Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Inaniyorlarda islerine gelmedigi icin inkar ederek pacayi kurtaracaklarini zannediyorlar. Egenekon denilen örgüt yoo cete devletin denetiminde ve kontrolünde olusturulan ve calisan bir cinayet sebekesi. Yillardan beri devleti yöneten kötü niyetli siyasiler, bürokratlar ve hatta ordu mensuplari kendi cikarlari icin cete üsülü calisarak ve hatta PKK gibi Türkiye'nin en büyük belasi ile bire ortaklasa calistiklari acik. Bunlarin hepsi kendilerini "vatansever" gördükleri icin yapmis olduklari cinayetler ve her türlü pislikler ülke yarari icin diye kendi kendilerini aldattiklri gibi birde utanmadan demokrat insanlara ve cete karsitlarina vatanhaini diye saldirirlar. SUSURLUK=ERGENEKON= (CETELER+MAFYA+IRKCILAR+FUNDEMENTALISTLER+KATILLER+PKK+....)= DEVLET TERÖRÜ

****.... Söylemlerinizde o kadar eminsiniz ki, bu yazıyı okuyan sizi gizli tanık zanneder :)

Gönderi tarihi:
****.... Söylemlerinizde o kadar eminsiniz ki, bu yazıyı okuyan sizi gizli tanık zanneder :)

Yillardan beri olan biteni siz halaaa göremiyorsaniz yapacak bir sey yok zaten. Yazmis olduklarim kendi düsüncelerim degil bilinen ve duyulan bilgiler. Sonunda tüm halkimiz gizli bir tanik ama onlarin konusmasi ve dinlenmesi gerek.

Gönderi tarihi:
Yillardan beri olan biteni siz halaaa göremiyorsaniz yapacak bir sey yok zaten. Yazmis olduklarim kendi düsüncelerim degil bilinen ve duyulan bilgiler. Sonunda tüm halkimiz gizli bir tanik ama onlarin konusmasi ve dinlenmesi gerek.

Peki, Türkiye nin CIA/MOSSAD eğitim kampı olduğu; bu işlerinde aslında bu tip güçlerin elinden icra edildiğini söylesem, hatta bu nedenle işin ucunu "derin devlet"e dayadıklarını söylesem, ne dersiniz? Sizce Türkiye nin derin devleti varmı?

Gönderi tarihi:
Peki, Türkiye nin CIA/MOSSAD eğitim kampı olduğu; bu işlerinde aslında bu tip güçlerin elinden icra edildiğini söylesem, hatta bu nedenle işin ucunu "derin devlet"e dayadıklarını söylesem, ne dersiniz? Sizce Türkiye nin derin devleti varmı?

Tabiiki Türkiye'nin derin devleti var, SUSURLUK+ERGENEKON= DERIN DEVLET, Türkiye'deki faili mechul cinayetleri kim yapiyor zannediyorsunuz. PKK terörünün bile bitirilmemesi derin devlete dayanikli, cünki bir cok konularda ortak calisiyorlar. Uyusturucu ticaretini bile derin devlet ile pkk ortak yapiyor. Olan genc tlere ve onlarin ailelerine oluyor. Bir hic igruna insanlari kurban ediyorlar.

Gönderi tarihi:
Tabiiki Türkiye'nin derin devleti var, SUSURLUK+ERGENEKON= DERIN DEVLET, Türkiye'deki faili mechul cinayetleri kim yapiyor zannediyorsunuz. PKK terörünün bile bitirilmemesi derin devlete dayanikli, cünki bir cok konularda ortak calisiyorlar. Uyusturucu ticaretini bile derin devlet ile pkk ortak yapiyor. Olan genc tlere ve onlarin ailelerine oluyor. Bir hic igruna insanlari kurban ediyorlar.

Bu konuda cok yanlış düşünüyorsunuz....

