Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl gerçekten tebrik ederim.. ilginç olmuş biraz nediyelim fazla söze gerek yok sanırım onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.... ALLAH tamamına erdirsin..........
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl tebrik ederim mineu , evet herzaman internet ortamının çekici olmasına rağmen nekadarda olumsuz olduğunu konuşuruz , eminim herkesin bir kaç tanışma deneyimi olmuştur ve çoğuda olumsuz sonuçlanmıştır , siz gerçekten çok şanslı olanlardansınız , adınıza çok mutlu oldum Allah bizlerede nasip eder inşallah , mutluluğu ve aşkı
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar gerçekten tebrik ederim.. ilginç olmuş biraz nediyelim fazla söze gerek yok sanırım onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.... ALLAH tamamına erdirsin.......... Amin inşallah teşekkürler hasan tebrik ederim mineu , evet herzaman internet ortamının çekici olmasına rağmen nekadarda olumsuz olduğunu konuşuruz , eminim herkesin bir kaç tanışma deneyimi olmuştur ve çoğuda olumsuz sonuçlanmıştır , siz gerçekten çok şanslı olanlardansınız , adınıza çok mutlu oldum Allah bizlerede nasip eder inşallah , mutluluğu ve aşkı daha öncede söyledim bunu, bizler gerçekten şanslıydık ama kesinlikle tavsiye etmiyorum ... çünkü herkes bizim kadar şanslı olamaya bilir inşallah birgün sende gerçek mutluluğu ve aşkı yakalarsın
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Yazar burayı görünce yine söylemek geldi içimden ''19 AĞUSTOS 2006'DA EVLENİYORUZ''
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl bekarlık sultanlıktır. Ama MINEU inşallah mutlu olursunuz.. bekarlık sultanlıksa evlilik krallıktır....
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar bekarlık sultanlıktır. Ama MINEU inşallah mutlu olursunuz.. bekarlığın sultanlığı bir yere kadar ama evliliğin krallığı ömür boyu sürer tşk ederim... bekarlık sultanlıksa evlilik krallıktır.... kesinlikle
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Çünkü bu servis sayesinde evleneceğim adamla tanıştım... Tam 6 ay önce bu servis aracılığı ile tanıştık ve Allah kısmet ederse Ağustosta nişanımız olcak... Teşekkürler Turkısh-Medıa.com.. Düğünümüze sizleride çağırıcaz inşallah... tebrik ederim inşallah mutlu olursun bende bu net yüzünden 25 yıllık aşkımı kaybettim tesellim siz olursunuz
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl hadi ya geçmiş olsun arkadaşım neyse bende tebrikler edeyim mine aplayı
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl allah mesud etsin ömrünüzün sonuna kadar mutlu olun Arkadaşım Sanırım evlenmişsindir. sana ömür boyu bir yastıkta mutlu ve huzur dolu günler dilerim.
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar tebrik ederim inşallah mutlu olursun bende bu net yüzünden 25 yıllık aşkımı kaybettim tesellim siz olursunuz çok üzüldüm tşk ederim bu arada neyse bende tebrikler edeyim mine aplayı tşk ederim electro ömür boyu mutluluklar dilerim tşk ederim siyahx allah mesud etsin ömrünüzün sonuna kadar mutlu olun tşk ederim katre_a Arkadaşım Sanırım evlenmişsindir. sana ömür boyu bir yastıkta mutlu ve huzur dolu günler dilerim. evleneli yaklaşık 1,5 ay oluyo ayaslan tşk ederim darısı bütün bekarlarımızın başına
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl tebrikler mineu ALLAH tamamını erdirsin senin için en hayırlısı neyse o olsun.
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Yazar tebrikler mineu ALLAH tamamını erdirsin senin için en hayırlısı neyse o olsun. tşk ederim bu arada 19 ağustosta Allah tamamına erdirdi adaşız galiba xminex
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl eweet sanıyorumm adaşızz.inşallah ilerde forumdan iiii haberlerini alırızz
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Yazar evlilik, evlenmek olsun diye yapılmaz... oyun değil bu beyefendi!!!
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Yazar tecrübe kazandım diyebilmem için seneler geçmesi lasım... 2 ay içinde tecrübe sahibi oldum diyemem... ama size şu konuda yardımcı olabilirim, bence bunu bir oyun olarak görmemenizi tavsiye ederim...
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Bir Ömür Boyu Mutluluklar dilerim... çok teşekkür ederim darısı bütün sevenlerin başına
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Senin adına çok sevindim. İnşallah mutlu olursunuz. teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Pek sanmiyorum!! Annem benle yaslanmayi takmis birkere kafaya!!! Tursumu kurcak demokrasilerde çareler tükenmez bizde seni evlendiririz ama anneni sizden ayırmayız yinede
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.