Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Neye isterseniz ona hoşçakal deyin .....deyin ki dökülün arkasından ..........dökülün ki rahatlayın...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ilk hoşçakal benden olsun..

Hoşçakal idealim ..benden daha güçlü beyinlerin rüyalarını süsle...hoşçakal..

Gönderi tarihi:

Hoşçakal gece uykularım :(:lol:

Gönderi tarihi:

hoşçakal sigaraaa

Gönderi tarihi:
hoscakal hayellerim.......gercek hayata devam.

hayal etmeden nasil yasanabilir

hayallerinin buyuklugu kadar ozgursun ;)

hoscakal 158

yarin 157 :P

Gönderi tarihi:

Hoşçakal bir ucuna rüzgar gülü takıp meylettiğim bahçeler..

Gönderi tarihi:
hayal etmeden nasil yasanabilir

hayallerinin buyuklugu kadar ozgursun ;)

hoscakal 158

yarin 157 :P

Azalmis baya en son yazistimiz da 180 lerdey di :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hoşçakal İstanbul hoşçakal artık benim için sadece bi tatil şehri olmuşsun.... -_-

Gönderi tarihi:

hoscakal yesil eksi eriklerim sizle bulusamadim bir turlu ABD erik gondermek yazaskmis....... ama bari diger esyalari verseydiniz hepsini atcaniza :angry:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

gizli sevdam hoşçakal

Gönderi tarihi:
Hoşçakal " angel "in yeşil erikleri.. :P:lol:

AH AH icim halen yaniyor :lol:

Gönderi tarihi:

Ben hayatımdaki tüm ***** hoşçakal demek istiyorum. Bıktım be nedir bu. O değilde bi keresinde yine yolda yürüyodum, kızın biri sevgilisiyle elele öpüyo koklaşıyo falan. Sonra yaklaşınca yüzü belli oldu iyice, bende dumur oldum. Ya daha geçen hafta benden ayrılıken -Artık kimseyle uzun süre birlikte olmucam, çok yıprandım diyen kız, bi hafta sonra başkasının tepesinde. Ya bi kırkımız çıksın, bi helvamızı döktür de ye, ondan sonra ne halt edersen et di mi? O değil, o çocuktan da bi ay sonra ayrılıp başkasına yar olmuş. Ya napıyon sen? Camdan cama damdan dama. Bu ne be. Hakkaten çok yıpranmıştır tabi sonra, bu kadar performansa ne dayanır, çelik olsa aşınır.

Gönderi tarihi:

Hoşçakal OLMAYACAK DUAM -_- Hoşçakal...

Hoşçakal bana anlamsız umutlardan başka hiçbirşey vermeyen ve vadetmeyen TANRI, sen de HOŞÇAKAL -_-

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

hoşçakal külahta dondurmam, armut ağacında ki salıncağım hoşçakal herkesin içerisinde şaplatarak çiğnediğim sakızlar,tırmandığım duvarlar,annemin saçımı tarayıp örmeleri,beyaz yakalığım,dizlerimin yaraları,bakkallardaki cam faunuslar içerisinde ki şekerlemeler hoşçakal sokak oyunlarımız,eve girmeyip annemizden istediğimiz reçelli ekmelerimiz,huzur içerisinde ki uykularımız....hoşçakal çocukluğumuz :(

Gönderi tarihi:
hoşçakal külahta dondurmam, armut ağacında ki salıncağım hoşçakal herkesin içerisinde şaplatarak çiğnediğim sakızlar,tırmandığım duvarlar,annemin saçımı tarayıp örmeleri,beyaz yakalığım,dizlerimin yaraları,bakkallardaki cam faunuslar içerisinde ki şekerlemeler hoşçakal sokak oyunlarımız,eve girmeyip annemizden istediğimiz reçelli ekmelerimiz,huzur içerisinde ki uykularımız....hoşçakal çocukluğumuz :(

:(:(

Gönderi tarihi:

HOŞÇAKAL.......................serseriliklerim <_< çılgınlıklarım :blush: gülmelerim :unsure: şiyinliklerim :online2long: muzipliklerim :devil: ...........................(süresi belli olmamak kaydı ile :aptalkafam: ..) :crying:

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Sayılı günler kaldı hoşçakal 2009 diyeceğiz :)

Gönderi tarihi:

yeni yıla az kaldı ..şimdiden hoşçakal kelimesi dilimize yerleşti birce :)

Gönderi tarihi:

şimdilik hoşçakalın ...daha yapacak çok işim var ve zaman hızla ilerliyor... Aries mutfağa koşşşş :)))))

görüşürüz canlar :)

Gönderi tarihi:

şimdilik hoşçakalın ...daha yapacak çok işim var ve zaman hızla ilerliyor... Aries mutfağa koşşşş :)))))

görüşürüz canlar :)

Kolay gelsin :))

Gönderi tarihi:

Hoşçakal sevgi.İncilde denildiği gibi " Kötülüklerin çoğalmasından ötürü birçoklarının sevgisi soğuyacak. (Matta 24: 10, 12" Bende işte öyle hissediyorum.Seviyorum ama sevmiyormuş gibi seviyorum.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.