Eğer Türkiye de derin devlet olsa, baydemirler, aynalar bu kadar serbestmi olurdu? Kim Türkiyenin devlet ve ulus bekasını boşa çıkaracak bu oluşumlara çanak tutar? Evet pekaka uyuşturucu işiyle büyüdü ve büyüyor ama siz bunu bile T.C.Devleti ne ve olmayan derin devletine adlediyorsunuz, çok yanlış!

UÇK hakkında bilginiz varmı? Yugoslavaynın bölünmesi için çalışan Bosna lı bir çete! Bölünme oluncaya kadar avrupadaki uyuşturucu trafiğini bu çete sağlıyordu. Bölünmeden sonra ABD açıkça işi bittiği için uyuşturucu işini bunlardan aldı pekaka ya verdi... Şimdi tekrar soruyorum, Türkiye de derin devlet varmı? Yada sizin sürekli "var" dedikleriniz ABD derin devletimidir? o kadar ki, 2 yıldır mecliste masası olan 45 CIA Ajanı olduğunu biliyormuydunuz? Mecliste memur gibi çalışıyorlar ve özel dokunulmazlıkları var. Bu ajan ordusu, son 2 yıldan önce, tam 5 yıl yine meclisin hemen yanıbaşında konuşlanmıştı. uzun süre çelışmalarını da buradan sürdürdüler. Hatırlayın, SabihaGökçen Havalanına inen CIA uçaklarını!!!

Yiğidi vur ama hakkını yeme.. Devlete karşı tepkiniz olabilir ama bu tepkinizi olmayan şeyle suçlamak doğrumudur?

Uğur Mumcu Rahmetli nin ölümünden kim kazançlı çıktı? Bunu bulduğunuz anda cinayetin sebep ve müsebbinide bulmuş olursunuz!

Saygılarımla

Gönderi tarihi:

Eğer Türkiye de derin devlet olsa, baydemirler, aynalar bu kadar serbestmi olurdu? Kim Türkiyenin devlet ve ulus bekasını boşa çıkaracak bu oluşumlara çanak tutar? Evet pekaka uyuşturucu işiyle büyüdü ve büyüyor ama siz bunu bile T.C.Devleti ne ve olmayan derin devletine adlediyorsunuz, çok yanlış!

UÇK hakkında bilginiz varmı? Yugoslavaynın bölünmesi için çalışan Bosna lı bir çete! Bölünme oluncaya kadar avrupadaki uyuşturucu trafiğini bu çete sağlıyordu. Bölünmeden sonra ABD açıkça işi bittiği için uyuşturucu işini bunlardan aldı pekaka ya verdi... Şimdi tekrar soruyorum, Türkiye de derin devlet varmı? Yada sizin sürekli "var" dedikleriniz ABD derin devletimidir? o kadar ki, 2 yıldır mecliste masası olan 45 CIA Ajanı olduğunu biliyormuydunuz? Mecliste memur gibi çalışıyorlar ve özel dokunulmazlıkları var. Bu ajan ordusu, son 2 yıldan önce, tam 5 yıl yine meclisin hemen yanıbaşında konuşlanmıştı. uzun süre çelışmalarını da buradan sürdürdüler. Hatırlayın, SabihaGökçen Havalanına inen CIA uçaklarını!!!

Yiğidi vur ama hakkını yeme.. Devlete karşı tepkiniz olabilir ama bu tepkinizi olmayan şeyle suçlamak doğrumudur?

Uğur Mumcu Rahmetli nin ölümünden kim kazançlı çıktı? Bunu bulduğunuz anda cinayetin sebep ve müsebbinide bulmuş olursunuz!

