Cumhuriyetin Kuruluşundan önce Osmanlı İmparatorluğu vardı ve Osmanlı İmparatorluğu içerisinde yaşayan her fert kendisini Osmanlı olarak tanımlıyordu... Peki hepsi Osmanlımıydı? Ermeni, Süryani, Kürt, Laz, Rum, Gürcü, Arab, ..v.s. bu insanlar kendilerini nasıl tanımlıyorlardı? İşte Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşı olanlara da Türk denir, kendisine Türk demekten icazet duyanlara söyleyecek sözümüz yok, o zaman mümkünse kendilerini ait hissettikleri memlete gidebilirler... Ve nerenin istiyolarsa oranın vatandaşı olbilirler, ama unutmamalıdırlar ki, vatandaşı oldukları her ülkenin temel değerlerine saygı göstermek zorunda kalacaklar... Türkiye'de ayrıcalık görmek istemek demokratik bir hak değil... Bu sözlerim Mavi Olmayan Gökyüzü arkadaşımız içinde geçerlidir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.