Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Sevdiğimin gözlerime bakıp da göz bebeğimde ki yağmurun ne anlama geldiğini Omuzuna yaslanıp da dünyanın döndüğünü unutmayı Göğsüne başımı dayayıpta yürek atışının sesini duyamazsam Gözlerinin içine bakarak SENİ SEVİYORUM HEM DE ÇOOOKKK diyemezsem Kesin gözüm açık giderim... ... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Madeine yemek ısamarlattıramazsam .. Azizilin düğününe gidemezsem.. Karçiçeğimin bir dizide oynadığını göremezsem ... Mineunun akşamları da foruma girdiğine tanık olamazsam.. Angelflowerin ağzından kötü bi laf çıktığını duyamazsam.. Golginin basketbol maçında eline veremezsem kesin gözüm açık gidecek .. armanım bee kötü laf sölemeye çalışıyom da ellerim yazmıyor nedek melek miyim ne Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Armanın gelirsin inşAllah! AMa önce şu basket işini halletsek daha yeni basketten gekldim zaten ölüom yorgunluktan Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Vay Azizilim sen bana meydan mı okuyorsun Baskette .. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Ya sende boy uzun gözüküo ama olsun boy sadece sana rib avanatjı verir! Teke tek maçları pek sevmem, ama takım oyunu dersen oooooooo süper olur Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Reaboundlara kalmaz işin merak etme ( her attığım gireceği için ) Şaka bir yana teke tek maçlar benide pek sarmaz ... Hani sen ben ve Golgi üçlü bir streetball yapabilseydik keşke .. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Ya ben 3 kişilik takım getirirm! sizde 1 kişi bulun 3e 3 yapalım! Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Tamam o zaman biz ; ben , Golgi ve Made in bir takımız.. Hiç şansınız yok.. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Ataturk'e dil uzatanlar, hortumcular, devlet mali yiyenler, fakir fukaranin hakkini calanlar, birbirini kaytaranlar, dini politik malzeme yapanlar, bosbogaz taraftarlar.... Gozum acik degil de, gozum arkada gidecegim! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Tamam o zaman biz ; ben , Golgi ve Made in bir takımız.. Hiç şansınız yok.. olmaz siz güçlü oldunuz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Merak etme apla AB ye girmemize ne kaldı dolaşırsın Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 ipek yolu güzergahını eğer hayatımda bir kere olsun izlemezsem... birde hasan sabbahın alamut kalesini görmezsem... gözüm açık gider.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Kendimi gelinlikle ve sevdiğim adamla evlenirken görmezsem gözlerim açık giderim kesinlikle benim de düşündüğüm buydu bu arada semerkantı mı okudun adranelin? bende merak ediorm Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 hangisini desem acaba......... çok var ama birini tam anlamıyla sevemezsem gözüm açık gider.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 küçük bir köy evine yerleşip,kendi mahsülümü üretemez ve beklediğim misafirlerimle onları tüketemez isem;evet üzülürüm... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yüklüce bir miktar para biriktirip kimsesiz çocuklara bir yuva açmak... Alıntı
Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Fener 100'üncü yılın da şampiyon olamazsa gözüm açık giderim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 eyer öldüğümde arkamdan iyi, güzel şeyler bırakamamışsam gözüm açık gider Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 eğer bir oğlum olmazsa gözlerim açık gider ... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 valla kanyonunu temmuzda geçemez isem... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 arkamda bırakacağım yegane övgüm, deliliğim olmazsa eğer.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 master yapamazsam gözüm açık gidecek Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Esmer, yeşil gözlü şirin mi şirin bi kızım olmazsa.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.