Φ emre_s Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 ben hic ole dusunmedim aslada dusunmem benim icin cok genc ya ben bayılıyorum bu kıza. demek senin için çok genç erken olmasın sakın Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 İnsanları asla tamamen tanıyamazsın ki, evlilikte şans işidir. Ama birini biraz olsun gerçek yüzünü görmek için, inceden damarına basarak tepkisine göre nasıl biri olduğunu çözebilirsin İnsan karakterini, bir ortama girdiğinde değil çıkarken gösterir ve bir insanı ancak yolların ayrıldığında %100 tanıyabilirsin. Aciklayici oldum sanirim:) Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 İnsan karakterini, bir ortama girdiğinde değil çıkarken gösterir ve bir insanı ancak yolların ayrıldığında %100 tanıyabilirsin. Aciklayici oldum sanirim:) acıklayıcı pek olamadın ama dıyosun kı ayrılınca daha ıyı anlasılır ey peki Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ya ben bayılıyorum bu kıza. demek senin için çok genç erken olmasın sakın emreee uff tamam iyki yanlis yazdik erken istee anla senn bakk kizdirma cezayi biliyon sennn Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 emreee uff tamam iyki yanlis yazdik erken istee anla senn bakk kizdirma cezayi biliyon sennn o tip cezalardan korkmadığımı da sen biliyosun Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 İnsan karakterini, bir ortama girdiğinde değil çıkarken gösterir ve bir insanı ancak yolların ayrıldığında %100 tanıyabilirsin. Aciklayici oldum sanirim:) ama meliskoo bulunca tanımak ve hiç ayrılmamak istiyo. açıkçası meliskoo da zaten ayrılacak göz yok Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ama meliskoo bulunca tanımak ve hiç ayrılmamak istiyo. açıkçası meliskoo da zaten ayrılacak göz yok iveeet benım olsunnn asla bırakkmmammm kii onuuu bennn sıkarımmm kollarımda sararımmmm boguluncaya kadar sıkarımmmm cok severımmmm elmayra gibiyimmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 İnsan karakterini, bir ortama girdiğinde değil çıkarken gösterir ve bir insanı ancak yolların ayrıldığında %100 tanıyabilirsin. Aciklayici oldum sanirim:) çok doğru bi yaklaşım.bıe o ınsanla tartış bakalım kendını nasıl gösterıyor Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 çok doğru bi yaklaşım.bıe o ınsanla tartış bakalım kendını nasıl gösterıyor yok ya bak misal ben ilk tartısmada melek gıbıyımdır ayyy kız hiç kızmadı nasıl tatlı bı de affettı melek bu melek dersın dersın sonra da diger tartısmaları görmeden daha olayı gör sen normalde bıle canını okuyabılırım ıstedım mı nıhahaha ne alakaa yaniiii .. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 yok ya bak misal ben ilk tartısmada melek gıbıyımdır ayyy kız hiç kızmadı nasıl tatlı bı de affettı melek bu melek dersın dersın sonra da diger tartısmaları görmeden daha olayı gör sen normalde bıle canını okuyabılırım ıstedım mı nıhahaha ne alakaa yaniiii .. anlıyorum canım da,benım kasdım normal bı tartışma değil bamtelıne dokunacak bir tartışmaydı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Ayyy canım mıneu afferim kıs! sitemizin kızlarına bayılıyorum yaa sizi çoook seviyorummm saol canım bencede kızlar her konuda olduğu gibi bu konuda da mantıklı şaka tabi ki yine kızlar erkekler diye bi ayrım yapılmasını istemem ben bu forumun hem kızlarını hem de erkeklerini seviyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 yaw bu başlıktakılerden hala doğru ınsanı bulabilen var mı,melısko senın doğru ınsandan bi haber varmı benı henüz arayan soran yok bacım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 arama çalışmalaru tüm hızıyla sürüyor fakat doğru insandan henüz bir haber yok umudunuzu yitirmeyin Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 o tip cezalardan korkmadığımı da sen biliyosun yaaa sen ole sann bendeki cazalar bitmezzz arama çalışmalaru tüm hızıyla sürüyor fakat doğru insandan henüz bir haber yok umudunuzu yitirmeyin yitirmiyoruz tabiyki bi gun bulucagiz dogruyuu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 yaw bu başlıktakılerden