Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Tebrik ederim nasıl anladın ablacım Yalnız ben ondan kurtulduğuma sevinmiyorum Mıneunun hüsnü kuruntusu o Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 sevinmezsin tabe kesin üzülüyorsundur ama niye? senin nazını, kaprislerini çekiyodu diye eminim adamcağız orda kafasını dinliyordur, ailesinide tembihlemiştir sakın onun telefonlarına cvp vermeyin demiştir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Tebrik ederim nasıl anladın ablacım Yalnız ben ondan kurtulduğuma sevinmiyorum Mıneunun hüsnü kuruntusu o Anladım dimi.. Adamın adı hüsnü kuruntumu..Yani mıneunun hüsnüsü bu adam..adam senden kaçtı..mıneuda onu saklıyor..Senden kurtulduğunu düşündüğünü ordan biliyor olmalı.. :unsure: Tamam ya çözdük.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 sevinmezsin tabe kesin üzülüyorsundur ama niye? senin nazını, kaprislerini çekiyodu diye eminim adamcağız orda kafasını dinliyordur, ailesinide tembihlemiştir sakın onun telefonlarına cvp vermeyin demiştir Hııı hııı aynen dediğin gibi Anladım dimi.. Adamın adı hüsnü kuruntumu..Yani mıneunun hüsnüsü bu adam..adam senden kaçtı..mıneuda onu saklıyor..Senden kurtulduğunu düşündüğünü ordan biliyor olmalı.. Tamam ya çözdük.. Tamam ablacım sen daha fazla yorma kendini anlamışsın anlayacağını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 yok canım adam delirmek üzereyken kaçmıştır ordada yakalayıp tımarhaneye atmıştırlar dışarıyla bağlantılrını kesmiştirler bence ne yaptın kız adamcağıza Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 söylemiyo ki neler yaptığını söyleyince bütün foyası ortaya çıkıcak tabe Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Ne yapacam be Sadece ünv. den arkadaşım Ortalığı karıtırma Mıneu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 ben ortalığı falan karıştırmıyorum tamam mı gece yağmuru sen açıklamamakta ısrar edersen böle olur işte Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Tamam mıneu Açıklanacak bir durum yok Senin işin yokmu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Ya noldu size nazarmı değdi beah.. Hep ben karıştırdım ortalığı, kendimi hiç affetmiycem.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 ya ne oldu devrelerim döndü yaw kim kayboldu,kim kimden kaçtı,bu adam kim?ne oluyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Tamam mıneu Açıklanacak bir durum yok Senin işin yokmu ben işimi de yaparım, foruma da yazarım tamam mı? bunu sen kısıtlayamazsın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Ya noldu size nazarmı değdi beah.. Hep ben karıştırdım ortalığı, kendimi hiç affetmiycem.. Seninle bir alakası yokablacım ben işimi de yaparım, foruma da yazarım tamam mı? bunu sen kısıtlayamazsın Kısıtlamak ne mümkün zaten Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Ya noldu size nazarmı değdi beah.. Hep ben karıştırdım ortalığı, kendimi hiç affetmiycem.. saçmalama ablacım ya seninle alakası yok asıl ben kendimi affetmiycem onu tanıyamamış olduğum için birde doğru insan topiğine yazıyoruz... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Kısıtlamak ne mümkün zaten böyle bir niyetin vardı sanırım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Bende tanımyamadığım için kendimi affetmeyeceğim merak etme Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 umarım bunlar bir şakadır Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Şaka olmalı...Birazdan buraya gelip sizi kandırdık diyecekler... Öyle değilmi yağmurum,mıneum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 keşke şaka olsaydı ama artık cvp bile vermek istemiyorum gece yağmuruna Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Aynen artıkm cvp yazmayacağım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Şaka olmalı...Birazdan buraya gelip sizi kandırdık diyecekler... Öyle değilmi yağmurum,mıneum.. ben inanmadım ece ya sen tartşsalar heralde msn de tartışırlar dimi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Biz şirkette msn kullanamıyoruz Zaten fark etmezde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Bende inanmıyorum sedelina.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 ben inanmadım ece ya sen tartşsalar heralde msn de tartışırlar dimi aslında burda tartışıp sizleride rahatsız etmek istemezdim ama hem çalıştığım şirketten msn ye girmek yasak hemde ben buraya diğer arkadaşlarımla, sizlerle sohbet edebilmek için geliyorum ama maalesef insan karşılık vermek zorunda kalıyo, sizlerden kendi adıma özür dilerim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Bende özür dilerim arkadaşlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.