Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Bir ölüm ilanının düşündürdükleri!.. İlanı Yeni Asır'da gördüm.. "Beyhan Hür (1956-2006) Sevgili Karıcığım, İlk tanıştığım günden, SENİ kaybedinceye kadar; İşe giderken aceleden, işten eve geldiğimde yorgunluktan SENİNLE yeterince ilgilenmediğime, Sözleştiğimiz saatlere uymayarak SENİ beklettiğim zamana, SEN konuşurken konuyu sonuna kadar dinlemeden sözünü kestiğime, Doğum ve evlenme yıldönümü kutlamalarının çoğunu 'daha sonra' diyerek, SENİN hazırlıklarını dikkate almadan ertelediğime, SANA zaman zaman ters ters baktığıma, Kaşlarımı çatarak hiddetlenip SENİ ürperttiğime, Özel ilgi beklediğin an ve zamanları fark etmediğime, umursamadığıma, Hamilelik ve rahatsız olduğun dönemlerde yeterli ilgi ve şefkati SENDEN esirgediğime, Bayramlarda ve özel günlerde SENİN arkadaş ve akrabalarına benden yapmamı beklediğin kadarını yapmadığıma, Benim iyiliğim, mutluluğum, sağlığım için dikkatin, itinan ve fedakârlıklarına yeterince teşekkür etmediğime, Aslında SANA içimdeki SEVGİMİ yeterince haykırırcasına hissettirmediğime, Seni doya doya sevmeyi ertelediğime PİŞMANIM. Allah'tan rahmet diliyorum, nur içinde ol!. Kocan M. Cihangir Hür (Benim pişmanlıklarımı bu yazıyı okuyanların duymaması için, eşlerin birbirine yeterince ilgi göstermelerini ve benim eşime rahmet dileyip Fatiha okumalarını dilerim.) İlanı okurken babamı hatırladım.. Annemin öldüğü geceki babamı.. Öylesi derin bir ızdırap içindeydi ki, annemi unutup onun peşine düşmüş, eve doktorlar yığmıştık, babamın en yakın dostlarının yanında.. Ama teselli kabul etmiyordu. Kalbi vardı, her an onu da kaybedebilirdik. Doktorlar aralarında fısıldaşıp uyumasına karar verdiler. Bir iğne yaptılar.. Babam hissetti. Baş parmağının tırnağını ortasından kırdı ki, o müthiş sancı uyumasını engellesin.. Üstelik annemin son günlerini yaşadığını aylardan beri biliyordu, hazırlıklıydı.. "Bu nasıl bir sevgidir" diye düşündüm önce.. Sonra inanır mısınız, içimde bir öfke de kıpırdadı.. Yanına gidip "Baba, annemi bu kadar seviyordun da, yaşarken kendisine niye göstermedin" demek geldi içimden.. "Erkek adam duygularını saklar!.." Anadolu erkeğinin geleneğidir bu.. Babam, hele de Çerkes delikanlısı Fuat öyle büyümüştü.. Biz de öyle büyüdük.. Ölesiye sev.. Ama ölesiye renk verme.. Bırak anlayan anlasın!.. Oysa sevgiyi söylemek, sevgiyi göstermek, sevdiğini sevgi denizinde boğmak, sevginin kendisi kadar güzel, sevginin kendisi kadar kutsal!.. "Seni seviyorum" demenin, diyeni, denilenden daha çok mutlu ettiğini öğrendiğimde yaşım kırkı geçmişti, ne yazık ki!.. Hepimiz öğrenmeliyiz.. Ölüm ilanlarını beklemeden!.. Kaynak: H.U. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 paylaşımın için teşk. vakit bu vakittir,an bu andır sevgi için Alıntı
Φ mimoza Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Ne acı bir durum, sadece erkekler için değil aslında her iki cins içinde geçerli,gidenin arkasından keşkeleri yaşamamak için evet hemen başlamak gerek, insan hayatında tek bir şeye pişman olmaz sevdiğini söylemektir o da, keşke herkes belli edebilse, babamda belli edemez, söyleyemez, gözünden ya da bir hareketinden anlarız o an ne yaşadığını ya da ne hissettiğini ama hiç söze dökmez bunu, iyisi mi ona da söyleteyim bir an önce, sonra keşkeyi yaşasamın güzel hatta çok güzel bir paylaşımdı teşekkürler... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Bu iletinin küçük bir de anısı var bende. Geçen Pazar akşamı sevdiceğimle yorgun bir günün sonrasında evde tv izliyorduk. Yorgunluktan ve uyku rehavetinden olsa gerek, anlattıklarına sadece küçük gülümsemeler veya belli belirsiz mimiklerle cevap verdim. Hiç cümle kurmadım. Alınabileceğini düşünemedim. Susuştuk. Bir ara bana bilgisayarda birşey göstereceğini söyledi, ben ekrana bakarken O odadan çıkmıştı. Döndüğünde özür makamında kelime haznemde hiçbirşey bulamamıştım. Sıkı sıkı sarıldık, benim için hayata dair yeni bir ders olmuştu. Ne kadar da hoyratız farketmeden... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Bir ara bana bilgisayarda birşey göstereceğini söyledi, ben ekrana bakarken O odadan çıkmıştı. Ekranda gördüğüm o yazı, bu ölüm ilanıydı Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Bir ölüm ilanının düşündürdükleri!.. İlanı Yeni Asır'da gördüm.. "Beyhan Hür (1956-2006) Sevgili Karıcığım, İlk tanıştığım günden, SENİ kaybedinceye kadar; İşe giderken aceleden, işten eve geldiğimde yorgunluktan SENİNLE yeterince ilgilenmediğime, Sözleştiğimiz saatlere uymayarak SENİ beklettiğim zamana, SEN konuşurken konuyu sonuna kadar dinlemeden sözünü kestiğime, Doğum ve evlenme yıldönümü kutlamalarının çoğunu 'daha sonra' diyerek, SENİN hazırlıklarını dikkate almadan ertelediğime, SANA zaman zaman ters ters baktığıma, Kaşlarımı çatarak hiddetlenip SENİ ürperttiğime, Özel ilgi beklediğin an ve zamanları fark etmediğime, umursamadığıma, Hamilelik ve rahatsız olduğun dönemlerde yeterli ilgi ve şefkati SENDEN esirgediğime, Bayramlarda ve özel günlerde SENİN arkadaş ve akrabalarına benden yapmamı beklediğin kadarını yapmadığıma, Benim iyiliğim, mutluluğum, sağlığım için dikkatin, itinan ve fedakârlıklarına yeterince teşekkür etmediğime, Aslında SANA içimdeki SEVGİMİ yeterince haykırırcasına hissettirmediğime, Seni doya doya sevmeyi ertelediğime PİŞMANIM. Allah'tan rahmet diliyorum, nur içinde ol!. Kocan M. Cihangir Hür (Benim pişmanlıklarımı bu yazıyı okuyanların duymaması için, eşlerin birbirine yeterince ilgi göstermelerini ve benim eşime rahmet dileyip Fatiha okumalarını dilerim.) bizim buralarda buna "Arap öldükten sonra pilavı göğsüne dök" derler Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 bizim buralarda buna "Arap öldükten sonra pilavı göğsüne dök" derler Çok sert girdin suheda. Kırdın geçirdin. Ben daha aşıktım ve pişman olandım bu başlığı açarken. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Erkek adam duygularını saklar... Sonra sakladığı yeri unutur... Sonunda tedavülden kalkar. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 işte bu yuzden şairlerin çoğu erkektir Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Erkek adam duygularını saklar...Sonra sakladığı yeri unutur... Sonunda tedavülden kalkar. işte bu yuzden şairlerin çoğu erkektir Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 işte bu yuzden şairlerin çoğu erkektir ama erkeklerin çoğu şair değildir Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 şair olamadım ama şiar edindiğim doğrular var. ben değilim şair yazdıklarım bana dair... yafuu zorla şair yapacak bu GORA beni annaaaaa sizinde adınız GORA olacak bundan sonra Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 şair olamadım ama şiar edindiğim doğrular var. ben değilim şair yazdıklarım bana dair... yafuu zorla şair yapacak bu GORA beni annaaaaa sizinde adınız GORA olacak bundan sonra GORA MII BEN Mİİİ Tamam sen dersinde ben kabul etmem mi GOCANNNN Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 hayır be GORA :godzillanın go'su, gloria'nın go'su ve radyanın ra'sından oluşur bu üçlünün adı GORADIR Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 hayır be GORA :godzillanın go'su, gloria'nın go'su ve radyanın ra'sından oluşur bu üçlünün adı GORADIR bravoo budur hoşgeldiniz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 hayır be GORA :godzillanın go'su, gloria'nın go'su ve radyanın ra'sından oluşur bu üçlünün adı GORADIR Hoşbuldukkkkk evet hoşgeldin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 evet hoşgeldin evetttt hoşbuldumm bi kalpcik de sana bi de kucakkkk Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 erkek adam duygusunu nasıll saklar beee yaaaa ki biliyorum bana kırmızı pek yakışıyor demii Radya Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 erkek adam duygusunu nasıll saklar beee yaaaa ki biliyorum bana kırmızı pek yakışıyor demii Radya hihihi domates gibi mi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 hihihi domates gibi mi çanakkale domatesi gibi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 o halde erkek adam duygularını saklar ama rengini saklayamaz bak senin renginde ortaya çıktı, domates renkli godzi seni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.