Saygılarımla

Bende tekrar olarak cevabimda israr ediyorum ve VAR diyorum. T.C ABD ye bagimli bir ülke oldugu icin dogal olarak derin devlette ABD güdümlü. ABD'nin Türkiyede cirit attigini inkar edende yok zaten, yillardan beri bilinen bir vakaa, bagimli bir ülkedende baska bir davranis beklenmez zaten. T.C. nin bagimli olmasi onun temiz ve derin devletinin olmadigini beraberinde getirmez. Temiz olmadigi zaten ABD bagimliligina karsi bir savas vermemesinden belli ve ülke cikarlarini göz ardi yapmasindan belli. Size göre derin devlet yokta ne var ülkemizde??? Bu faili mechul cinayetlerin sorumlusu kim? Neden bulunamiyor? neden PKK yok edilemiyor ( edilmiyor)?

Gönderi tarihi:

Saygılarımla

Öncelikle şunu kabul etmeliyiz ki;devlet dışında veya devlet içinde oldukça farklı yapılanmalar var.Bunlar devlet otoritesini yok sayan çoğu zamnada onun otoritesi üzerinde güç gösterisinde bulunan yapılanmalardır.

Türkiye'de derin devlet var,çünkü Baydemirler,Aynalar var ama Anterler,Mumcular bugün yok...Türkiye 'de derin devlet var;çözülemeyen sorunlar,aydınlatılmamış faili meçhuller bunun en iyi göstergesi.

Sormak lazım,bu ölümlerden kim kazançlı çıktı;cevabı çok açık ve net.

Gönderi tarihi:

Türkıyede DERIN DEVLET yoktur ama senaryo yazan savcılar yazarlar satılmıs kalemler,ıcı bosaltılmıs hurafelerle doldurulmıus egtımsız bırakılmıs bır halk ve AB-ABD güdümlü bır ıktıdar vardır.SUSURLUK-ERGENEKON Derın devlet degıldır.Derın devletı bukadar basıte ındırgeyenler oldugu ıcın Baydemırler vardır.Türkıyeyı yöneten ıc ve dıs gücler Türkıyede derın devlet olmaması ıcın mümkün olan her careye basvururlar eger bunu yapmazlarsa Türkıyeyı zamanı geldıgınde bölemıyeceklerdır.Türkıyede derın devlet olsa ıdı Atatürke bu kadar saldırı olmazdı.

saygılarla

Gönderi tarihi:
Türkıyede DERIN DEVLET yoktur ama senaryo yazan savcılar yazarlar satılmıs kalemler,ıcı bosaltılmıs hurafelerle doldurulmıus egtımsız bırakılmıs bır halk ve AB-ABD güdümlü bır ıktıdar vardır.SUSURLUK-ERGENEKON Derın devlet degıldır.Derın devletı bukadar basıte ındırgeyenler oldugu ıcın Baydemırler vardır.Türkıyeyı yöneten ıc ve dıs gücler Türkıyede derın devlet olmaması ıcın mümkün olan her careye basvururlar eger bunu yapmazlarsa Türkıyeyı zamanı geldıgınde bölemıyeceklerdır.Türkıyede derın devlet olsa ıdı Atatürke bu kadar saldırı olmazdı.

saygılarla

Vallahi pes dogrusu.

Gönderi tarihi:
Bende tekrar olarak cevabimda israr ediyorum ve VAR diyorum. T.C ABD ye bagimli bir ülke oldugu icin dogal olarak derin devlette ABD güdümlü. ABD'nin Türkiyede cirit attigini inkar edende yok zaten, yillardan beri bilinen bir vakaa, bagimli bir ülkedende baska bir davranis beklenmez zaten. T.C. nin bagimli olmasi onun temiz ve derin devletinin olmadigini beraberinde getirmez. Temiz olmadigi zaten ABD bagimliligina karsi bir savas vermemesinden belli ve ülke cikarlarini göz ardi yapmasindan belli. Size göre derin devlet yokta ne var ülkemizde??? Bu faili mechul cinayetlerin sorumlusu kim? Neden bulunamiyor? neden PKK yok edilemiyor ( edilmiyor)?

Bakınız kendiniz söylüyorsunuz... Türkiye de derin devlet yok ama AB-D nin derin devleti var! Bu konuda aynı fikirdeyiz....

