Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Neye isterseniz ona hoşçakal deyin .....deyin ki dökülün arkasından ..........dökülün ki rahatlayın...
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Yazar ilk hoşçakal benden olsun.. Hoşçakal idealim ..benden daha güçlü beyinlerin rüyalarını süsle...hoşçakal..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 16 yıl hoscakal hayellerim.......gercek hayata devam. hayal etmeden nasil yasanabilir hayallerinin buyuklugu kadar ozgursun hoscakal 158 yarin 157
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl hayal etmeden nasil yasanabilirhayallerinin buyuklugu kadar ozgursun hoscakal 158 yarin 157 Azalmis baya en son yazistimiz da 180 lerdey di
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 16 yıl Yazar Hoşçakal İstanbul hoşçakal artık benim için sadece bi tatil şehri olmuşsun....
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 16 yıl hoscakal yesil eksi eriklerim sizle bulusamadim bir turlu ABD erik gondermek yazaskmis....... ama bari diger esyalari verseydiniz hepsini atcaniza
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl Hoşçakal " angel "in yeşil erikleri.. AH AH icim halen yaniyor
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl Ben hayatımdaki tüm ***** hoşçakal demek istiyorum. Bıktım be nedir bu. O değilde bi keresinde yine yolda yürüyodum, kızın biri sevgilisiyle elele öpüyo koklaşıyo falan. Sonra yaklaşınca yüzü belli oldu iyice, bende dumur oldum. Ya daha geçen hafta benden ayrılıken -Artık kimseyle uzun süre birlikte olmucam, çok yıprandım diyen kız, bi hafta sonra başkasının tepesinde. Ya bi kırkımız çıksın, bi helvamızı döktür de ye, ondan sonra ne halt edersen et di mi? O değil, o çocuktan da bi ay sonra ayrılıp başkasına yar olmuş. Ya napıyon sen? Camdan cama damdan dama. Bu ne be. Hakkaten çok yıpranmıştır tabi sonra, bu kadar performansa ne dayanır, çelik olsa aşınır.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 16 yıl Hoşçakal OLMAYACAK DUAM Hoşçakal... Hoşçakal bana anlamsız umutlardan başka hiçbirşey vermeyen ve vadetmeyen TANRI, sen de HOŞÇAKAL
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 16 yıl hoşçakal külahta dondurmam, armut ağacında ki salıncağım hoşçakal herkesin içerisinde şaplatarak çiğnediğim sakızlar,tırmandığım duvarlar,annemin saçımı tarayıp örmeleri,beyaz yakalığım,dizlerimin yaraları,bakkallardaki cam faunuslar içerisinde ki şekerlemeler hoşçakal sokak oyunlarımız,eve girmeyip annemizden istediğimiz reçelli ekmelerimiz,huzur içerisinde ki uykularımız....hoşçakal çocukluğumuz
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 16 yıl hoşçakal külahta dondurmam, armut ağacında ki salıncağım hoşçakal herkesin içerisinde şaplatarak çiğnediğim sakızlar,tırmandığım duvarlar,annemin saçımı tarayıp örmeleri,beyaz yakalığım,dizlerimin yaraları,bakkallardaki cam faunuslar içerisinde ki şekerlemeler hoşçakal sokak oyunlarımız,eve girmeyip annemizden istediğimiz reçelli ekmelerimiz,huzur içerisinde ki uykularımız....hoşçakal çocukluğumuz
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 16 yıl HOŞÇAKAL.......................serseriliklerim çılgınlıklarım gülmelerim şiyinliklerim muzipliklerim ...........................(süresi belli olmamak kaydı ile ..)
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl yeni yıla az kaldı ..şimdiden hoşçakal kelimesi dilimize yerleşti birce
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl şimdilik hoşçakalın ...daha yapacak çok işim var ve zaman hızla ilerliyor... Aries mutfağa koşşşş )))) görüşürüz canlar
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl şimdilik hoşçakalın ...daha yapacak çok işim var ve zaman hızla ilerliyor... Aries mutfağa koşşşş )))) görüşürüz canlar Kolay gelsin )
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl Hoşçakal sevgi.İncilde denildiği gibi " Kötülüklerin çoğalmasından ötürü birçoklarının sevgisi soğuyacak. (Matta 24: 10, 12" Bende işte öyle hissediyorum.Seviyorum ama sevmiyormuş gibi seviyorum.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.