hala doğru ınsanı bulabilen var mı,melısko senın doğru ınsandan bi haber varmı benı henüz arayan soran yok bacım büyük konuşmak gibi olmasın ama ben buldum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 of ben cok sıkıldım ya allaha ters gelmesın aılemle yasıyorum 25 yıldır bogazıma kadar geldı aılenın kucuk kızı olmaktan sevgılım yok benı seven yok sevdıgım yok eşim yok eş adayım yok dogru ınsanın kafasını öpeyım yok oyle bırı de tum ikizler burcu olan kızlar gıhbı 30 uma kadar evde oturup dogru ınsanı bekleyıp mukkemmel ınsan olmaya devam edecem galba bende nolcak 5 faktörden 4 ü eksık olsa nolcak tam bana göre olmasa nolcak sankı tam olanı bulunca ben de ona göre tam olabılcem sıteye yazınca da bıyere anlatınca da öf pöf düşününce aglayınca da hıcbırsekılde gecmıyor unıversıtede derslerım cok agırdı aglıyordum hoca görürmü hıssederde gecırırmı acaba dıyorum sonunda köpek gıbı calıstım kendım gectım sımdı aglamakla olmıycak calısmam lazım nasıl calısılır dogru koca bulmak ıcın yok böle bır calısma stili. yeter alahım töbe töbe dıger evlı kızların ne eksıgı var kı hemen evlenmısler ne fazlaları var kı kocalarına aitler. yetr wala yaa ! SABIIIR.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 meliskoo topic 16. sayfayı gördü sen hala bulamadınmı doğru insanı. bence artık doğruyu arama. insanı bul ve idare et ya şaka bi tarafa doğru insanı bulunca hepimizle paylaşırsın demi. merak ediyoruz valla... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 meliskoo topic 16. sayfayı gördü sen hala bulamadınmı doğru insanı. bence artık doğruyu arama. insanı bul ve idare et ya şaka bi tarafa doğru insanı bulunca hepimizle paylaşırsın demi. merak ediyoruz valla... emre delisin sen ya topic 16yı görmüş ben bulamamısım ilk bulduğuma yapışçam söz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 yaw,eski sayfalara baktım da.ne çok şey paylaşmışız.ben hala bulamadım doğru ınsanı melısko,sanırım burada bulan da yok.. yaw bi de bulduk diye yazsak. ben bulunca ayrı bi başlık açıcam buldum diye yaw kısmet mı açtırsak ne kılıdle felan Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 emre delisin sen ya topic 16yı görmüş ben bulamamısım ilk bulduğuma yapışçam söz yaw,eski sayfalara baktım da.ne çok şey paylaşmışız.ben hala bulamadım doğru ınsanı melısko,sanırım burada bulan da yok.. yaw bi de bulduk diye yazsak. ben bulunca ayrı bi başlık açıcam buldum diye yaw kısmet mı açtırsak ne kılıdle felan sizin sorunun kısmet açtırmakla falan olacağını sanmıyorum. daha ağır bir vaka gibi sizin ki. direk bi cinle falan temasa geçmeniz lazım tövbe yarabbim tövbe Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 yaw,eski sayfalara baktım da.ne çok şey paylaşmışız.ben hala bulamadım doğru ınsanı melısko,sanırım burada bulan da yok.. yaw bi de bulduk diye yazsak. ben bulunca ayrı bi başlık açıcam buldum diye yaw kısmet mı açtırsak ne kılıdle felan Evet canım ya ben de bulunca buldum diye açıcam başlığı hadi işallah. canlarım benim yaa .. Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Bizim bi hoca var kısmeti kapalı kızların kısmetini açıyor.. birde bedevadan kurşun bile döküyor. İsterseniz adresini veriyim Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 meliskoo topic 16. sayfayı gördü sen hala bulamadınmı doğru insanı. bence artık doğruyu arama. insanı bul ve idare et ya şaka bi tarafa doğru insanı bulunca hepimizle paylaşırsın demi. merak ediyoruz valla... emreee ya seninde dogru laflar soluycegini 40 yil dusunsem inanmammm sende buyuyonn sende bulursan sole ama yasa dikkat ettt Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 emreee ya seninde dogru laflar soluycegini 40 yil dusunsem inanmammm sende buyuyonn sende bulursan sole ama yasa dikkat ettt ya sen böyle sürekli yaşla ilgili ima yapıyosun ya bana. bir gün herşeyi yazıp açıklayacam içine düştüğüm beter durumu o olcek yani Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 doğru insan yokki..... nediye arıyonuz anlamadım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.