Demekki kavramları düzeltelim; Ben derin devlet dendiğinde T.C. bekasına hizmet eden, devletin resmen yapamadığını gayriresmi olarak icra eden özel güçleri kastettim. Ancak önemle vurguluyorum "devletin bekası" noktası atlanmasın. Bu tanımla derin devletimiz yok.... Yani 1980 den sonra yok artık!

Çatlı gurubunu mercek altına aldığınızda, bir dönem yurt dışında derin devlet eliyle çalıştıklarını görebilirsiniz. Ancak, yurda döndükten sonra aynı nüfus ile Çatlının karanlık işlere yada aşiretlere bulaşmasının suçu devlette değildir...ki ilahi adalette yerini bulmuş, Susurlukta hadise kapanmıştır!! Biz yinede Avrupa da yaptığı ****** ********** temizliğinden dolayı rahmetle analım. Sonuçta ciddi anlamda hayırlı bir iş yapmışlardır.

Sonra.... Özel kuvvetlerin lav edilmesinden sonra, yani zincirin en önemli halkası ortadan kalktıktan sonra ve AB-D fonları akmaya başladıktan sonra maalesef derin devletimizde ortadan kalmıştır. Evet arkadaşımızın dediği gibi, eğer derin devletimiz olsaydı Atatürk e bunca leke atacak babayiğit zor ortaya çıkardı! Nedense elini sallasan ellisine değecek kadar Atatürk düşmanları son 15 yılda pıtrak gibi çoğaldı...

Artık AB-D nin derin devleti oluşturulmuştur. Haplemitoğlu, Mumcu, Okkan hatta ve hatta çoğunuz belki ismini bilmezsiniz, Özal dönemi Maliye Bakanı Adnan Kahvecinin bile ölümünde karanlıklar var.... Bu isimler devletin bekasını tehlikeye atacak insanlarmıydı? Eşref Bitlis Paşam bu devlet ve millet için yıllarını dağlarda geçirmedimi? Ne bıraktı arkasında Allah Aşkına söyleyin. Tek bir kırıntı dedikodu bile duydunuzmu? Öyle ya Jandarma Genel Komutanı birinin Anadolu daki uyuşturucu trafiğinden haberdar olmaması mümkünmü? Sizin tabirinizle o halde rahmetlide bu ticaretin içindemiydi? olmaz böyle birşey, lütfen.....

Ama CIA-MOSSAD eğitim kampı olduğunu hepimiz biliyoruz değilmi?

Şimdi başa dönelim. Rahmetli Mumcu yu Ümraniye çetesimi öldürdü? Peki bu suçlama için içeri alınanlara bakalım. İçlerinde AB-D yi seven yada güdümüne giren kimse varmı? Tek bir isim istiyorum arkadaşlar, tek bir isim!

Perinçek mi? İlsever mi? Bolluk mu? Sayın mı? Gürsesmi? Tolon mu? Eruygur mu? hangisi AB-D nin elinden tek bir sent bile almıştır? Hatta AB-D onlara ulaşabilmişmidir? Oysa suçlayan malum basındaki kalemlere bakıyorsunuz AB-D fonlarıyla beslenen tüm derneklerin içinde varlar ve akan paranın hesabını vermemek için türlü numaralar çevirmekteler.... o halde içerideki insanlarmıdır Mumcu nun katili; DIŞARIDAKİLERMİ?

