Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Sevgili arkadaşım Jön,ne hikmetse bugün sabahladım.Tam forumdan çıkmak üzereyken bugün doğanlar arasında Jön'ümüzün adını gördüm.24 yaşındasın artık;senin adın vardı ama sana özel olsun bu dedim. Sevgili arkadaşım pastan benden...iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin ve iyi tanıdım seni!Çok güzel olan bu yüreğe...nice mutlu senelere... Aslında akşam o kadar çok pasta,tatlı yedim ki diş ağrısından yatamıyorum buna rağmen sana pasta aldım,benim için bir dilim sakla...bu arada rahatça yiyebilirsin;tamamen ithal... Sevgiler...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Aman da aman 1 yaş daha büyümüş kardeşim..Ahmet çok tatlı,çok sevecen çokda kibar bır ınsandır .. Nice yıllara Ahmet herşey gönlünce olsun,seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Kardeşim Doğum günün kutlu olsun.Nice sağlıklı ve huzur dolu yıllara...Şimdi sana chivas regal hediye ederdim ama ramazandayız....
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Jön doğum günün kutlu olsun ablacım.Hayat boyu herşey gönlünce olsun.Sağlıklı, mutlu, güzel yaşa Ben de hediyemi Erbay gibi ramazandan sonra ya sakladım
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Sercan bak bana actirmadin sayfa var diye simdi Mavi acmis Burdan da kutlayim kutlamadim yer kalmadi zaten ! Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! pastan ve hediyen bir altaki kutlamada oldugu icin burdan da Kahveni yollayim pastanin yanina iyi gider ickileride artik seneye yollariz
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Yazar Sercan bak bana actirmadin sayfa var diye simdi Mavi acmis Burdan da kutlayim kutlamadim yer kalmadi zaten ! Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! pastan ve hediyen bir altaki kutlamada oldugu icin burdan da Kahveni yollayim pastanin yanina iyi gider ickileride artik seneye yollariz Angelim ben Jön'e ait sayfayı görmemiştim;ilk pastası senden ve Sercandanmış...olsun bizler ortağız nasıl olsak...sevgiler!
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Angelim ben Jön'e ait sayfayı görmemiştim;ilk pastası senden ve Sercandanmış...olsun bizler ortağız nasıl olsak...sevgiler! Yok canim senin acmana birsey demedim zaten dedigin gibi bizler ortagiz Sercan'a laf attiyorum caktirma sen
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl mutlu yıllar jön, Allah sana bundan sonra ki hayatında dilediğin herşeyi versin iyi ki doğdun
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl heyy =) forumun kahve koliğiii doğum günün kutlu olsunn... iyi ki doğdunn Allah sağlıklı , hayırlı ve mutlu ömürler versin (= şimdi bi kahve ısmarlardım ama çıkmak zorundayım şimdi sonra ısmarlıcam ama sözüm olsun... doğum günün kutlu olsun
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl mavi sedelina erbay radya ablam deniz kizi aysu egzo sen estikce ben titrerim hepinize cok ama cok tsk ederim.cok mutlu ettiniz beni seviyorum sizleri
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Sevgili arkadaşım Jön,ne hikmetse bugün sabahladım.Tam forumdan çıkmak üzereyken bugün doğanlar arasında Jön'ümüzün adını gördüm.24 yaşındasın artık;senin adın vardı ama sana özel olsun bu dedim. Sevgili arkadaşım pastan benden...iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin ve iyi tanıdım seni!Çok güzel olan bu yüreğe...nice mutlu senelere... Aslında akşam o kadar çok pasta,tatlı yedim ki diş ağrısından yatamıyorum buna rağmen sana pasta aldım,benim için bir dilim sakla...bu arada rahatça yiyebilirsin;tamamen ithal... Sevgiler... mavi cok tsk ederim.pastada cok guzel gozukuyo.yilmaz guneyin siiri guzel bi hediye oldu benim icin dogru yaslaniyor bedenim belki ama beynim genc benim
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Aman da aman 1 yaş daha büyümüş kardeşim..Ahmet çok tatlı,çok sevecen çokda kibar bır ınsandır ..Nice yıllara Ahmet herşey gönlünce olsun,seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum... valla ole oldu 1 yas daha buyuduk cok tsk ederim sedos hanim bu guzel sozlerin icin:) istanbula gelince goruselim ama
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Ahmet'cim doğum günün kutlu olsun canım kardeşim nice mutlu seneler nice yirmidörtler kırkdörtler olsun her zaman mutlu olmanı diliyorum sevgiler
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Ahmet'cim doğum günün kutlu olsun canım kardeşim nice mutlu seneler nice yirmidörtler kırkdörtler olsun her zaman mutlu olmanı diliyorum sevgiler
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Kardeşim Doğum günün kutlu olsun.Nice sağlıklı ve huzur dolu yıllara...Şimdi sana chivas regal hediye ederdim ama ramazandayız.... Jön doğum günün kutlu olsun ablacım.Hayat boyu herşey gönlünce olsun.Sağlıklı, mutlu, güzel yaşa Ben de hediyemi Erbay gibi ramazandan sonra ya sakladım her ikinizide kiniyorum iste hediyemi simdi vermediniz diye saka bi yana tsk ederim ikinizede
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl mutlu yıllar jön dogum günün kutlu olsun. tsk ederim deniz kizi ayrica pasta cok guzel duruyo Sercan bak bana actirmadin sayfa var diye simdi Mavi acmis Burdan da kutlayim kutlamadim yer kalmadi zaten ! Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! pastan ve hediyen bir altaki kutlamada oldugu icin burdan da Kahveni yollayim pastanin yanina iyi gider ickileride artik seneye yollariz guzel dileklerin icin tsk ederim angel. sen beni dogum gunumde oldurmek mi sitiyosun angel resmen suikast hazirlamissin bana kendi ellerinden kahve yaparak mutlu yıllar jön, Allah sana bundan sonra ki hayatında dilediğin herşeyi versin iyi ki doğdun iyki varsin egzo tskler
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl heyy =) forumun kahve koliğiii doğum günün kutlu olsunn... iyi ki doğdunn Allah sağlıklı , hayırlı ve mutlu ömürler versin (= şimdi bi kahve ısmarlardım ama çıkmak zorundayım şimdi sonra ısmarlıcam ama sözüm olsun...doğum günün kutlu olsun hiiiiiiiii kimleri goruyorum nerelere kayboldun sen ozlettin kendini cok tsk ederim fazla kaybolma ama Ahmet'cim doğum günün kutlu olsun canım kardeşim nice mutlu seneler nice yirmidörtler kırkdörtler olsun her zaman mutlu olmanı diliyorum sevgiler ablacim cok tsk ederim.safak abime cok selam soleyin. ben bu kafayla 30 u zor bulurum abla cigerler iflas eder yakinda
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Canım kardeşim, doğum gunun kutlu olsuuunn Mutluluk dolu musmutlu yıllar diliyorum sana.. Hep ama hep mutlu ol Pastanı kahveli yaptım Afiyet olsunnnnn kardeşime
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl gloria ablacim cok tsk ederim cok mutlu ettin beni =)) bu pastanin yanina espresso con penna iyi gidermis ama tsk ler bahar bende sizleri cok seviyorum
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 16 yıl Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara ahmetcim ... bende hediyeni bayramdan sonraya saklıyorum
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 16 yıl cok tsk ederim mine ama geriye donup baktigimda cok guzel bir yil diyemiyecegim askerdeydim cunku hepiniz ramazandan sonraya sakladiniz hediyeleri alkol komasindan gidecem valla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.