Saygılarımla

Gönderi tarihi:
türkiyede derin devlet yoktur

çeteler vardır

büyügünden küçügüne çeteler hakimdir türkiyede

lozandan kalmadır irili ufaklı çeteler

:)

her hukuksuz yapılanma çetedir

bunun devlet kılıgına girmişi fark etmez..

yaf adısaklıadam,sende hiçbirşey bilmiyorsun,çetelerimiz dünden kalmanın ötesi devleti olandır.Yani düşünün ki bu çetelerin başı,mesela A Çatlı nedense devlet tarafında bir sürü pasaport ve kimlik ile çok güzel işler yapıyordu.O Samast bir vatansever nidası ile karşılanmıştı emniyetimizce...ya bak ne kadar çok devletten uzak çetelerimiz varmış :excl:

Gönderi tarihi:
türkiyede derin devlet yoktur

çeteler vardır

büyügünden küçügüne çeteler hakimdir türkiyede

lozandan kalmadır irili ufaklı çeteler

:)

her hukuksuz yapılanma çetedir

bunun devlet kılıgına girmişi fark etmez..

Gönderi tarihi:
Bakınız kendiniz söylüyorsunuz... Türkiye de derin devlet yok ama AB-D nin derin devleti var! Bu konuda aynı fikirdeyiz....

Demekki kavramları düzeltelim; Ben derin devlet dendiğinde T.C. bekasına hizmet eden, devletin resmen yapamadığını gayriresmi olarak icra eden özel güçleri kastettim. Ancak önemle vurguluyorum "devletin bekası" noktası atlanmasın. Bu tanımla derin devletimiz yok.... Yani 1980 den sonra yok artık!

.

.

Lütfen yazdigimi iyi okuyun, ben Türkiye'de derin devlet yok ama AB-D nin derin devleti var diye bir sey söylemedim. Türkiye'nin derin devleti var ve bu derin devlet ABD'ye bagimliligindan dolayi onlarin kontrolündedir diye yazdim. Yani 80 yilina kadar derin devletimiz vardi da 80 den sonra yokmu edildi diyorsunuz? Diger taraftan kusura bakmayin ama Catli gibi katil bir cete mensubunu rahmetle anmak hayatta istemem. Illada kendi yanlislarimizi ört bas etmek icin pisligi disaridami aramamiz gerekli yani. Zaten her sorunun sebebini disarida arama hastiligina yillardan beri kailmisiz, görünüyorki bu hastaligimiz halaa devam edecek.

Gönderi tarihi:

saygılarla

Mademki SUSURLUK ve ERGENEKON Derin devlet degilde ne acaba, en azindan bunu aciklamak herhalde size düser, tabii aciklayabilirseniz. Cogu sorularimiz gibi herhalde bu sorumuzda cevapsiz kalacak.

Gönderi tarihi:

Türkıyede Koyandan öncesı vede sonrası tabııkı ceteler vardı,bunlar mıllı mücadeleye karsı olan serıatcı-hılafetcı-Ingılızcı ve Yunancı takımından olusan cetelerdı.baslarında genelde hep vbır tarıkat seyhı veya bır dıncı vardı.Görevlerı ulusal güclere karsı savasıp ısgalın tamamlanmasını saglamaktı.Padısah ve Inglıylerın ısbırlıgı ıle kurulmıus olan Hılafet ordusuna Yunanlılarıda almak ıstıyorlardı.Haın sonunda Ingılız dostlarına sıgındı.

Ceteler hertarafta organıze olmustu.Icllerınde kendılerıne devlet vaad edılmıs olan Ermenıler,Rumlar ve Kürtler vardı.Istanbulda Naksıbendı seyhı Zeynelabıdın,Damat Ferıd,Saıd Molla,Alı Kemal,Agopyan haınlerı tarafından yürütülen bır baska terör ıse Konyadakı DELIBAS ıSYANINA KADAR UZANDI.

Sevre karsı verılmıs olan Kurtulus savası ıcımızdekı haınlerın dıs güclerle ısbırlıgıne ragmen basarı ıle sonuclandı.

(Türkıyeyı yermekten baska bır görevı olmayanllar ıcın dısgücler dıye bır kavram zaten yok.Onların beyınlerı öyle sartlandırılmıs.Türkıye ve Türk karsıtı olmaya.)

Cete bası Vahdettının asıl kımlıgını asagıda Ingılızlere yazdıgı mektup ortaya koymaktadır:

...*DERSAADET ISGAL ORDULARI BASKOMUTANI

GENERAL HARRINGTON CENAPLARINA

Istanbulda hayatımı tehlıkede gördügümden Ingıltere Devletı fahımanesıne sıgınmak ve bır an önce Isatanbuldan baska bır yere

götürülmemı ıstıyorum,Efendım

16 Kasım 1922

Halıfe-ı Müslımın Mehmet Vahdettın

(halıfeye bakın)

Lozandan sonra yavas yavas ayakları yere basmaya baslayan ceteler tarıkatlarda tünemeye basladılar.Buralarda kuyrukları yabancıların elınde olan ve bırcogu sabetay olan tarıkat seyhlerının beyın yıkama amelıyesıyle sadece dını carpıtarak tarıkat dınlerı türetılmemısaynızamanda azılı Cumhurıyet karsıtları yetıstırılmıstır.Denız fenerı gıbı kuruluslarla Yımpas Kombassan vs varı holdınglerle halkın paraları sömürülmüs ve bu tarıkatlara kendılerıne aıt medyaya(Yenı safak,Vakıt,Taraf vS)akıtılmıs ve Atatürk ve Cumhurıyet ULUS VE ULUSU savunanlara karsı bır cephe olusturulmustur.Dıkkat edılırse tarıh tekerrür etmektedır.Dün ulusal güclere karsı kımler savas verdılerse bugünde aynı gücler devrededır.Dün ülkeyı kkımler Ingılızlere peskes cektıyse bugünde aynı gücler yabacılara toprak satıslarıyla dünü aratmamaktadırlar.

Evet ceteler Lozandan sonra olustu dogrudur ama Lozandanönce kım düsmanla ısbırlgı ettı ıse Lozandansonrada yıne onlar cıktı sahneye.

saygılarla

Gönderi tarihi:

Vatanseverlik nedir ki devleti kurtaranlar buna sığınıyor.Ya da devlet nasıl bir güçtür ki,kendi otoritesini yok sayan bu vatanseverlere ve onların komplolarına teslim oluyor.Ya da devlet yoksa sadece bu vatanseverlik kavramı içerisinde debelen bir güç mü ülkemizde...?

Vatanseverlik nasıl bir olgu ki,birileri kalkıp vatan uğruna adam öldürüyor,bu vatanseverlik ne ki sadece devletin içinde kendi mücadalesi derken başkalarını bu kadar kolay yok sayıyor.

Kusura bakmayın vatanseverlik ne kirli ilişkilerdev debelenmeyi,ne de vatanı kurtarma adına darbeyi gerektirir.Bizler çoğu zaman dindarlarımızı,dinsizlerimizi,sağcımızı,solcumuzu...yani sizce başkalarını bu kavram adına araca dönüştürüyorsak.ben vatansever değilim.

Ergenakon'un adına takılmak,ilginç geliyor bana.Aslında bakarsak bu ülke için çalışan sevgili vatanseverlerimizin(!) bu adı kullanmaları pek de yadırganacak bir durum değil.Onlar bu ülkeyi kurtaracak.Aslında herkes farkında kimin ne olduğunun da...

Ben Ergenakon olayını basit bir ilişkiler ağı olarak görmüyorum.Belki de arkadaşlarımızın dediği gibi bu devletin kendisidir.

Darbe günlüklerine bakın,isimleri iyi analiz edin.Şemdinli de kimler vardı,savcının akibeti ne oldu.Ve sonrası yaşananlar.Dink,bir çocuğun vatan nidasında da yaşamını yitirdi,hayır,hayır ve kocaman bir hayır.

Susurluk,ben çok merak ediyorum.A Çatlı kimden güç alıyordu.Evlere baskın yapıp solcu avlayan,Gazilerde insanları kurşun yağdıranların arkasında kim vardı.

Dönün Jitem,Aygan ''İtirafçı'' adlı kitabında, o kadar faili meçhulu açıklar ki...neden kimse bunu görmnez.Faili meçhuller,onu geçtim.

Aygün,Perinçekler masum değil...vatansever hiç değiller...peki nedir;ilişkiler ağında işe yaramayan,ön plana çıkartılıp örtülmek istenen bir karanlık abide örnekler zinciri...

Benım bıldıgım cagdas düsünen ınsanlar önyargıılı olmazlar,sızın ıcerdekılerın sucsuz olduklarına ınananlardan farkınız nedır acaba.Onlar sucsuz dedıkce sız sucludur dıyorsunuz o zaman sızde ve sızın aksınızı söyleyenlerde masum degıller.Pekı ya gercekten bu adamlar sucsuzsalar o zaman vıcdan azabı duyacakmısınız.

saygılarla

Gönderi tarihi:
Mademki SUSURLUK ve ERGENEKON Derin devlet degilde ne acaba, en azindan bunu aciklamak herhalde size düser, tabii aciklayabilirseniz. Cogu sorularimiz gibi herhalde bu sorumuzda cevapsiz kalacak.

Susurluk çetelerin güç birliğini ortaya çıkaran ilahi adalettir.... Ergenekon konusunda neden bahsettiğinizi bilmiyorum, benim bildiğim tek bir ergenekon var, o da Türk ün ortaasyadan çıkışıdır... Kastettiğiniz Ümraniye soruşturması ise, henüz kimin ne suç işlediği ispatlanmadan, ortada davanın sonucuna varılmadan "sav"lar üzerinde karar vermeniz, tamamen yanlı bir gözle tahlil yaptığınızı gösterir ki bu noktadan sonra yazılmaya değecek bir şey olduğunu sanmıyorum....

Evet, A.Çatlı yı rahmetle anıyorum! O'nun yaptığı, sahte milliyetçilik değildi... Ancak ülkeye döndükten sonra attığı adımlar zaten devlet tarafından yanlız bırakıldığının göstergesidir. Onca pasaport falanda susurlukta ortaya çıkmamış, daha önceden kendisine verilenlerdir... Yazıları dikkatli okumadan yazıyorsunuz ve bu durum aynı şeylerin tekrar yazılmasına sebep oluyor...

Türkiye de AB-D güdümlü yada AB-D derin devletinin varlığı aynı şey değilmidir? illede karşımıza coni mi çıkmalı... Açın gözünüzü bakın, tansırı dolar olan, kraliçesinin emrinde, ABD de vatandaş onca Türk isminde yabancı var... yetmezmi?

Rahip Santaro cinayetini neden gündeme almıyorsunuz? Alman Derin Devleti nin bu işi yaptığı belgelerle onaylandığı içinmi? Bakınız o konu usulca kapatıldı. Bahseden bile yok... Neden acaba???

Neyse...

Gün döner, devran döner, "çete" dedikleriniz bu ülkeyi AB-D emperyalizminde kurtarıp "bağımsız Türkiye" oluşturabilir ki çok yakındır...

Saygılarımla

Gönderi tarihi:

Benım bıldıgım cagdas düsünen ınsanlar önyargıılı olmazlar,sızın ıcerdekılerın sucsuz olduklarına ınananlardan farkınız nedır acaba.Onlar sucsuz dedıkce sız sucludur dıyorsunuz o zaman sızde ve sızın aksınızı söyleyenlerde masum degıller.Pekı ya gercekten bu adamlar sucsuzsalar o zaman vıcdan azabı duyacakmısınız.

saygılarla

Çağdaş düşünce yapılanları görmeye engel değildir;herkes sistemden birşeyler çalıp çırpmaya meyilli iken(AKP belediye başkanımız da galiba onlardan biri) ben o sistemden dönenleri masum bulmam.Vicdan azabım onların ki kadar yakıcı olmayacaktır emin olun!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.